Mitra Yoga Islands (Ferencváros)

Budapest, 9. kerület, Mester Street 46. 3. Floor em. 302. ajtó, Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Minden korosztálynak (0-tól 100-ig) kínálnak órát!
Ami nem annyira jó:
Vannak olyan napok, amikor egyáltalán nincs reggeli óra.
Om:
Egy standard minőségű jógastúdió, ahol mindenképpen megtalálod azt a jóga típust, amire szükséged van.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.2
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet4.0
  • Légkör4.0
  • Tisztaság4.0

Leírás Mitra Yoga Islands (Ferencváros)

Nem, tényleg. (Szinte) minden létező, megálmodható jógaóra típust megtalálsz itt. Minden korosztálynak. Érdekel a kismama jóga? Pipa. Szeretnél kicsit mozogni a 3 hónapnál idősebb babáddal? Pipa. Szeretnéd, hogy az általános iskolás gyermekeid megtapasztalják, milyen a jóga? Pipa. Tini vagy, és nem tudod hol vezesd le a frusztrációdat? Pipa. Vagy nyugdíjasként kicsit vissza akarsz kerülni régi formádba? Pipa.

Ahogy látod, a Mitra Jóga Szigetek egy olyan jóga stúdió, ami lehetőséget akar adni mindenkinek kortól függetlenül, hogy jógázhasson kedvére, a saját szintjén, a saját tudásához igazítva. Gyakorlatilag bárhonnan megközelíthető a stúdió tömegközlekedéssel, nincs is túl messze a városközponttól – a környék maga nem biztos, hogy a legnyugalmasabbak közé sorolható, de amint fent vagy a stúdióban, el is feledkezel erről. Ne képzelj valami túl nagyszabásút: ez egy tipikus kicsi jóga stúdió, semmi extrém. Pontosan azt kapod, amit egy standard jóga stúdiótól elvár az ember: elég kedves személyzet, elég tiszta öltöző és terem, hangulatvilágítás és „jógás” díszek.

Nyilvánvaló, hogy ez egy olyan budapesti jóga stúdió, ahol a fő szempont ebben a jóga stúdióban nem az, hogy a legutóbbi modern divat szerint legyen berendezve. Itt inkább a jóga emberi oldalát láthatjuk meg. Egy közösség létrehozása a lényeg, akik együtt jógáznak és barátok lesznek. Arról szól, hogy segítsenek az embereknek újra magukra találni (például, a nőknek, akik nemrég szültek, vagy a nyugdíjasoknak), hogy elkezdhessenek újra mozogni és formába lendülni… itt a külső-belső egészségről van szó, és arról, hogy mindenki, kortól függetlenül hozzáférhessen.

Annak érdekében, hogy tényleg magunk mögött hagyjuk a stresszes mindennapokat, az órák egy csendes relaxációval kezdődnek, hogy jóga hangulatba kerülhess és elkezdj igazán magadra koncentrálni, így próbálj meg időben odaérni, átöltözni! Mivel a terem nem túl nagy, mindenképp nézd meg, hogy van-e még hely számodra, és regisztrálj az órákra!

[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions