AUM Jóga Astoria

Budapest, 7. kerület, Károly Boulvard 3/A., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Ez nem csak egy jóga stúdió – ez egy menedékhely!
Ami nem annyira jó:
Voltak problémák a megbízhatósággal (késve lemondott órák stb.)
Om:
Egy olyan jóga stúdió, ami segít odafigyelni magadra 360 fokban, de van pár javítanivaló.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.4
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet4.0
  • Légkör4.0
  • Tisztaság5.0

Leírás AUM Jóga Astoria

Tudtad, hogy van egy budapesti jóga stúdió, ahol orvosságot találsz az álmatlanságodra? Vagy az emésztési panaszaidra? És mindezt egy jóga workshop keretein belül? Igen! Az AUM jóga stúdiók megoldást nyújtanak a belső panaszaidra, hogy kiteljesedett életet élhess. Az astoriai jóga stúdióban több “osztálytermet” is találsz, nem csak tornatermet, hiszen ez nem „csak” egy stúdió: itt egy teljes központot találsz, jóga témájú órákkal, workshopokkal, meditációval: egy igazi mentsvár.

Tehát, mik azok a dolgok, amiket nem árt tudnod? Azt tanácsoljuk, hogy legalább 15 perccel érkezz az óra előtt (ez igazából a saját érdeked – így le tudsz kicsit ereszteni és nyugiban átöltözhetsz), és hozz magaddal rengeteg vizet. Szuper dolog, hogy gyakorlatilag minden más jógakellék adott: matrac, tégla stb.

Szép gesztus tőlük, hogy nagy választékú gyógy- és gyümölcsteával kínálnak, de – és ezt tapasztalatból mondjuk – próbálj meg óra előtt nem sokat inni, mert elég kényelmetlen lesz óra közben!

Utána, viszont, minél több folyadékot iszol, annál jobb! Az órák és az öltözők jól fel vannak szerelve, de persze még az előregisztrációval is kicsit zsúfolt lehet néha. Az órák minősége és a workshopok, valamint a tanárok végtelen tudása viszont kárpótolni fog minden kellemetlenségért, ami az átöltözés során érhet: profizmussal és türelemmel fognak vezetni az utadon, így nem kell aggódnod, ha kezdő vagy – gyorsan rájössz majd, hogy teljesen elengedheted magadat óra közben.

Egy dolog, amire érdemes odafigyelni: ha regisztráltál az órára, azért nézd meg az emaileidet mielőtt elindulnál (legalább az előző este), mert néha megesik, hogy elszalasztod a fontos infót és megjelensz az üres terem előtt, ez pedig pont az ellentétes hatást éri el, mint az ellazulás és a stressz elengedése…

Összesítve, az ötlet, hogy létrehoztak egy központot, ahol a jóga és az öngyógyítás van középpontban, nagyon jó ötlet: megvan a tudás, a jől képzett tanárok, akik pontosan tudják, hogyan adják át a filozófiát még a teljes kezdőknek is. Ennek ellenére, nem ártana egy kicsit szervezettebbnek lenni, hogy minden óra kései lemondás nélkül folyhasson.

Studio features

Special classes and workshops to deal with lifestyle changes and health issues also.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions