Kezdd a júliust jógával! Programajánló július 1-7.

Programajánló jógával, gardróbvásárral és még több izgalmas eseménnyel.
Kezdd a júliust jógával! Programajánló július 1-7.

Programajánló jógával, gardróbvásárral és még több izgalmas eseménnyel július első hetére.

Végre itt az igazi nyárias, napsütéses idő, ez pedig egyet jelent azzal, hogy újra kiszabadulhatunk, és élvezhetjük a szabadtéri programok minden örömét. Szerencsére van is rá lehetőségünk, ugyanis egyre több olyan sport-, gasztro- és egyéb eseménnyel találkozhatunk, amelyeket a szabad ég alatt rendeznek meg. Íme néhány a következő hétre!

 

07. 01. Jóga a Városligetben

Engedj el, töltődj fel és regenerálódj a low flow és dinamikus jógák kombinációjából összeállított gyakorláson! Ha a testednek-lelkednek éppen erre van szüksége, akkor annak külön örülni fogsz, hogy mindezt csodálatos, zöld környezetben, a Városliget Botanikus kertjében teheted meg – de akár otthonról is becsatlakozhatsz az online közvetítésnek köszönhetően.

Dátum: 2021. 07. 01.

Idő: 19.30-20.30

Helyszín: Városliget, Botanikus kert

Részvételi díj: ingyenes

Az esemény linkje

 

07. 03. Spiritual Hike & Yoga

Dóri és Francesco spirituális kalandra invitálja mindazokat, akik szeretnek jógázni, jól érzik magukat a természetben, szívesen túráznak és hangfürdőznek – mindezt remek társaságban. A reggeli jógafoglalkozást egy BioZen meditáció és hangfürdő követi, majd egy relaxáló és gyógyító rituálé koronázza meg. A nap egy rövid túrázással és az azt követő tavi fürdőzéssel lesz teljes. Fontos információ, hogy a program angol nyelvű.

Dátum: 2021. 07. 03.

Idő: 9.00

Helyszín: Dorog

Részvételi díj: 2000 ft

Az esemény linkje

 

07. 03. BG BudaPesti Gardóbvásár

Amit más kidobna, az lehet, hogy neked kincs! A ruhaipar környezeti terhelése miatt napról napra fontosabbá válik az alternatív lehetőségek keresése – ennek szellemében jöttek létre a BG BudaPesti Gardróbvásárhoz hasonló események is. Válogass a fast fashion és designer holmik között lelkiismeret-furdalás nélkül, és segíts a természetnek fellélegezni!

Dátum: 2021. 07. 03.

Idő: 11.00-16.30

Helyszín: Bobek Garden

Részvételi díj: ingyenes

Az esemény linkje

 

07. 04. Golden Hour Holistic Retreat

Kinek ne lenne szüksége egy kis feltöltődésre a hét végeztével és az új hétre készülődve? Ha ezt te is egy kis jógával, egészséges nassolnivalókkal és egy ráadás táplálkozási tanácsadással képzeled el, akkor neked is a Margitszigeten a helyed!

Dátum: 2021. 07. 04.

Idő: 16.00-18.00

Helyszín: Margitsziget

Részvételi díj: 2000 ft

Az esemény linkje

 

07. 04. Gombatermőedény-fabrikáció

Válj profi bolygóharcossá, neveld fel otthon saját gombatelepedet! Ha már számtalan téren áttértél a környezettudatos és csomagolásmentes megoldásokra, miért ne lehetne ez a következő? Készíts egy mutatós gombalakot újrahasznosított anyagokból, és közben gyűjtsd össze az összes lehetséges infót, amire szükséged lehet az otthoni termesztgetéshez!

Dátum: 2021. 07. 04.

Idő: 10.30-12.00

Helyszín: Gozsdu Green Market

Részvételi díj: 4500 Ft

Az esemény linkje

 

07. 05. Várkert Jóga

Légy nyitott, ismerd meg magad, indulj el a spirituális fejlődés útján, és tedd mindezt jógázás közben, ami közben nemcsak az elméd, hanem a tested is életre kel! Ezt az élményt most ráadásul egy páratlan környezetben, a főváros fölött, a Várkert Bazárban élheted át Jordán Adél jógaóráján. Ne maradj le!

Dátum: 2021.07.05.

Idő: 19.00

Helyszín: Várkert Bazár, Öntőház udvar

Részvételi díj: 2500 ft

Az esemény linkje

 

07. 06. Meditáció & Légzés

Valószínűleg nem sok olyan ember van, akin legalább néha-néha ne uralkodna el a stressz és a negativitás. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie: a Sudarshan Kriya meditáció abban segít, hogy egyszerűen kezeld ezeket az érzelmeket, miközben visszanyered a békés, boldog állapotodat. És hogy ez hogyan lehetséges? Az foglalkozáson kiderül!

Dátum: 2021. 07. 06.

Idő: 18.30-19.30

Helyszín: online

Részvételi díj: ingyenes

Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions