Samadhi Jóga

Budapest, 13. kerület, Dráva Street 17., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Lélegzetelállító stúdió, csodálatos tanárokkal!
Ami nem annyira jó:
Egy kicsit messzebb van a város központtól.
Om:
A Samadhi Jóga az a stúdió, ami akkor születik, ha valaki a legjobb minőséget akarja adni és költ is rá.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.8
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0

Leírás Samadhi Jóga

Ha valaki magas színvonalú szolgáltatást kíván nyújtani, akkor pénzt fektet a projektjébe. A Samadhi Jóga stúdió a legjobb példa erre: a három szintes jóga stúdió a Dunára néz, teázóval, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a környékre (például a Margit-szigetre és a dombokra), valamint az összes olyan osztálytípussal, amelyet jóga stúdió csak ajánlhat. Két tantermük van, ami azt jelenti, hogy sok fajta óratípust kínálnak, és a csodálatos dolog az, hogy az öt és tíz alkalmas bérletre, nincs időkorlát megadva, amíg fel kell használni őket.

Ahogy a stúdióba érkezel, melegséggel és gyönyörű, tiszta belsővel fogadnak – valóban úgy fogod érezni magadat, mintha a megfelelő helyen lennél, hogy tökéletesen összpontosíthass magadra és kipihenhesd magad, és úgy hagyhasd el a stúdiót, mint egy új ember. A teázó igazi extra: óra után egy kis időt még „kivehetsz” magadnak és csendesen meditálhatsz, nem kell sietni, gyorsan átöltözni és menni…

Nem csak az a hely, ami csodálatos, de a közelmúltban elkezdtek egy új fajta órát kínálni, ami igazán valami különleges: a Yoga Dream. Jógázz Budapesten… egy elvarázsolt erdőben! Ezt az órát fél órával a naplemente után kezdik, a lámpák ki vannak kapcsolva, és az UV fénnyel világítanak: állatok különböző formáit és egy elvarázsolt erdőt fogsz látni, úgy érzed majd magad, mintha elaludtál volna és felébredtél egy mesében!

Fontos tudnivaló: ezek az órák nagyon népszerűek, ezért hamar be is telnek, mindenképpen szükséges bejelentkezned!

Ahogy fent is említettük, az egyetlen kisebb probléma ezzel a magas minőségű jóga stúdióval az, hogy kiesik picit a város központjából: a Nyugati Pályaudvartól még minimum 20 perc eljutni ide tömegközlekedéssel. A jó hír viszont az, hogy a meleg nyári napokon szuper légkondijuk van, így nem fogsz elolvadni óra közben! 

A konklúzió: ha az egyik legjobb budapesti jóga stúdiót keresed, a Samadhi Jógát ki kell próbálnod, nincs kifogás!

Studio features

Yoga Dream, which is a new and exciting class conducted in the dark with UV lights.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions