Heti programajánló (augusztus 19-25.) – Kapcsolj ki!

Közeleg a nyár vége, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a jobbnál jobb szabadtéri rendezvényekről. A heti programajánló segít, hogy merre indulj, ha aktív kikapcsolódásra vágysz.
Heti programajánló (augusztus 19-25.) – Kapcsolj ki!

A heti programajánló üzenete: élvezzük ki az utolsó, forró napsugarakat! Az augusztusnak hamarosan vége, és beköszönt az ősz, egy újabb csodálatos évszak, ami számtalan változást hoz. Ezekkel együtt viszont a meleg, nyári napok és a szabadtéri programok végét is jelzi. Persze, ha szerencsénk van, szeptemberben még élvezhetünk pár nyárra emlékeztető napot, de biztos, ami biztos: használjuk ki az időt most, amíg lehet! Menjünk fesztiválozni, jógázzunk a szabadban és minél több programot élvezzünk a szabad ég alatt!

Heti programajánló, augusztus 19-25.

augusztus 19. (csütörtök) Női egészség jógája

Gondolkodtál már azon, hogy nőként másfajta mozgásformákra, másfajta jógagyakorlatokra lenne szükséged? És azon, hogy vannak-e a jógában éppen olyan mozdulatsorok, amelyek kifejezetten a női testet és lelket támogatják? György Orsolya jógamestertől most megtanulhatod, hogy valóban léteznek ilyen ászanák, gyakorlatsorok, sőt, be is gyakorolhatod őket egy könnyed, finoman áramló órán.
Dátum: 2021. 08. 19.
Idő: 09.00-10.00
Helyszín: Twentysix Stúdió
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

augusztus 19-22. (csütörtök-vasárnap) Organix Fesztivál 2021

Természetközeliség, összművészetiség, elő koncertek, baráti hangulat, kulturális programok és workshopok: ezzel vár téged is a 2021-es Organix Fesztivál. Mindezek mellett az eseménynek van egy fő üzenete is: a környezettudatos élet népszerűsítése. Ha te is fontosnak tartod mindezt, és szeretnél többet megtudni a lehetőségekről, vagy csak kikapcsolódni úgy egy fesztiválon, hogy azzal nem terheled a környezetedet, itt a helyed!
Dátum: 2021. 08. 19-22.
Helyszín: Dombfalva
Részvételi díj: bérlet – 26000 ft, napijegy – 9000 ft
Az esemény linkje

augusztus 22. (vasárnap) Szabadtéri Jóga

A heti programajánló már szinte kihagyhatatlan elemei a varázslatos Jade tó partján tartott jógaórák. A nyár folyamán rendszeresen tartják a foglalkozásokat vasárnaponként, ahová kezdőtől haladó szintig bárkit szeretettel várnak. Töltődj fel és mozgasd át magad egy hangulatos jógaórával!
Dátum: 2021. 08. 22.
Idő: 10.00-11.30
Helyszín: Jade Beach Dunavarsány
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

augusztus 19. (csütörtök) Jóga a Filozófusok kertjében

Azok, akik szeretnek kiszabadulni a városban zöld területek után kutatva, biztosan ismerik a Filozófusok kertjét. A zöld, fákkal szegélyezett parkot, ahonnan mesés kilátás nyílik a városra. De azt vajon kipróbáltad már, hogy milyen ilyen környezetben jógázni? A Flow to the People most megmutatja, egy hatha jógaóra keretein belül, amellyel lenyugtathatod az elméd, támogathatod a gerinced és felszabadulhatsz.
Dátum: 2021. 08. 19.
Idő: 18.00-
Helyszín: Filozófusok kertje
Részvételi díj: hozzájárulás alapú
Az esemény linkje

augusztus 25. (szerda) Zero waste konyha szakácskönyv-bemutató

Ha te is elindulnál a tudatos életmód útján azzal, hogy zero-waste háztartásra – de legalábbis konyhára – váltasz, akkor Kocsis Dóra könyve lehet számodra a tökéletes iránytű. Nemcsak a hulladékcsökkentésről szól, hanem arról is, hogyan tudsz helyi, szezonális alapanyagokból főzni, hogyan tudsz maradékot menteni és hogy hogyan lehet a környezettudatos táplálkozás változatos és ízletes. Számtalan tipp, trükk, érdekesség és tanács, hogy ráléphess egy új, bolygóbarát útra.
Dátum: 2021. 08. 25.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: Twentysix
Az esemény linkje

augusztus 19. (csütörtök) Flow yoga ingyenes bemutatóóra

A flow jóga a dinamikusabb jógaformák közé tartozik: táncszerű, ritmikusan építkező típus, amelyben a jógázó folyamatosan áramlik egyik mozdulatból a másikba. Ha nem vagy benne biztos, hogy ez-e a neked való jógatípus, akkor is látogass el bátran erre az ingyenes bemutatóórára, hiszen itt kiderülhet.
Dátum: 2021. 08. 19.
Idő: 19.30-
Helyszín: Twentysix
Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions