Gyógyító kristályok és az emberi DNS

Gyógyító kristályok azok az ásványok, amelyek rezgései jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Cikkünkben bemutatunk 12 kristályt, amely pozitívan segíti életünket.
Gyógyító kristályok és az emberi DNS

 

Az emberiség az ősidők óta hatalmas szerepet tulajdonított az ásványoknak és a kristályoknak. A kristálygyógyászat története egészen Atlantiszig nyúlik vissza, mely i. e. 9500-ban egy szökőár áldozata lett. Azonban nem csak az atlantiszi nép rendelkezett ezzel a tudással. Fennmaradt írásos bizonyítékok szerint a gyógyító kristályok alkalmazása Indiában, Mezopotámiában, Egyiptomban, valamint az ókori Görög és római birodalomban is rendszeres volt.

Később, a 12. században újra előtérbe került a kristálygyógyászat. Hildegard von Bingen, Physica című művében ír az általa alkalmazott módszerről, miszerint a kristályok és a gyógynövények együttes alkalmazása révén lehetséges az emberek gyógyítása. Sajnos műveinek nagy részének nyoma veszett a kolostori könyvtársakban, azonban a Reneszánsz idején újra vizsgálni kezdték ezt a kezelési módot. Mivel tudományos módon nem volt bizonyítható, hogy a kristályok valóban hatással vannak az emberi testre, e gyógyászat elfogadottsága nem vált valóra.  Manapság azonban egyre inkább kezd népszerűvé válni a kristályokkal való munka a tudatos életmód követői körében.

Gyógyító kristályok könyv
A könyvet erre a linkre kattintva rendelheted meg.

Gyógyító kristályok és a DNS 12 szála

Létezik 12 kristály, amely rezgése által képes kapcsolatba lépni az emberi DNS 12 szálával. Mintázatuk és szerkezetük a természet törvényit követve alakultak ki, ezért hatalmas energiával rendelkeznek. Mivel minden kristály más szinten és frekvencián rezeg, más – más DNS szállal tud kapcsolatba lépni. Nézzük meg, melyik mely kristályok tartoznak az egyes szintekhez.

A DNS első szála : Ametiszt 

Az ametiszt segít az első szálnak egy erős alapot kiépíteni, amelyen keresztül csatlakozhatunk saját Isteni tervünkhöz, ezáltal az manifesztálhatóvá válik fizikai síkon is. A kő rezgése a 8-as számmal azonos, mely a karmához és az igazsághoz tartozik.

A DNS második szála: Kvarc vagy hegyi kristály 

Ez a kristály a 2. szállal lép kapcsolatba. Segít az egyensúly elérésében és megtartásában az univerzum és a saját sejtjeink között. A kő rezgése a 2-es szám rezgésével egyenlő, amely a női minőségek és a változás száma.

A DNS harmadik szála: Tigrisszem 

A tigrisszem a  3. szállal rezeg együtt, segíti az önvalóhoz való kapcsolódást és a társadalmi elvárások alóli felszabadulást. A kristály az 1-es szám energetikáját hordozza, amely a férfi minőség és az önérvényesítés száma.

A DNS negyedik szála: Rózsakvarc

A 4. szál közvetlen kapcsolatban áll a szívcsokrával. Mivel a szívcsakra területéhez a szeretet energia tartozik, így a saját magunkhoz, családunkhoz fűződő viszonyra van hatással. A kő energetikája a 4-es számnak felel meg, mely a stabilitás és a biztonság száma.

Gyógyító kristályok.

 

A DNS 5. szála: Szodalit

A DNS 5. szála a torokcsokrához kapcsolódik. Ezen a területen megtanít arra, hogyan fejezzük ki magunkat őszintén, és hogyan mutassunk példát szavainkon, majd aszerinti cselekedeteinken, tetteinken keresztül. A kő a 3-as szám energiáját hordozza magában, mely a szellemiség és a gondolatiság jupiteri jegyeit hordozza magában.

A DNS 6. szála: Citrin 

A citrin a DNS 6. szálával áll kapcsolatban, amely a Felsőbb Én és a Lélek területe.Ez a szint megmutatja, hol hagytuk hogy az egy irányítson lelkünk helyett. A citrin önmagunk összes aspektusának újraélesztésében nyújt segítséget. A 6-os számmal rezonál, mely a felsőbb én energiája.

A DNS 7. szála: Labradorit

A 7. szál a telepatikus kommunikáció képességét uralja. Amennyiben képesek vagyunk teret engedni ezen képességünknek, a csodának nevezett történések megjelenni látszanak életünkben. Az imaginációs képességek növelésével képesek lehetünk a tudatosság magasabb szintjeihez való csatlakozásra. A labradorit a 9-es szám rezgését hordozza magában, mely a bölcsesség és a tudatosság száma.

A további 5 szál

A DNS 8. szála: Pirit

A 8. szál az érzelmi alapok átvizsgálásával kapcsolatos, ez pedig a napfonat csakrához kapcsolódik. Arra bátorít, hogy megvizsgáljuk, az önmagunk iránt érzett megbecsülést és tiszteletet. A pirit a 8-as számmal vibrál együtt, amely az ametiszthez hasonlóan az igazság és a karma száma.

A DNS 9. szála: Szugilit

A 9. szállal Szugilit rezeg együtt, mely választásra késztet a szeretet-félelem, tudás-tudatlanság, bölcsesség-tagadás között. A kristály rezgése a 4-es számmal egyezik meg.

A DNS 10. szála: Rodokorzit 

A 10. szál az apai ágról átvett hitrendszereiket foglalkozik. Segíti a gyermekkorban átélt helyzetek megvizsgálálsát és megértését. A kristálynak a rezgése az 1-es szám rezgésével egyenlő.

A DNS 11. szála: Csaorit

A 11. szálhoz a kitartás energiája tartozik. Amennyiben ezzel a szállal és a hozzá tartozó kővel dolgozunk, megtalálhatjuk isteni küldetésünket.

A DNS 12. szála: Szelenit 

A 12 szál és a szelenit  a keresztutak során  a lélek és a szellem átveszi a vezetést és elvisz a számunkra legmegfelelőbb helyre.

 

Reméljük, hogy cikkünk hasznosnak bizonyult és beszereztek néhány ásványt magatoknak, ha szükségét érzitek a változásnak. Amennyiben további tartalmakra is kíváncsiak vagytok, kövessetek minket a Facebookon, ahol mindig megosztásra kerülnek a legújabb tartalmaink.

 

 

Gyógyító kristályok könyvek.
A könyvet erre a linkre kattintva rendelheted meg. 

A Yogayogi részt vesz a Libri ajánlói programban. A vásárlót semmilyen extra költség nem terheli. 

Címkék: , , , ,
[Total: 0   Average: 0/5]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions