Mantra Jóga

Budapest, 2. kerület, Margit Boulvard 31-33., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Napos termek, csodálatos közösség!
Ami nem annyira jó:
Az órák gyorsan betelnek.
Om:
Bárcsak nagyobb lenne a stúdió, de az emberek melegsége itt mindenért kárpótol!

Yoga Yogi Editor's Rating

4.8
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín5.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör4.0
  • Tisztaság5.0

Leírás Mantra Jóga

A természetes fény a termekben önmagában is jó kedvre derít majd ahogy belépsz erre a helyre… A terem formája először furának tűnhet, mert nem a klasszikus téglalap formájú, de megteszi, amire hivatott, és a regisztráció miatt mindenki tökéletesen befér. A hely maga tiszta és teljes a színek harmóniája – igazán vidám és felemelő hangulatot nyújt a dizájn. A közösség és a tanárok pozitív kisugárzása miatt nem fogod érezni, hogy bárki is az „aurádba lógna.”

Fontos megemlíteni, hogy az órákon és workshopokon kívül kezeléseket is igénybe lehet venni, mint a Holistic Pulsing, ami egy fajta lélekmasszázs ami kitisztítja a csakráidat hogy megszabadulhass a negatív gondolatoktól és a fizikai fájdalomtól, vagy a kristálygyógyászat, ami segít megoldani a problémáidat a kristályok erejével.

Ez a budapesti jóga stúdió egy jól megközelíthető helyen van, a budai oldalon, közel a Mechwart Ligethez, így óra előtt és után sétálhatsz egyet a parkban, hogy kicsit közel kerülj a természethez. Sok fajta jógaórát kínálnak, mint az aerial jóga (Fontos: ezek az órák annyira népszerűek, hogy jóval az órák előtt kell regisztrálni, hogy legyen helyed!), vagy a kismama jóga. A másik nagyon népszerű óra a friss anyáknak szól, akik kisgyerekükkel jöhetnek órára, hogy kicsit más szinten kapcsolódjanak. Így erősebb kapcsolat alakulhat ki, és mélyebb bizalom is. Nagyon jó kezdő jóga óráik vannak, ami hetente segít elmélyíteni jóga tudásod, miközben megtanítja neked a pózokat és a helyes lélegzést: így a legtöbbet hozhatod ki magadból a következő órákon!

Tarts észben, hogy nincsen recepció – a jóga tanárod 30 perccel az órakezdés előtt fog várni. Ha úgy érzed, még nem vagy kész arra, hogy csoportban gyakorold a jógát, az sem baj: a Mantra Jóga stúdióban magán jógaoktatást is igénybe vehetsz, ahol picit jobban fókuszálhatsz magadra és teljesen a saját ritmusodban folyik majd az óra. Még akkor is, ha eleinte ezt az opciót választod, mindenképpen ajánljuk, hogy később csatlakozz a csoporthoz, mert a közösség pozitív energiája által te is jobban le tudsz majd ereszteni!

[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions