Sankalpa Jóga Stúdió

Budapest, 7. kerület, Erzsébet körút 54., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Tiszta, tiszta, tiszta! A padló, a bútorok, a dizájn... mindent letisztult állapotban találsz!
Ami nem annyira jó:
Bárcsak több reggeli óra lenne…
Om:
Kimagasló jóga szentély, ahol a külső világ kint marad.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.8
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0

Leírás Sankalpa Jóga Stúdió

Ezt a pesti jóga stúdiót hívhatnánk „lila békességnek” is, annyira elképesztően nyugis és esztétikus. Bárki, aki volt itt, lelkesen ajánlja ezt a helyet, és amint belépünk, meg is értjük, miért. A Sankalpa Jóga Stúdió pontosan tudja, mire van egy stresszes embernek szüksége. Azon az alapszabályon kívül, miszerint „mindenki hagyja kint a külső világot,” egy másik fontos szabály pontosan szemlélteti, hogy mennyire laza és nyugodt ez a hely: a cipőjét mindenki az ajtónál hagyja. Azon kívül, hogy ez a „törvény” segít elindulni az elménk megtisztításának útján, meg kell említeni azt a makulátlan tisztaságot, amit ezen a helyen találunk, az öltözőktől a termekig.

A belső dizájn szintén nagyon egyszerű és rendben van, soha nem fogsz olyasmit találni itt, ami kilógna a képből, vagy furcsán hatna. Semmi sem túl giccses, a legtöbb dolog itt a természethez közeli állapotot igyekszik elérni: a legtöbb dísz és bútor fából készült. Hogy még jobban ellazulj és otthon érezhesd magad, van egy kis sarok, ahova le tudsz ülni a földön elhelyezett kényelmes párnákra, miközben a többiekkel beszélgetsz teát szürcsölve. Az idejáró jógás közösségből árad a nyugalom és a vidámság, az emberek kedvesek és tisztelettudóak, szívesen beszélgetnek óra előtt és után – remek hely arra, hogy új (kiegyensúlyozott) barátokra lelj!

Sok fajta órát és workshopot is megtalálsz a Sankalpa Jóga Stúdióban, és párat a vársosn kívül tartanak, így el tudsz vonulni néha a várostól. A tanárok nagyon segítőkészek és mindig adnak plusz infót is arra, hogy éppen melyik póz miért jó a testednek, gyengéden irányítva, hogy sikeresen végig tudd vinni az ászanákat. Mindegy, milyen szintű a jóga tudásod, ha nem ismersz egy bizonyos mozdulatot, akkor sem fogod úgy érzeni, hogy a körülötted lévők furán néznek rád emiatt. Azon kívül, hogy részt vehetsz a tradicionális, „mozgásra alapuló” jóga órákon, vannak meditációs és önismereti kurzusaik is, amikkel talán sikeresebben állhatsz az életedben felbukkanó nehézségek elé.  

Amit itt kapsz, az az igazi transzcendens jóga élmény – hatalmas kár, hogy nincsen több óra napközben is, mert egy ilyen eldugott nyugalom szigetét nem mindennapi dolog találni egy dolgos városban!

[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions