Heti programajánló (augusztus 5-11.) – Irány a szabad!

A nyár utolsó hónapjába lépve a heti programajánló olyan eseményekre fókuszál, amelyek téged is a szabadba csábítanak. Jóga, meditáció és tudatos vásárlás – mindez ráadásul a szabad ég alatt!
Heti programajánló (augusztus 5-11.) – Irány a szabad!

A heti programajánló hétről hétre olyan eseményeket hoz el neked, amelyeket garantáltan élvezni fogsz, ha érdekel a tudatos életmód. Ezen belül is elsősorban testet-lelket egyensúlyba hozó jógaórákat, környezetünket nem terhelő vásárlási lehetőségeket és a bolygóvédelmet szem előtt tartó vegán életmódot propagáló eseményeket mutatunk be ezen a héten. Nézz körül, és találd meg a neked leginkább tetsző programokat!

Heti programajánló

augusztus 06. (péntek) Gyógynövénytúra – Normafa

Te mennyire ismered az egyes gyógynövényeket? Tisztában vagy azzal, hogy pontosan milyen hatásuk vagy, és hogy melyiket milyen panasz esetén tudod alkalmazni? Ismerd fel a növényeket, gyűjtsd őket helyesen, és dolgozd fel őket úgy, hogy a legjobban fejthessék ki áldásos hatásukat! Ebben segít a Gyógynövénytúra, ami a Normafa friss levegőjén egy kellemes túraútvonalon vezet végig.

Dátum: 2021. 08.06.
Idő: 15.00-18.00
Helyszín: Normafa Síház
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

augusztus 7. (szombat) Vintage Légy-Ott! @Szimplakert – Több mint vásár

Vintage ruhák, újrahasznosított termékek, diskurzus a fenntartható divatról: ez vár rád is az ötödik Vintage Légy-Otton. Ismerd meg, miért is fontos misszió az, amit a használtruha-piacok és üzletek tűztek a zászlajukra, és kapcsolódj be te is azzal, hogy tudatosan kezdesz vásárolni. Erre tökéletes helyet kínál a heti programajánló egyik izgalmas eseménye, ami szombaton vár a Szimplakertben!

Dátum: 2021. 08. 07.
Idő: 12.00-18.00
Helyszín: Szimplakert
Az esemény linkje

augusztus 8. (vasárnap) Vegán piknik

Ha érdeklődsz a vegán életmód iránt, vagy már régóta követed, akkor van egy remek programötletünk számodra. Nincs más dolgod, mint augusztus 8-án összedobni néhány növényi alapú nassolnivalót, és az Infopark felé venni az irányt! Itt megkóstolhatod a többiek ételeit, recepteket és tapasztalatokat cserélhetsz azokkal, akik hozzád hasonló táplálkozást követnek vagy szeretnének követni.

Dátum: 2021. 08. 08.
Idő: 15.00-17.00
Helyszín: Infopark
Az esemény linkje

heti programajánló

augusztus 8. (vasárnap) Szabadtéri Jóga

Zárd a hetet méltóképpen! Annak, hogy elbúcsúztasd az előző hetet és felkészülj az újabb, kihívásokkal teli hétre, nincs is megfelelőbb módja, mint egy lazító jógaóra, amivel a tested és a lelked egyensúlyba kerülhet. A mesés Jáde tó mellett pedig mindez egy semmihez sem hasonlítóható élményt ad!

Dátum: 2021. 08. 08.
Idő: 10.00-11.30
Helyszín: Jade Beach, Dunavarsány
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

augusztus 9-13. (hétfő-péntek) Hurrá, jógázunk! Napközis kaland-gyerekjógatábor

A táborozás már csak a közösségi élmény, a rengeteg játék és az új tapasztalások miatt is fontos és fantasztikus kaland a gyerekek számára. Ha mindehhez még hozzáadódik néhány gyerekjógaóra, némi angolnyelvtanulás és egy adag kreatív alkotás, akkor pedig végképp maradandó élménnyel gazdagodhatnak a csemeték. Mindeközben pedig fejlődik a mozgáskoordinációjuk, az érzelmi intelligenciájuk és a koncentrációs készségük – csak hogy néhány pozitívumot emeljünk ki.

Dátum: 2021. 08. 09-13.
Idő: 08.09. 08.00- 08.13. 16.30
Helyszín: Útközben Jóga Óbuda
Részvételi díj: 42 000 ft
Az esemény linkje

augusztus 10. (kedd) Jóga a parkban

Hogy miért is jó szabadtéren jógázni? Szakács-Somogyi Judit Jógaoktatóegy kellemes, esti jógaórán most neked is bemutatja, ha eddig nem tapasztaltad meg ezt az élményt. Élvezd a zöld környezetet, a dinamikus mozdulatsort, azt, ahogyan a tested lazul, nyúlik és erősödik!

Dátum: 2021. 08. 10.
Idő: 19.00-20.30
Helyszín: Semsey Park
Részvételi díj: 1500 ft
Az esemény linkje

augusztus 10. (kedd) Night yoga in the jungle-esti jóga és dzsúsz a dzsungelben

Ez nem igazán szabadtéri program, de egy valamiben biztos lehetsz: a Twentysixben úgy érzed majd magad, mintha a dzsungel kellős közepén lennél! A megszámlálhatatlanul sok növény, a friss levegő, a kellemes környezet mind ellazít majd, és egy tökéletes hátteret teremt egy átmozgató jógaórához. Az élmény pedig csak még különlegesebb lesz attól, hogy az este történik!

Dátum: 2021. 08. 10.
Idő: 19.00
Helyszín: Twentysix
Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions