Étterem hét 2023 – Javaslatok jógiknak

Mint minden évben, idén is jön az országos étterem hét, vagyis a Dining City. Az étterem hét 2023. október 5-15-ig kerül megrendezésre. Mutatjuk, melyik éttermekbe érdemes ellátogatni, ha szívesen kipróbálnátok az indiai vagy a vegetáriánus konyhát!
Étterem hét 2023 – Javaslatok jógiknak

A DiningCity 2011 óta minden évben kétszer, ősszel és tavasszal rendezi meg az Országos Étterem Hetet, melynek célja, hogy minél többen megismerjék a hazai “TOP” kategóriás éttermeket. Aki azonban még nem próbálta ki, idén mindenképpen foglaljon asztalt egy szimpatikus étterembe!  Mutatunk pár helyet, amit minden jóginak érdemes lehet kipróbálnia.

Étterem hét 2023 – Mi is az étterem hét?

Kínálatból idén sincs hiány. A programban 150-nél is több étterem vesz részt, melyek közül több mint 110 Budapesten található meg, valamint további 40 étterem várja országszerte a különleges gasztronómiai élményre vágyó vendégeket.  A különleges alkalomra összeállított menüsorhoz fix áron juthatunk hozzá minden étteremben. A top kategóriás menüsorokért 5900 forintot, a prémium kategóriás menüsorokért 7900 forintot, az exkluzív kategóriás menüsorokért pedig 9900 forintot kell fizetni, amely tartalmazza a szervízdíjat is.

Előzetes asztalfoglalás azonban mindenképpen szükséges, amelyet erre a linkre kattintva érhetünk el.

A résztvevő éttermek között megtalálható indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz, spanyol – és persze magyar – konyha is. Abban az esetben sem kell elcsüggetni, ha valaki ételallergiás vagy különleges étrendet követ, hiszen válogathatunk glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségek közül is, illetve a vegetáriánus vagy vegán étrendet követők is megtalálhatják a számukra megfelelő helyet.

Étterem javaslatok jógiknak – Hol együnk indiait?

Szeretnénk javasolni néhány kellemes és izgalmas helyet, ahol kipróbálhatjátok az indiai és a vegetáriánus ételeket.

Bombay Budapest – Kortárs Indiai étterem 

Cím: 1051 Budapest, Október 6. utca 17.

Mint maga a város, a Bombay étterem kulináris világa is változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit. Hűen a nevéhez, ezeket az ízeket, textúrákat és aromákat hozták el Budapestre és mutatják mindazt, ami északtól Dél-India gasztronómiájában a legjobb: a változatosság, az izgalom és odaadó vendégszeretet!

A 3 fogásos prémium menü teljes ára 7.900 Ft (szervízdíjjal együtt).

Indigo indiai étterem 

Cím: 1024 Budapest, Fény utca 16.

Az egyik legismertebb Budapesten található indiai étteremben nem csak autentikus indiai fogásokat kaphatunk, hanem glutén és laktózmentes ételeket is kóstolhatunk.

Pesti Chutney indiai étterem

Cím: 1085 Budapest, Bródy Sándor utca 21.

A Pesti Chutney étteremben sok szeretettel várják az egyszerű indiai ízeket kedvelő vendégeket.  A meglévő étterem trendet elhagyva, a több oldalas étlap helyett, rövidebb és kedvezőbb árú menüvel várják a látogatókat.

Étterem hét 2023

Étterem hét 2023 – Vegetáriánus ételeket kínáló éttermek

Az egészséges ételek sem maradhatnak ki a kínálatból, mutatunk néhány helyet, ahol minőségi és izgalmas vegetáriánus menüsorokat próbálhattok ki.

Spice Lab indiai étterem

Cím: 1051 Budapest, Sas utca 9.

Az étterem nagyon színes és vidám. A dekoráció egy részét az indiai színes lámpák, tükrök és műtárgyak alkotják. Ahogy a vendég belép, igazán átérzi India melegét, otthonosságát és vendégszeretetét Budapest belvárosának szívében, ebben a kis étteremben.

Kosher Deli

Cím: 1075 Budapest, Síp utca 12

A Kosher Deli kreatív szakács csapata remekül ötvözi a vegetáriánus, a kóser és az olasz konyha erősségeit. Mindenképpen megér egy próbát, az étterem 4,5 csillagos értékelést kapott.

Reméljük kedvet kaptatok egy kellemes hangulatú vacsorához a családotokkal, párotokkal vagy a barátaitokkal cikkünket olvasva. További hírekért kövessétek Facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le semmiről.

Képek: Pixabay

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions