Heti programajánló (október 14-20.)

Újabb őszi hét, újabb heti programajánló! Az eheti listában szereplő események egytől egyig érdekesek és izgalmasak, hogy semmiképp se akarj begubózni a hideg napokon se.
Heti programajánló (október 14-20.)

Azt már tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen a testi egészség megőrzéséhez. De azt is tudtad, hogy ez a lelkednek is jót tesz, pláne, ha ki is mozdulsz közben? Ez pedig a hideg hónapokban különösen igaz! Ezért a heti programajánló most részben erre fókuszál, részben pedig más, színes, érdekes eseményeket mutat be neked.

Heti programajánló (október 14-20.)

heti programajánló

október 14. (csütörtök) Wellness Yoga Night-yin jóga és spa a Mysteryben

A Mystery Hotelbe hamarosan visszatérnek az utánozhatatlanul különleges hangulatú Yoga Spa sessionök! Erre hangolódva pedig a mai napon te is részt vehetsz egy limitált számú yin jóga-eseményen. Itt a dinamikus flow gyakorlatok mellett meditatív, passzív, terápiás jellegű órára számíthatsz, így egy kerek egészet kapsz, ami téged is balanszba hoz.
Dátum: 2021. 10. 14.
Idő: 20.00-21.00
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 3500 ft

Az esemény linkje

október 15-17. (péntek-vasárnap) Őszi Jóga Elvonulás

Kétségtelen, hogy az ember lelkének időről időre nem csak arra van szüksége, hogy ellátogasson valamelyik budapesti jógastúdióba. Hanem arra is, hogy egy nem megszokott helyszínen, kiszakadva a mindennapokból, több időt is eltöltsön jógával és meditációval. Vitai Katalin és Purusa Sukta Das jógaoktatók most épp erre hívnak! Pihenj, jógázz, meditálj, egyél egészséges ételeket és kerülj közelebb önmagadhoz egy gyönyörű, napsütéses őszi hétvégén egy mesés természeti környezetben!
Dátum: 2021. 10. 15-17.
Helyszín: Egerszalók
Részvételi díj: 55000 ft

Az esemény linkje

október 16. (szombat) Aromaterápiás Yin Jóga Workshop „az Illóolajok bűvöletében”

A jógázás alapvetően egy meditatív mozgásforma, de ha ezt a megfelelő illóolajokkal egészítjük ki, akkor egy kész terápián vehetünk részt! Az aromaterápiás yin jóga workshopon megtapasztalhatod ezt az élményt: testi és lelki szinten mélyebb gyakorlásban lehet részed, ami az egész testedre jótékony hatással lesz.
Dátum: 2021. 10. 16.
Idő: 10.00-13.00
Helyszín: Yoga Magic
Részvételi díj: 8000 ft

Az esemény linkje

október 17. (vasárnap) Vegan Sunday Market

Ha vasárnap, akkor piacozás! De nem feltétlenül egy hagyományos értelemben vett piacra kell számítanod, pláne, ha a Stifler ház felé veszed az irányt. Itt ugyanis vasárnap a vegán életmódot követők találhatnak meg mindent, ami hiányzik a hűtőből, a spájzból vagy éppen a fürdőszobából. Hiszen az élelmiszerektől kezdve a cruelty-free kenceficékig mindent megtalálsz a Vegan Sunday Marketen, amit ez az életmód megkíván.
Dátum: 2021. 10. 17.
Idő: 11.00-17.00
Helyszín: Stifler ház

Az esemény linkje

október 18. (hétfő) Hatha-jóga

Azoknak is készültünk eseménnyel a heti programajánló részeként, akik semmi különlegesre nem vágynak, csak egy jól átmozgató, fárasztó, de testet és lelket felébresztő jógaórára. Erre tökéletes egy hatha-jóga óra Páger István oktatóval, amely során egy mentális tréning is történik.

Dátum: 2021. 10. 18.
Idő: 17.30-19.00
Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza
Részvételi díj: 1900 ft

Az esemény linkje

október 20. (szerda) Révülő hangszertartás

A hangfürdő gyakorlata egészen az ősi sámáni időkig vezethető vissza. Már akkor is egyfajta szertartásnak számított az ima, a meditáció, illetve a relaxáció gyakorlásával együtt. De a gongnak, a dobnak, a hangtálaknak, doromboknak és furulyáknak köszönhetően ez mind a mai napig egy bevett szokásként van jelen. Így pedig te magad is kipróbálhatod! Figyeld meg, ahogyan feltölt életerővel és lelkesedéssel! Ahogyan feloldja a stresszt, a testi és lelki feszültséget!
Dátum: 2021. 10. 20.
Idő: 18.00-19.30
Helyszín: Etele – lélek kísérő
Részvételi díj: felajánlásalapú

Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions