Tulasi Jóga

Budapest, 14. kerület, Pillangó utca 12. 3 em., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Szép, új és az legtöbb jóga óra típust megtalálod itt!
Ami nem annyira jó:
Bárcsak közelebb lenne a belvároshoz…
Om:
Jó légkör és példás kiszolgálás, amit csak egy olyan helyen lehet megtapasztalni, ahol a dolgozók a stúdió tulajai is egyben!

Yoga Yogi Editor's Rating

4.8
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0

Leírás Tulasi Jóga

A Tulasi Jóga egy kicsivel több, mint egy éve nyílt az Örs Vezér tér közelében. A tulajdonosok két barát, akik úgy döntöttek, összeállnak és megmutatják a világnak: a jóga nem csak egy fitneszre használt sportág, hanem egy egész életvitel. A céljuk az volt, hogy egy életörömmel teli békesség szigetet teremtsenek, és ezt a célt maximálisan sikerült elérniük: a stúdió tökéletes méreteiben, a belső dizájnjában, és a berendezésében. Üde és letisztult, nem fogsz csilivili díszeket és erős színeket látni – a stúdió megjelenésére jó ránézni és az lesz az érzésed, hogy egy jó minőségű, profi jóga stúdióban vagy. Nyilvánvaló, hogy a tulajdonosok valami olyan akartak építeni, ami a tökéletességre törekszik, ahol a látogatók többet is kapnak, mint amennyiért fizettek. Ez az „újdonság-légkör” mindenhol érződik: a falak, a padló, a váróhelyiség és az öltöző mind arról árulkodik, hogy a hely vadiúj, és arra ösztönöz, hogy az ember visszatérjen. Látszódik az is, hogy mindent megtesznek, hogy ez így is maradjon.

A kismama jógától a nyugdíjas jógáig mindent megtalálsz itt, a szülők megnyugvást nyerhetnek abból, hogy amíg ők jógáznak, addig a lurkók is le vannak foglalva a Gyermek Jóga órán – ez a hely ideális az egész család számára! A fent említett, minden korosztálynak kínált jógaórákon kívül Hatha jógájuk is van, amit infralámpákkal oktatnak, hogy a résztvevők egy kis extra egészséget kapjanak, és az aerial jóga szintén heti egyszer elérhető. A workshopokat általában hétvégente találod – ha kifejezetten stresszes heted volt, érdemes elmenni, mert ezeken minimum három órán keresztül semmi más nem történik, mint a külső világ és a stressz kizárása, miközben a saját szükségleteidre összpontosítasz.

A légkör csodálatos részben a boldog és kiegyensúlyozott klienseknek, részben pedig a békétől sugárzó tanároknak köszönhetően. Azon kívül, hogy átadják azt a tudást, hogy hogyan vidd véghez a jógapózokat, az instruktorok kicsit spirituálisabban is igyekeznek megérinteni elmédet. Privát órák is elérhetőek ha úgy érzed, szükséged van rájuk, ezek alatt általában a tulajdonosok fogják megmutatni, hogyan kell az ászanákat végigvinni.

Összességében, a Tulasi Jóga stúdió egy olyan hely amiért megéri kicsit többet utazni – itt egy olyan helyre fogsz lelni, amit nyilvánvalóan azért hoztak létre, hogy pihenhess és megtaláld az egyensúlyt!

Studio features

An amazing selection of classes, brand new equipment and studio.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions