Hétvégi jóga elvonulás – Programajánló

Menekülést keresel a mindennapi élet nyüzsgése elől? Nyugodt és békés környezetre vágysz, ahol újra kapcsolatba léphetsz testeddel, elméddel és lelkeddel? Egy hétvégi jóga elvonulás tökéletes lehetőség arra, hogy átalakuló utazásra indulj, és megtapasztald a jóga számtalan előnyét. Programajánlónkban számos lehetőség közül válogathatsz.
Hétvégi jóga elvonulás – Programajánló

Képzeld el, hogy egy csodás helyen a természet lágy hangjaira és a friss levegő nyugtató illatára ébredsz, és nincs más dolgod mint magaddal foglalkozni. Hát nem csodásan hangzik? Ez a programajánló azért készült, hogy mindenki, aki egy kis lazításra vágyik és érdekli a tudatos életmód, megtalálhassa a számára megfelelő programot. Íme néhány hétvégi jóga elvonulás és jógatábor, amelyek szimpatikusak lehetnek.

Hétvégi jóga elvonulás – Miért menjek el?

Egy hétvégi jóga elvonulás vagy jóga tábor keretében lehetőséged nyílik elmélyíteni jógatudásodat tapasztalt oktatók irányítása mellett. Akár kezdő, akár haladó gyakorló vagy, mindenkit szeretettel várnak. Ezek a programok azonban többről szólnak, mint pusztán fizikai gyakorlatokról. Holisztikus élményt nyújtanak. Lehetőséged lesz részt venni meditációs foglalkozásokon, légzőgyakorlatokat sajátíthatsz el és gyakorolhatod a tudatos jelenlétet. Ezeket a láthatatlan, ám felbecsülhetetlen értékű eszközöket az elvonulás után magaddal viheted, és alkalmazhatod őket a mindennapjaid során, így könnyebben nézhetsz majd szembe az esetleges nehézségekkel, amelyek várnak rád.

A jóga elvonulás egyik legszebb része, hogy az élményt megoszthatjuk másokkal. Lehetőség adódik hasonló gondolkodású egyének megismerésére, akik osztoznak az önfelfedezés és a személyes fejlődés iránti szenvedélyedben. Tanulhattok egymástól, megoszthatjátok tapasztalatokat és életre szóló barátságok szövődhetnek.

Ezenkívül ezek a rendezvények lehetőséget kínálnak arra, hogy egészséges és ízletes ételekkel tápláld a tested. A legtöbb elvonuláson vegetáriánus vagy vegán ételeket kínál, amelyet átgondoltan készítenek el az általános jólét támogatására. Ezek az ételek nem csak táplálják a testet, hanem emlékeztetnek a tudatos táplálkozás fontosságára.

Válassz egy programot!

Számos belföldi és külföldi ajánlat közül válogathatunk. Néhány csupán pár napos, viszont ajánlunk hosszabb időtartamú elvonulásokat is. A linkekre kattintva elérhetőek az események linkjei.

Női Elvonulás – Szentbékkálla

Vegyél részt februárban egy női elvonuláson, ahol a sámándobok világa és a női út egybeolvad. Egy igazán mély, intenzív és transzformáló hosszú hétvégére számíts! Generációs és saját minták feltárása, oldására, rendrakásra. Mindezt a Balaton-felvidéken, Szentbékkállán, csodás környezetben. Egy olyan helyen, amit pont az ilyen gyógyulások számára találtak ki.

Az elvonulás kis létszámú, minimum 5 fő, maximum 12 fős.

Időtartam: 2024. Február 16.-17-18.

Részvételi díj: 65.000,- Ft, amely tartalmazza a programot, szállást.

A fenti linkre kattintva elolvashatjátok a részletes programot és megtudhatjátok hogyan jelentkezhettek az elvonulásra.

 

Harmónia – kreativitás -megélés jógatábor és elvonulás

HARMÓNIA-KREATIVITÁS-MEGÉLÉS jógatábor-elvonulás, fókuszban a harmónia, elmélyülés, kreativitásod megélése. Mire számíthatsz? Feltöltő, kikapcsoló, érdekes, kreatív programokkal készülnek a szervezők.
– női Hatha jóga -páros jóga, bekötött szemű jóga  (különleges megélések, még mélyebb befelé figyelés érdekében)
– hangtálas jóga -a hangtálak a testedre is fognak kerülni, így átrezegtetik a testedet, lelkedet elmédet is
– irodalomterápia
– saját ásványkarkötő, nyaklánc, mala készítés
– kikapcsolódás, pihenés, elmélyülés
– női csacsogósok és/vagy mély beszélgetések
– társas, séta a környéken, este tábortűz (amennyiben az időjárás engedi)
– sok nevetés, sírás-hol jókedvünkben, hol pedig a mélységek megélése miatt
– finom, egészséges, vegetáriánus ételek

Időtartam: 2024. Április 19.-20.-21.

Részvételi díj: 90.000,- Ft, amely tartalmazza a programot, szállást és az étkezést.

A fenti linkre kattintva elolvashatjátok a részletes programot és megtudhatjátok hogyan jelentkezhettek az elvonulásra.

 

Jógás Nyaralás Lanzarotén

Budapestről 5 órányi repülőútra, a Szaharától 100 km-re fekszik a Kanári-szigetek gyöngyszeme, a mindössze 850 négyzetkilométeren elhelyezkedő Lanzarote. Minthogy Spanyolország része és uniós sziget, ráadásul közvetlen repülőjárat köti össze Magyarországgal, ezért könnyű eljutni és felfedezni ezt a karakteres szigetet.
Kihasználva ezt a könnyű összeköttetést, egy jógával és némi önismereti utazással egybekötött nyaralásra invitálnak mindenkit a szervezők.

Időtartam: 2024. Április 16.-23.

A tábor díja, ha január 31-ig jelentkezel, Early Bird áron 750 EUR;  ezt követően 799 EUR.

Ami benne van az árban:
– 7 éj szállás reggelivel, 2×2 fős medencés apartmanokban (2 ágyas szobákban)
– Napi 1 jógaóra
– Reptéri transzfer az ajánlott járatokhoz a szigeten
– Kirándulások, autóbérlés
– Közös foglalkozások
Ami nincs benne:
– Repülőjegy
– Ebéd és vacsora (az érkezés napján biztosítunk vacsorát), az élelmiszerárak hasonlók mint Magyarországon (talán már alacsonyabbak is)
– Fakultatív programok, esetleges belépők
A fenti linkre kattintva elolvashatjátok a részletes programot és megtudhatjátok hogyan jelentkezhettek a táborra.

Mire vársz hát? Kényeztesd magad egy jóga elvonulással, és indulj el az önfelfedezés, a relaxáció és a személyes fejlődés útján. Akár feltöltődésre, tisztánlátásra vágysz, vagy egyszerűen csak újra közelebb kerülnél önmagadhoz, a jóga elvonulás tökéletes környezetet biztosít ehhez.

További érdekes cikkekért kövessetek minket a Tiktokon vagy Facebook oldalunkon, így biztosan nem maradtok le a legújabb híreinkről.

 

Felhasznált képek: pexels.com

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions