Naposkert Jóga

Leírás Naposkert Jóga

Szerkesztői megjegyzés: Ez a jóga stúdió bezárt. 

Igazán lehetne több olyan kinti jóga stúdió, ahol a szabad ég alatt lehet jógázni – természetesen, az időkeret erre limitált az időjárás miatt, de ki ne akarna a tavaszi levegőben, napfényben és zöld fűben ellazulni és fittebbé válni? Igazán transzcendens élmény ászanákat végrehajtani miközben ilyen közel vagyunk a természethez a friss, tiszta levegőben és olyan tanárokkal, akik melegségükkel és pozitivitásukkal mutatnak utat. Plusz, egy imádni való teraszuk is van, ahol óra után vidáman, laza légkörben cseveghetsz bármiről jógás társaiddal miközben teáztok egy jót.

Látszik, hogy a jógastúdiót nem specifikusan erre a célra építették (nem rossz módon, csak nyilvánvaló, hogy ez eredetileg egy családi ház): a bejárat és váró inkább egy előszobára hasonlítanak és a terem olyan, mint egy padlásszoba. De legalább a légkör nagyon otthonos és segít még hamarabb ellazulni, könnyebben kilépni a munkahelyed és napi ingázás atmoszférájából. Bájos fények vannak mindenütt, a hangulatot pihentetővé és meleggé varázsolva, és a díszítések csak annyira flancosak, hogy érezd, jógázni jöttél ide és hogy kikapcsold a stresszes énedet egy másfél órára. Elég sok fajta óra közül válogathatsz itt, így biztosan találsz majd olyat, amitől kiteljesedsz – ami nagyon jó, hogy a Naposkert olyan „könnyített” jógát is kínál, ami tökéletes olyanok számára, akik éppen sérülésből gyógyulnak fel, vagy lassan, kíméletesen szeretnének pár kilótól megszabadulni.

A helyszín tekintetében légy kész arra, hogy utazz picit, ha a belvárosban (de még ha Budán is) laksz, mert a Naposkert Jóga Stúdiót a Rómaifürdőnél találhatod meg. Sokkal egyszerűbb autóval amikor nincs csúcsforgalom, de az olyan embereknek, akik a központban laknak Pesten, sokkal nehezebb lesz megérkezni ebbe a béke kertjébe. Ezeknek az embereknek inkább azt ajánljuk, hogy ne feltétlenül úgy gondoljanak a stúdióra, mint egy helyre ahova mindennap eljönnek jógázni, inkább úgy tekintsenek rá, mint egy hely, ahova jó időben jönnek, hogy közelebb kerülhessenek a természethez!


[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions