Antaranga Jógaközpont

Budapest, 16. kerület, Sasvár utca 91., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Teljes mértékben csúcsminőségű oktatás.
Ami nem annyira jó:
Messzebb van azoknak, akik a belvárosban laknak.
Om:
Egy kívül eső stúdió, amit a jógás profizmus fémjelez.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.4
  • Légkör4.0
  • Tisztaság5.0
  • Helyszín3.0
  • Ár-érték5.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0

Leírás Antaranga Jógaközpont

Kihívást jelentő jógát keresel? Egy olyan fajtát, ahol minden mozdulatot, minden pózt úgy viszel végre, hogy a tökéletesség van szem előtt tartva? Akkor ne keress tovább: az Antaranga Jóga Központ az Iyengar jógát mesteri fokozatra vitte. Ez az 1918-ban Indiában kreált jógatípus nem sokkal másabb a Hatha jógánál, amit a leggyakrabban megtalálsz a jóga stúdiókban, de egy fő különbség az, hogy itt a pózok tökéletes kiviteléről van szó. A normális jógafajták közül kikerült Iyengar egy nagyon precíz, speciális ág. Ezért az oktatók tudásszintje kiemelten fontos, különben hogyan hajtanád végre a feladatokat helyesen?

Napi szinten nem fogsz túl sok jóga órát találni (igazából csak egy pár órát naponta), de azok az órák 100% odaadással, türelemmel és az ászanák tökéletes végrehajtásának tudásával vannak oktatva.

Egy budapesti jóga stúdió, ahol a tudásszint is precízen be van osztva

A tanárok végtelennek tűnő tudása lélegzetelállító, pontosan tudják, hogy hogyan segítsenek elérni a jóga tökéletességre hajazó emberek céljait. A végtelen türelemmel rendelkező tanárok megtanítják a helyes légzést is, ami szintén fontos része az Iyengar jógának. Mi több, szintek is vannak (1-től 4-ig), tehát pontosan a saját jóga tudásodnak megfelelően tudsz majd gyakorolni és javulni, anélkül, hogy lemaradva éreznéd magad (vagy, ha mázlista vagy, akkor hátráltatva az újak miatt).

Nézzük csak a stúdiót magát: felejtsd el a tipikus jóga dekorációkat, a füstölőt és az összes többi „klasszikus” jóga kelléket. Itt egy teljesen funkcionális termet fogsz találni, amiben minden megvan arra, hogy elkezdhesd és gondozhasd bimbódzó Iyengar jóga karrieredet. Ennyire egyszerű. Ne várj csilivili dolgokat, vagy egy misztikus légkört – a varázslat itt a tanárok tudásában rejlik és abban, ahogy ezt a hozzáértést átadják a diákjaiknak, akik még jobban beleszeretnek majd a jógába.

Sajnos, bár ez egy budapesti jóga stúdió, a terem a belvároson kívül helyezkedik el, a 16. kerületben, így lehet, hogy picit utaznod kell majd. De ami jó az egészben az, hogy így nem lesz túlzsúfoltság az órákon. És valljuk be, semmi gond nincs egy kis old school környezettel amíg az oktatás minősége tökéletes, nem igaz?

Studio features

Az Iyengar jógán kívül megtalálsz hang- és jógaterápiás, valamint gyermekjógás órákat is.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions