Bikram Yoga Budapest

Bikram Jóga | Budapest, 7. kerület, Károly körút 1. 1/2 em. 2 ajtó, Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Makulátlan öltöző és zuhanyzók, nasi és víz, hogy felfrissülhess, angolul beszélő órák.
Ami nem annyira jó:
Nincs elég hajszárító és az öltözők elég zsúfoltak lesznek az órák után.
Om:
Minőségi jógastúdió, ami teljesen tökéletes lehetne, ha több hajszárító lenne és az öltözők nagyobbak lennének.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.4
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0
  • Helyszín4.0
  • Ár-érték4.0
  • Kiszolgálás, személyzet4.0

Leírás Bikram Yoga Budapest

Az budapesti jóga stúdiók egyik legjobbja, ha forró jógáról van szó! A Bikram Jóga stúdióban úgy fogod érezni, mintha egy békés menedékhelyen lennél a város központjában.

Ebben az Astoriához közeli jógastúdióban érződik, hogy a hangsúly a nyugodtságon van, és azon, hogy megtaláld a lelki békéd: pontosan emiatt is, a mobiltelefonoknak a termen kívül kell maradniuk. Mellőzd  a hangos telefonbeszélgetéseket az öltözőkben is! Egy kis kellemetlenség azért akad: az órák után eléggé zsúfolt lesz különösen a női öltöző, így készülj fel arra, hogy picit várnod kell a zuhanyzásra és a hajszárításra. Egy alternatív opció, ha viszel magaddal egy hajszárítót, ugyanis vannak szabad konnektorok, amiket használhatsz erre a célra.

Bikram jóga órák totál kezdőknek is!

A recepción, ha új vagy, mindent boldogan elmagyaráznak majd neked. Egy picit sürgetettnek érezheted a tanítási stílust, a tanárok pedig általában nem mutatják meg pontosan, hogyan is csináld a pózokat, de az első sorban mindig találhatsz pár profit, akiket lemásolhatsz könnyedén! Koncentrálj a tanárra, aki elmagyarázza, hogyan hajtsd végre az ászanákat, és nem lesz gond – amint azt látja az oktató, hogy nehézséget okoz számodra valami, azonnal segíteni fog!

Összességében nagyon el fogsz lazulni, de ugyanakkor energikus is leszel – a bikram jóga órák által ki tudod izzadni az összes negatív gondolatodat és a tanárok gyengéd irányításától medtitatív állapotba kerülsz majd. A külső világ megszűnik pár órára és végre csak saját magadra koncentrálhatsz és arra, amit el akarsz érni.

Légy felkészülve: a teremben lévő magas hőfok és páratartalomtól még akkor is izzadni fogsz, amikor egy helyben fekszel a matracon – adj magadnak időt és légy türelmes! Csodásan fogod érezni magad óra után.

[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions