Heti programajánló (október 28-november 3.)

Egyre hidegebb az idő és egyre rövidebbek a nappalok – ez viszont nem jelenti azt, hogy a heti programajánló ne tudna néhány színes programot ajánlani! Időjárás ide vagy oda, ezek az események biztosan kimozdítanak a kuckódból!
Heti programajánló (október 28-november 3.)

Tény, hogy az év ezen szakában nem könnyű aktívnak és fittnek maradni – vagy akár csak kimozdulni a házból vagy lakásból. A heti programajánló most mégis megpróbálkozik azzal, hogy felállítson a tévé vagy a könyved mellől, és elkalauzoljon a szabadba, egy jógaórára vagy éppen egy kis piacozásra. D-vitamin-töltekezésre fel!

 Heti programajánló (október 28-november 3.)

heti programajánló

október 28. (csütörtök) Öt Elem Jóga és Hangutazás

Készülj fel egy belső utazásra, amely során a jóga, a qi gong gyakorlatok, vizualizáció, esszenciális olajok és előzene segítségével relaxálhatsz! Ternyák Ricsi és Podoski Laura Flóra segítségével az ajurvéda szerinti öt elemet harmonizálhatod magadban, hogy balanszba kerüljön a tested és a lelked is. Meditatív hangszerek, gyógyító dallamok, holisztikus utazás: mélyülj el az elmédben!
Dátum: 2021. 10. 28.
Idő: 17.30-20.30.
Helyszín: Gereben utca 11c, Budapest 1121, Magyarország
Részvételi díj: 6000 Ft
Az esemény linkje

október 28. (csütörtök) Tartásjavító jóga

Segíts a tested tartóoszlopának jógával! Nemcsak megkönnyítheted a mindennapjaidat és javíthatod a tartásodat, de a tartásjavító jóga segítségével arra is ráébredhetsz, hogy a fiatalság titka is a gerinc rugalmasságában rejlik. Gondoskodj hát a gerinced és a hátad egészségéről, mozgasd át magad és erősödj meg!
Dátum: 2021. 10. 28.
Idő: 17.00-18.30
Helyszín: Lollok-ház, Eger
Az esemény linkje

október 29. (péntek) Yoga Magic – Halloween Jóga

A jógakultúra és az amerikai hagyományok nem sok helyen találkoznak egymással, de ha valahol mégis, akkor a legjobb budapesti jógastúdiókban kell keresni! A Yoga Magic csapata most Halloween közeledtével egy rendhagyó órára invitál, ahová akár jelmezben is érkezhetsz, ha ahhoz van kedved!
Dátum: 2021. 10. 29.
Idő: 18.00
Helyszín: Yoga Magic
Az esemény linkje

október 30. (szombat) Night Hike&Yoga – Spiritual Halloween Edition

És itt a heti programajánló legkülönlegesebb eseménye! Ahogyan fent is említettük, a Halloween talán első hallásra nem összeegyeztethető a jógázás hagyományával, de a Night Hike&Yoga eseménye most összehozza őket! Kirándulj a Hármashatár-hegyre, tapasztalj meg spirituális élményeket, és ha van kedved, öltözz be egy izgalmas jelmezbe!
Dátum: 2021. 10. 30.
Idő: 17.30-21.00
Helyszín: Szépvölgyi dűlő
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

október 30-31. (szombat-vasárnap) KÖKI Vegán és Mentes Napok

Közeleg a Vegán Világnap! Ennek alkalmából az október 30-i hétvégén egy sor új árus költözik be a KÖKI Terminálba, akik kizárólag vegán és mentes termékeket árulnak. Nemcsak vegánoknak ajánljuk, hogy látogassanak ki, hanem azoknak is, akik érdeklődnek az életmód iránt, sőt, a szkeptikusoknak is!
Dátum: 2021. október 30-31.
Helyszín: KÖKI Terminál
Az esemény linkje

november 1. (hétfő) My First Yoga Experience–  Jóga 13-18 éveseknek

A jóga egy tipikusan olyan mozgásforma, amit nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen minden korosztálynak – a legfiatalabbaktól az idősebbekig – mindenkinek jót tesz. Épp ezét szuper a Pandita Meditációs Központ Kezdeményezése, akik tipikusan a fiatalabbakat igyekeznek bevonni ebbe a szuper tapasztalatba. Fogd a gyerkőcöket, és vidd el őket egy átmozgató órára!
Dátum: 2021. 11. 01.
Idő: 15.30-14.30
Helyszín: Pandita Meditációs Központ
Részvételi díj: 5 hetes blokk. 12 000 ft
Az esemény linkje

november 2. (kedd) Kezdő Aerial Jóga Workshop

Szereted a hatha vagy éppen a flow jógákat, de már kipróbálnál valami újat? Akkor irány az aerial jóga wotkshop! Itt nemcsak valami különleges és új dologba kóstolhatsz bele, de átélheted a lebegés szabadságát is, amellyel új dimenzióba emelheted a jógagyakorlatokat!
Dátum: 2021. 11. 02.
Idő: 18.45-20.30
Helyszín: Tulasi Jóga
Részvételi díj: 5 500 ft
Az esemény linkje

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions