Jóga Placc

Budapest, 13. kerület, Tahi utca 69., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Cuki váró, fantasztikus tanárok.
Ami nem annyira jó:
Nincsenek órák kora délután és sokszor reggelente sem, a regisztráció pedig nem automatikus.
Om:
Több órával, jobb regisztrációs rendszerrel és tisztább öltözőkkel és zuhanyzókkal ez egy igazán top stúdió lehetne.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.0
  • Ár-érték4.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör4.0
  • Tisztaság3.0

Leírás Jóga Placc

Ez az Angyalföld szívében elhelyezkedő 13. kerületi jóga stúdió a kistestvére egy nagyobb konditeremnek, amit Sport Placcnak hívnak. És valóban, a „placc” old school hangzásába tökéletesen beleillik mindkét hely! Emlékszel azokra a klasszikus fém öltözőszekrényekre az uszodák öltözőjében, és a kopottas fa padokra? A Jóga Placc öltözői is hasonlóak, visszavisznek azokba a gimis időkbe, amikor még az öltözők a lányos pletykától és fiús hülyüléstől voltak hangosak. Sajnos, a zuhanyzóktól is úgy érezzük magunkat, mint aki beleült egy időgépbe és más korban szállt ki, mert lehetnének tisztábbak. Na, nem azt akarjuk mondani, hogy egyenesen koszosak, de lehetnének tisztábbak is!

A váró és recepció helyiségek egyszerűen elbűvölőek és vidámak, pont jó mennyiségű dísszel. A terem barátságos hangulatú és tágas, sok természetes fénnyel, nagyon kellemes benne tartózkodni. Különösen este, amikor meggyújtják a gyertyákat: a légkör egyenesen misztikussá válik.

A termet ki lehet bérelni, így megeshet (nem is ritkán), hogy egyáltalán nincsenek reggeli órák, vagy csak egy-egy elszórva (nem túl korán reggel, így akik dolgoznak, nem fognak tudni eljutni). Bár a megszokott jóga óra típusokat megtalálhatod, nehéz lesz eljutnod heti többször a kedvencedre (a kedvenc tanároddal), az imént említett kis óraszám miatt. A másik apró hiba a szisztémában az, hogy amikor le kell foglalni az órát, nincs online felület erre (itt megint integet az old school): be kell telefonálni, vagy SMS-t írni a megadott számra. Nagy előny viszont a bérlet: az alkalmaidat a Sport Placcon is elhasználhatod, így nemcsak egy jóga stúdióhoz, hanem egy konditeremhez is kapsz hozzáférést.

Tehát, összesítve: egy olyan budapesti jóga stúdió, amiben nagyon sok potenciál van, sok hellyel arra, hogy egy igazi jóga birodalmat építhessenek ki, ha az öltözők picit fel lennének újítva és a regisztráció egyszerűbb lenne.

[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions