Jógázó hírességek akiket a jóga tart formában

A jóga mára már nem csak Indiában, hanem az egész világon népszerű. Nem csoda hát, hogy a sztárvilágban is sokan választják ezt a fajta mozgásformát, hogy formában tartsák magukat és képesek legyenek megbirkózni az őket érő mindennapos stresszel. Következzen hát a jógázó hírességek listája, akik esküsznek a jógára.
Jógázó hírességek akiket a jóga tart formában

 

Napjainkban már nem szükséges a bulvárújságokat vagy a sztárhíreket bújni ahhoz, hogy betekintést nyerjünk a sztárok életébe, ugyanis közösségi oldalaikon rengeteg tartalmat osztanak meg. Sokan közülük büszkén vállalja azt is, hogy a jóga a mindennapjai részévé vált. Örömmel pózolnak a világ minden pontján, megmutatva fittségüket. Nézzük hát, kik ők!

Jógázó hírességek Magyarországon

Dukai Regina

A kifogástalan alakú énekesnő elmondása szerint már kiskorában megismerkedett a jógával, ugyanis édesanyja rendszeresen gyakorolta a jógát, ami már akkor megtetszett neki .Nem csak pörgős élete, de gerincproblémája miatt is jót tesz neki ez a fajta mozgás.

Sebestyén Balázs

Magyarország egyik legnépszerűbb és legkedveltebb rádiós műsorvezetője Sebestyén Balázs hivatalos oldalán tette közzé a hírt, hogy három napon keresztül, egy Indiából érkezett mestertől, jógalégzést tanult. Balázs életében fontos szerepet tölt be a spiritualitás. Nemrégiben ellátogatott Nepálba, ahol gyönyörű helyeket látogatott meg, köztük egy kolostort is, ahol beavatást kapott és egy púdosa szertartáson is részt vett.

 

Csősz Boglárka

A Feleségek Luxuskivitelben egyik szereplője, Csősz Falu Boglárka esküszik a jógára, mondhatni igazán a tudatos életmód követője. A jelenleg Törökországban élő Bogi teljes átalakulást szeretne életében és így jelenleg idejét a lelki fejlődésnek szenteli. Részt vesz egy 200 órás jóga kurzuson is.

Hollywoodi sztárok

Sting

Bár a sport mindig is része volt az életének, a brit énekes a 80-as évek végén ismerkedett meg az Ashtanga jógával. Elmondása szerint mielőtt elkezdett jógázni úgy vélekedett a jógázókról, hogy  csak lótuszülésben meditálnak. Később azonban rádöbbent, hogy annak ellenére, hogy fittnek érezte magát, az Ashtanga kezdő sorozatát sem tudta végigcsinálni. A jóga azóta is a sztár életének a része, sőt, állítólag minden koncert előtt közösen jógázik az egész zenekar!

Kate Hudson

A 40 éves három gyermekes anyuka és színésznő bomba formában van. Kate elmondása szerint, terhessége Rumi nevű gyermekével tele volt kihívásokkal. Általában eléggé rosszul érezte magát, főleg edzés közben. Instagram posztjából azonban kiderült, hogy a jóga része volt az életének ebben az időszakban is. 2013-ban létrehozta saját, Fabletics nevű sportmárkáját, ami kizárólag online vásárolható meg. A márka célja, hogy olyan trendi és kényelmes edzőcuccokat kínáljon, ami mindenkit inspirál a mozgásra.

View this post on Instagram

Want to take a moment to thank my @fabletics community ❤️🙏. All of you have far exceeded any expectation I had when we started our brand. Your loyalty, care, inspiration, motivation is beautiful and I hope we are giving you what you need during these challenging days. I know our team is hard at work bringing content that can be helpful and supportive and we are working with multiple foundations and doing what we can to donate funds to help 🙏 Wanted to share this exciting new activation of ours just in time for Earth Day coming up this month…introducing our new @Fabletics Eco-Conscious Capsule! A brand-new collection made from recycled and upcycled materials. ♻️ (I can also personally attest to it being the perfect WFH gear!) At Fabletics, we believe sustainability is the future—and that starts with protecting our planet and prioritizing the environment. We’ve been hard at work developing sustainable materials and practices to minimize our footprint: ♻️ We kick-started a partnership with Repreve®, a company that transforms recycled plastic bottles into fiber and is well on its way to keeping over 20 million discarded bottles out of landfills this year. ♻️ We’re also happy to share that our stores (which are temporarily closed at this time) are 100% climate neutral. ♻️ And we’ve substituted plastic mailers for biodegradable, better-for-the-earth packaging. So much more to come! 💖 (📷 @swimswammyslippyslappy ❤️)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

Robert Downey Jr

A Marvel filmek Vasembere a jógának köszönheti, hogy visszatért az életbe. A színész hosszú évekig az alkoholfüggő volt és drogproblémákkal is küzdött.Mióta rátalált a jógára, jobban érzi magát mint valaha. Imádja tanárát és a dinamikus power flow jógára esküszi

Jennifer Aniston

A színésznő is azok közé a hírességek közé tartozik akiken nem fog az idő. Talán ezért is esküszik a jóga fiatalító, a testet és szellemet karbantartó hatásaira.

Ők csak néhányan a jógázó hírességek közül, akik mindenkinek ajánlanák a jógázást. Ha szeretnél többet megtudni és még több hírt elolvasni, nézd meg további bejezéseinket.

Mindenkinek kellemes gyakorlást kívánunk!

 

A Yogayogi részt vesz a Libri ajánlói programban. A vásárlót semmilyen extra költség nem terheli. 

 

 

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions