Colibri Jóga Stúdió

Leírás Colibri Jóga Stúdió

Szerkesztői megjegyzés: Ez a jóga stúdió bezárt. 

A Colibri Jógát pár évvel ezelőtt alapították két stúdióval. Sajnos azóta az egyik bezárt, viszont a másik virágzik a sok jól képzett jóga tudós-tanárral és a széleskörű órakínálattal. A legjobb, hogy napközben is találsz órákat, amit általában máshol nem annyira. Ez nagyszerű, mert így a túlzsúfoltság esélye elég alacsony.

Áttekintve az itteni órarendet világossá válik, hogy a Colibri Jógában a gyerekek vannak a fókuszban: nagyon sok olyan óra van, ami segíti a gyerekek mozgásfunkcióját javítani, tökéletesíteni, illetve nagy a hangsúly a baba-mama jógán is. És ami még jobb: ezek a fajta órák általában napközben vannak, így a célközönségeket ügyesen elszeparálták: ha dolgozó ember vagy, akkor nem valószínű, hogy napközben ellátogatsz az órákra, éppen ezért ilyenkor vannak a baba-mama, órák. A gyermekfókuszú órákon kívül sok más fajta, tradicionálisabb óra is van: gerinc-, hatha- és női jóga is megtalálható a „menün.”

A jóga stúdió maga egy kellemes hely, szép tiszta öltözőkkel és olyan dizájnnal, ami modern és letisztult, semmi túl rusztikus vagy giccses nincs itt. Bár lehetne egy picit több természetes fény, sosem fogod furán vagy klausztrofóbiásan érezni magad – ennek a pesti jóga stúdiónak a fehér, tiszta színei majd gondoskodnak erről!

A legtöbb workshopjuk közel s távol a legjobban szervezettek közé tartoznak, de a legfontosabb kurzusok ezek közül is azok, amik segítenek az autoimmun betegségek menedzselésében. Ezek a workshopok nem csak arra fókuszálnak, hogy az ember jógázzon egy jót, hanem az ilyen betegségekkel való mentális és érzelmi küzdelemre is. A workshopokat olyan profik vezetik, akik a jógában találtak megnyugvást és akik gyakran önmaguk is hasonló autoimmun betegségekkel küzdenek. Más szóval, azok az emberek, akiktől a legjobb ilyen helyzetekben tanulni, mert ők is átélték ugyanazt.

A Colibri Jóga Stúdió egy olyan hely, ahol a jógával kapcsolatos mindenre kiterjedő tudást kaphatunk, baráti árakon és egy standard, jó színvonalon. A tanárok tudása elképesztő, és a közösség nagyon nyitott. Ha picit közelebb lenne a városközponthoz, biztos, hogy gyakrabban járnánk ide!


[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions