Heti programajánló, július 8-15. – Vízi élmények és jóga

Mire is vágyhat az ember a forró júliusi napsütésben, ha nem egy kis vízparti kikapcsolódásra és feltöltődésre? Heti programajánlónkban a vízi programok mellett ajánlunk jógaeseményeket, és relaxáló hangfürdő-programokat is.
Heti programajánló, július 8-15. – Vízi élmények és jóga

Hűsítsd le magad egy kellemes, vízparti programon! A hőmérő higanyszála mostanában már bőven felülről érinti a harminc fokot, így a mi igényünk is megnőtt az olyan mozgásformákra, amelyeket kellemes, hűs környezetben végezhetünk. Legyen szó evezésről vagy más vízparti tevékenységről, gyógynövényszedésről vagy kifejezetten nőknek való jógáról: az eheti programajánlóban csupa testnek és léleknek is ideális programot hoztunk nektek.

Heti programajánló (július 08-15.)

 

07. 08. (csütörtök) Női egészség jógája

Tudtad, hogy vannak kifejezetten olyan jógagyakorlatok, amelyek a női szervek támogatására, működésük harmonizálására szolgálnak? Ha ennyire még nem ástad bele magad a kérdésbe, most megteheted a speciális légzőgyakorlatokkal, vizuális relaxációval és ászanákkal. Teremts harmóniát testedben és lelkedben egy felemelő jógaórával! Mindezt ráadásul a Twentysixben teheted meg, amelyet Budapest egyik legjobb jógastúdiójaként is tartanak számon.

Dátum: 2021. 07. 08.

Idő: 09.00-10.00

Helyszín: Twentysix, Budapest

Részvételi díj: 2500 Ft

Az esemény linkje

07.09. (péntek) Summer Yogavibes Hullai Vikivel a Papok Borozójában

Számodra milyen egy tökéletes péntek este? Esetleg egy testet átmozgató és lelket simogató jógaórával indul a Balatonnál, miközben elképesztő kilátás tárul a szemed elé? A mozgás után pedig következhet egy kiadós vacsora és egy ínycsiklandó desszert? Mindezt remek társaságban, lazító zenével képzeled el? Akkor ezt a programot neked találták ki, ugyanis pont ezt kínálja a Summer Yogavibes!

Dátum: 2021. 07. 10.

Idő: 17.30

Helyszín:Papok Borozója, Balatonszőlős

Részvételi díj: 15000 Ft

Az esemény linkje

07.09-11. (péntek-vasárnap) „Boszorkánykonyha” – gyógynövényes hétvége Teresztenyén

Itt az idő, hogy elcsomagold a nyarat, a vidámságot, a napsütést és az illatokat télire! A gyógynövények ideje ugyanis most érkezett el! Itt az alkalom „leszüretelni” őket, hogy aztán télen elővehessük a kiszárított szárakat és virágokat, majd felhasználjuk őket egy isteni teához vagy nyugtató gyógyfürdőhöz. Ezáltal nemcsak magát a nyarat varázsolhatjuk magunk elé a hideg, téli napokon, hanem az élményeket is erről a varázslatosnak igérkező hétvégéről.

Dátum: 2021. 09-11.

Idő: 07.09. 17.00- 07.11. 15.00

Helyszín: Nádas Fogadó, Teresztenye

Részvételi díj: –

Az esemény linkje

07.10. (szombat), A csodálatos Sió tengeri kajakkal

Lehet, hogy jártál már a nyugodt vizű, békésen csordogáló Sió környékén, de le is eveztél már a mesés folyón? Körbenéztél már igazán ezen a csodaszép tájon? Ha még nem tetted meg, most itt a remek alkalom! Töltődj fel és mozgasd át a tested egy kajakon, miközben körbevesz a hihetetlenül zöld környezet és annak csodás élővilága! Ne felejtsd el nyitva tartani a szemed, nehogy lemaradj a természeti értékekről!

Dátum: 2021. 07. 10.

Idő: 09.30-14.00

Helyszín: Éles kajak beszálló

Részvételi díj: 9900 Ft

Az esemény linkje

07. 11. (vasárnap),Gemenc tengeri kajakkal

Tudtad, hogy a csodás Gemenci erdő nemcsak magyar viszonylatban különleges, hanem Európában is? Hiszen ez a terület a kontinens legnagyobb kiterjedésű ártere. Arról nem is beszélve, hogy a legszebb gímszarvasok lakóhelye is, amelyet most kajakkal járhatnak be az érdeklődők. A mesébe illő környezetben végigevezni már önmagában is élmény, nem is beszélve a feltöltődési és kikapcsolódási lehetőségről, amelyet a program nyújt.

Dátum: 2021. 07. 11.

Idő: 09.00-14.00

Helyszín: Gemenci-erdő

Részvételi díj: 9900 Ft

Az esemény linkje

07.11. Szabadtéri jóga a Filozófusok Kertjében

Mi lehet jobb, egy kellemes vasárnap délutáni jógánál a friss levegőn? Az, ha mindezt az ember elképesztő kilátás mellett, a nyüzsgő város fölé emelkedve teszi! Mozgasd át a tested a dinamikus ászanákkal, miközben a lelked feltöltődik nyugalommal, harmóniával és elégedettséggel. Ráadásul a szervezők hűsítő limonádéval és tombolával várnak, amivel akár egy 5 alkalmas bérletet is nyerhetsz a jógaóráikra!

Dátum: 2021. 07. 10.

Idő: 18.00

Helyszín: Filozófusok kertje

Részvételi díj: támogatói jegy

Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions