Heti programajánló (július 29-augusztus 4.) – Indítsd helyesen az augusztust!

Új hónap, új kezdetek! Ha eddig nem jógáztál, a heti programajánló segít olyan eseményt találni, ahol elindulhatsz a jógafüggővé válás útján. Nyílt nap, piknik, meditáció: mindenki megtalálhatja azt, ami a kedvére való.
Heti programajánló (július 29-augusztus 4.) – Indítsd helyesen az augusztust!

Az, hogy már nagyban tombol a nyár, és a bikini-alakot már rég késő elkezdeni, nem jelenti azt, hogy nem kell magunkkal és a testünkkel foglalkoznunk. A heti programajánló segít, hogy újabb lendületet kapj a jógázásban, a meditálásban, és minden olyan tevékenységben, ami segít megteremteni a testi-lelki egyensúlyodat. Az pedig, hogy a jógázással az álomalakhoz is közelebb kerülsz, csak felteszi a pontot az i-re!

Heti programajánló

július 29. (csütörtök), Nyílt nap a Yoga Agora Stúdióban

Ez az esemény tipikusan olyanoknak való, akik egyelőre csak bontogatják szárnyaikat a jóga világában. A Yoga Agora stúdió ugyanis egy egésznapos programmal készül, amely során számtalan jógatípust bemutatnak, hogy mindenki megtalálhassa, ami hozzá a leginkább illik. Fedezd fel a termet, ismerd meg az oktatókat és ébredj rá a jótékony hatásokra, amelyeket ez a mozgásforma nyújt neked!

Dátum: 2021. 07. 29.

Idő: 11.00-21.00

Helyszín: Yoga Agora Stúdió

Részvételi díj: ingyenes

Az esemény linkje

július 31. (szombat), Jóga és Vegán Piknik a Margitszigeten

A tudatos életmód megkezdésének egyik remek módja, ha az ember elkezd jógázni és meditálni. De ahhoz, hogy teljes életmódváltásról beszélhessünk, másban is kell változtatnunk, például az étkezésben és a világnézetben. Ezekben remek iránymutatást adhat a vegánság. Ha te is belekóstolnál ebbe – az étkezésben közel sem kimerülő – életmódba, irány a Margitsziget, ahol a vegán falatkák mellett még egy jógaórára is benevezhetsz!

Dátum: 2021. 07. 31.

Idő: 10.00-11.30

Helyszín: Parkmozi köz, Margitsziget

Részvételi díj: adományalapú (1800-2500 Ft)

Az esemény linkje

augusztus 1-6. (vasárnap) Szeretettábor

Tapasztald meg, hogy milyen az a nyaralás, amikor önmagad lehetsz, relaxálhatsz, ahol nyitott szívű társakra találhatsz, akiknek elfogadást adhatsz és azt is kaphatsz cserébe. A Szeretettáborban mindezek mellett részt vehetsz egy reggeli jógaórákon, csoportfoglalkozásokon – tanulhatsz például transztechnikákat –, közös alkotásokon és csoportos filmvetítéseken is.

Dátum: 2021. 08. 01-06.

Helyszín: Kelemen Major

Részvételi díj: 130 000 ft

Az esemény linkje

augusztus 2. (héfő) Rooftop Yoga Party a Liz&Chain tetőteraszon

Mi teheti a jógázás élményét felejthetetlenné? Például az, ha egy csodás helyszínen, a város fölött végzi az ember! A Liz&Chain Sky Lounge ugyanis nemcsak egy esti koktélozásnak ad tökéletes hátteret, hanem egy hatvanperces jógaórának is, amit relaxációs gyakorlatokkal és limonádéval koronáznak meg.

Dátum: 2021. 08. 02.

Idő: 18.00-20.00

Helyszín: Liz&Chain Sky Lounge

Részvételi díj: 5000 ft

Az esemény linkje

július 31. (szombat) Vegán Palacsinta Bajnokság 2021

Palacsinta tej és tojás nélkül? Ó, igen! Ha még csak ismerkedsz a tudatos életmód és a vegánság alapjaival, akkor lehet, hogy nem tudod elképzelni, hogyan lesz egy növényi alapú palacsinta ízletes. Semmi baj, a 2021-es Vegán Palacsinta Bajnokság majd megmutatja. Ha pedig nem hiszed, hogy ez lehetséges, pláne ott a helyed, hogy végigkóstold a finomságokat!

Dátum: 2021. 07. 31.

Idő: 16.00-18.00

Helyszín: Pannon Kincstár

Részvételi díj: 1000 ft

Az esemény linkje

augusztus 12-15. (csütörtök-vasárnap), Jóga és Mindfulness elvonulás

Egy hároméjszakás tábor, ahol a jóga mellett te leszel a középpontban! Tapasztald meg a mindfulness felszabadító és gondolatindító érzését, miközben teljesen kikapcsolódsz. Engedd el a problémákat, hagy a hátad mögött a mindennapi zavaró gondolatokat, jógázz, és figyelj befelé néhány napon át! Ez az élmény csak a tiéd lesz! Ez az esemény nem a következő egy hétben lesz esedékes, de még most szólunk: jelentkezz mihamarabb, nehogy elfogyjanak a helyek!

Dátum: 2021. 08. 12-15.

Idő: 08.12. 16.00-tól 08.15. 15.00-ig

Helyszín: Mánfa

Részvételi díj: 65 000 Ft (szállás + jógaórák + napi 2 étkezés)

Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions