Decemberi programajánló az ünnepekre

A karácsonyi időszak mindenkinek stresszes. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni az ünnepi menüt és végiglátogatni a családot. Ha vágynál egy kis kikapcsolódásra, fusd át a decemberi programajánlót és válogass kedvedre számos remek program közül.
Decemberi programajánló az ünnepekre

Hamarosan itt a karácsony és közeledünk az év végéhez. Ez a decemberi programajánló azoknak készült, akik az ünnepek alatt és között is vágynak egy kis kikapcsolódásra a nagy családi lakomák és ünneplések után.

December 22 – Téli napforduló közösségi tánc

Közösségi ünneplésre, táncolásra, együttlétre hívunk az év legsötétebb éjszakáján. Legsötétebb csillagászatilag, de legmelegebb lehet lelkileg. A nappalok rövidülése az éjszaka folytán véget ér, új reményteljes időszak kezdődik ilyenkor. Az égbolt alatt ünnepelve a sötét még gyengéden körülölel, a fák csöndes hajlékában a természet pihen, megújul és készül a tavaszra.
A teljes program az esemény linkjén érhető el.
Dátum: 2023. 12.22.
Kezdés: 18:00
Helyszín: Normafa, Székelykapunál
Részvételi díj: Adomány jellegű

December 23 – Jégdiszkó a Budapest Park-ban

Ha már készen vagy a karácsonyi teendőiddel és szívesen koroznál egyet, hangolódj az ünnepekre a Budapest Park-ban megrendezésre kerülő jégdiszkóval.

A jegyek elővételben megvásárolhatóak a Budapest Park honlapján.

Dátum: 2023. 12.23.
Kezdés: 18:00- 22:00
Helyszín: Budapest Park
Részvételi díj: Időpont függő

December 27 – Sámánutazás – évtervező workshop

Félsz a jövőtől? Tanácstalan vagy? Nem tudsz döntést hozni? Keresed az utadat és az önazonosságodat? Ezen az egynapos workshopon az intuíciónkat, a sámánkártyák lapjait, esszenciális illatokat, ceremoniális csokoládét és a Sananga Medicinát fogjuk segítségül hívni az eddig eltelt év és életszakaszunk lezárásához, valamint a felkészüléshez az újévre és annak várható eseményeire. Sámándobos lélekutazások segítségével kapcsolódunk a Szellemvilághoz és az erőállatainkhoz, hogy erőteljes teremtő és gyógyulási folyamatokat tudjunk behívni az életünkben 2024-ben.

Az teljes program az esemény honpapján megtekinthető.

Az alábbi űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni:
https://forms.gle/hpndFfF3Kxeq2iGaA
https://www.jogasaman.com/p/programok.html

Helyszín: Nomád Jóga, 1033 Bp Szérűskert u. 33.
Időpont: 2023.12.27, szerda, 10-16:00
A workshop díja: 10.000 Ft
Jelentkezési határidő: december 24.

Decemberi programajánló

December 28 – Diótörő a jégen

A Diótörő a jégen produkció több, mint egy évtized után ismét visszatér Magyarországra, mint a karácsonyi szezon egyik fő kulturális és szórakoztató látványossága.
A Diótörő több, mint egy évszázada az egyetemes kultúra része, és olyan klasszikus mű, amely bárhol a világon sikert arat. A jégszínház és a Diótörő „találkozása”, a Diótörő a jégen produkció, pedig magába foglalja mindazt, amitől annyira szeretjük a karácsonyi időszakot; várakozást, mesét, fényeket, izgalmat, családi együttlétet, és magát, a karácsonyi csodát is.
Jegyek a rendezvény honlapján megvásárolhatóak.

Dátum: 2023. 12.28.
Kezdés: Különböző időpontokban ( részletes műsor az esemény honlapján)
Helyszín: Vasas jégcentrum
Részvételi díj: 4950 ft- jól

December 31 – Szilveszteri jóga elvonulás és wellness a Normafa hotelben

Köszöntsd az újévet egy felemelő élménnyel, a Normafa Hotel Szilveszteri jóga és wellness elvonulásával! Engedd el a múltat és merülj el egy nyugodt, békés környezetben, ahol áttekintheted az elmúlt évedet, és meghatározhatod az irányt, amerre az új évben haladni szeretnél.
Tapasztald meg a teljes feltöltődést egy csodálatos atmoszféra és a jóga segítségével, ahol egy tudatos közösség és emelkedett légkör segít elindítani és felemelni az új évet!

A teljes program az esemény linkjén megtekinthető.

Dátum: 2023. 12.31. – 2024. 01. 01.
Időtartam: 2 nap
Helyszín: Eötvös út 52-54 Budapest, Hungary 1121
Részvételi díj: Csomagok szállással 2 fő részére:

(Szállás, teljes ellátás, spa használat):
1 éjszaka: 69.000 Ft
2 éjszaka: 109.000 Ft
3 éjszaka: 149.000 Ft
4 éjszaka: 189.000 Ft
Reméljük találtál számodra megfelelő programot decemberi programajánlónkban. Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk. Jövőre is tartsatok velünk, és jógázzunk együtt a legjobb budapesti jógastúdiók egyikében!
Felhasznált fotók: Pixabay

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions