Angyalkommunikáció a gyakorlatban

Az angyalokkal való kommunikáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de vannak olyanok akik nem igazán tudják hogyan kezdjenek hozzá. Cikkünkből megtudhatod, hogy hogyan működik az angyalkommunikáció a gyakorlatban, melyik angyalokhoz fordulhatunk különböző problémákkal és néhány fohászt is bemutatunk, amivel megszólíthatjuk és behívhatjuk őket az életünkbe.
Angyalkommunikáció a gyakorlatban

Az angyalok Isten teremtette, nem nélküli, magas rezgésszámú fénylények, akik tisztán szeretetből és fényből állnak. A nevük a görög “angelos” szóból származik, amely hírnököt, hírvivőt jelent. Emberi alakban sosem léteztek (kivéve Metatron és Sandalphon arkangyalokat), bár néha ölthetnek emberi alakot, hogy segíthessenek nekünk, bár ehhez szinte minden esetben kérnünk kell őket, hiszen önszántukból nem avatkozhatnak bele az életünkbe. Cselekedeteik, javaslataik, tanácsaik mindig összhangban vannak az Univerzum törvényeivel, és Isten akaratával.

Az angyaloknak van egy égi hierarchiájuk, vagy más szóval szent rendjük, melyet előszőr Pszeudo-Dionüsziosz Areopagitész jegyzett le. Kilenc rendbe osztotta be őket, amelyek három triádra oszthatóak. Minden csoportnak más-más feladata van.

Az angyalok csoportosítása

Első triád:

  • Szeráfok: Hatszárnyú angyalok, ők állnak legközelebb Istenhez. Ők a tiszta szeretet, a fény és a tűz angyalai
  • Kerubok: A bölcsesség angyalai és egyben a mennyek küszöbének őrei is. Isten akaratát közvetítik minden síkon.
  • Trónusok: Ők a bolygók őrzői, feladatuk a pozitív energia átadása.

Második triád:

  • Uralmak: Feladatuk az emberek boldogságának és egészségesek felügyelete. Alacsonyabb rendű angyalok tanácsadói.
  • Erősségek: Az Isteni fény sugárzói, erőt, bátorságot és motivációt közvetítenek az embereknek, a csoda angyalaiként tartják számon őket.
  • Hatalmak: Feladatuk a halál, a születés és az újjászületés folyamatainak a felügyelete és a gonosz entitásoktól való védelem.

Harmadik triád:

  • Fejedelemségek: Információt szállítanak oda-vissza a mennyország és a föld között, valamint segítenek az igazságos döntések meghozatalában.
  • Arkangyalok: Feladatuk az emberek segítése, bármilyen problémával kapcsolatban hívhatjuk őket.
  • Angyalok: Más szóval őrangyalok, akik személyek mellé vannak rendelve. Jelen vannak a születésünknél, velünk maradnak egész életünk során, hogy vigyázzanak ránk és segítsenek minket.

Angyalkommunikáció a gyakorlatban

A legismertebb angyalok – Az arkangyalok és feladataik

Minden angyalnak megvan a saját feladata, más szóval “szakterülete”. Ahogy már fent is említettünk, azért hogy segítséget kapjunk tőlük, be kell hívni őket az életünkbe és kérni kell a segítségüket. Nézzük tehát, ki, miért felelős.

Rafael arkangyal: Gyógyulást és teljességet hoz testünknek.

Gábriel arkangyal: Örömöt, reményt. Támogatja a változásokat, segít a döntési helyzetekben, vagy ha boldogtalannak érezzük magunkat. Segít a terhesség ideje alatt és a születésnél.

Jophiel arkangyal: Segít az önmarcangolás sötét pillanataiban, amikor kételkedünk saját magunkban. Megvigasztal, ha  magányosnak érezzük magunkat. Isteni szeretetet közvetít, megerősíti szívünket és megszünteti az akadályokat.

Mihály arkangyal: Szabadságot hoz, feloldja a félelmeket, erősíti hitedet, lelkierőt és bátorságot ad.

Metatron arkangyal: Az energiák, az energiatisztítások angyala.

Uriel arkangyal: Megvilágítja a helyes utat, megmutatja merre induljunk tovább, ha elakadtunk.  Tanácsokat és új ötleteket ad.

Raziel arkangyal: Az isteni energiák, tisztánlátások, látnoki képességek, alkímiák angyala. Segíti a szellemi befogadó képességet, feloldja a korlátozó hiedelmeket és félelmeket.

Cassiel arkangyal: Segít a szomorúság legyőzésében, megvigasztal.

Chamuel arkangyal: A remény, a bizalom, a kreativitások angyala.

Muriel arkangyal: Segít megbocsátani, megnyitja szívedet.

Zadkiel arkangyal: A negatív energiákat is segít átalakítani pozitívvá, illetve semlegesíteni.

Zachariel arkangyal: Az önkeresés, az odaadás, a hála angyala.

Jeremiel arkangyal: Az érzelmek gyógyítója.

Angyalkommunikáció a gyakorlatban

Angyalkommunikáció a gyakorlatban – Így hívd be őket!

Az angyalokkal való kommunikációnak számos módja lehet. Szólhatnak hozzánk meditatív állapotban, küldhetnek nekünk jeleket, gondolatokat, de mégis az egyik legerősebb kapcsolat felvételi forma, az ima.

Javasoljuk, hogy alakíts ki otthonodban egy kis oltárt. Ennek keress egy harmonikus helyet, ahol rendszeresen behívhatod az angyalaidat, ugyanis kedvelik a békés és kellemes helyeket. Az oltár lehet a földön, egy komód tetején, vagy bárhol ahol nekünk jó érzést nyújt.

Az oltár környékén tegyünk rendet. Végezzünk tértisztítást – ezt elég egyszer megtennünk. Helyezzünk el és gyújtsunk meg gyertyákat és egy füstölőt. Használhatunk illóolajat, kis szobrokat, cserepes és frissen vágott virágokat, kristályokat is. Már ehhez a kis rituáléhoz is kérhetjük az angyalok segítségét, akik meg fogják súgni, mit és hogyan tegyünk.

Ezután nincs más dolgod hátra, minthogy megszólítsd őket és elmondd nekik az imádat, hogy miben kéred segítségüket és támogatásukat. Bízz bölcsességükben, figyeld a jeleket és nagyon fontos, hogy miután kérted a segítséget, próbáld meg elengedni a problémát és hagyd hogy megoldódjon – sokszor lehetőségek formájában jön meg a következő lépés.

Minél többször hívjuk meg ide az angyalokat, minél több imát mondunk el itt, annál több pozitív energiával telik meg ez a hely, így újra és újra megszentelődik a tér. Láthatjuk tehát hogy ilyen egyszerű az angyalkommunikáció a gyakorlatban. Ha további segítségre lenne szükséged, a YouTube-on számos angyalmeditációs videó közül válogathatsz.

Ha kíváncsi vagy további érdekes témákra és érdekel a tudatos életmód , esetleg szeretnél még többet megtudni a jógázásról,  kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

 

 

 

 

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions