Kismama jógaruha – Kényelem és stílus

Kismama jógaruha – Kényelem és stílus

A várandósság a hatalmas öröm és várakozás időszaka, de számos fizikai változást is okoz a női testben. Ahogy a baba növekedni kezd, a jógázó kismamák számára a kényelmes és stílusos kismama jógaruha megtalálása elengedhetetlenné válik. A kismama jóga nadrágokat és ruhákat kifejezetten úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a várandós nők testének változó alakjához, miközben biztosítják a szükséges rugalmasságot és támogatást a jóga gyakorlásához. Ebben a cikkben feltárjuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a kismama jógaruha vásárlásakor, és ajánlunk néhány neves márkát, amelyek tartósak, kényelmesek és a stílust is garantálják.

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni Kismama jógaruha vásárlásakor

A következő szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor kismama jógaruha vásárlását fontolgatjuk:

A kényelem az első: A várandósság alatt a kényelem rendkívül fontos, ezért mindenképpen olyan rugalmas és puha, légáteresztő anyagokból készült ruhákat vásároljunk, amelyek alkalmazkodnak növekvő pocakhoz, és biztosítják a kényelmes és biztonságos mozgást. Számos olyan modell közül választhatunk, melynek állítható derékpánttal rendelkeznek, illetve varrásmentes kialakításuk van. Ezekkel a modellekkel minimalizálhatjuk az esetleges irritációt.

Megfelelő tartás: Ahogy a test változik, a megfelelő támogatás kulcsfontosságúvá válik. Ajánlott olyan nadrágokat és felsőket vásárolni, amelyek gyengéden alátámasztják a hát alsó részét és a csípőt. Válasszunk olyan darabokat, amelyek széles derékpánttal rendelkeznek, és eltakarják a pocakot a stabil tartás érdekében.

Rugalmasság: A jóga során sokféle testhelyzetet veszünk fel, ezért olyan ruházatot kell választani, amely lehetővé teszi a könnyű nyújtást és hajlítást. Válasszunk nagy rugalmasságú anyagokból készült darabokat, amelyek alkalmazkodnak a terhesség alatt változó alakhoz.

Sokoldalúság: A kismama jógaruha vásárlása igazán jó befektetés lehet, hiszen amellett, hogy kiválóan alkalmasak gyakorlásra,  könnyen párosíthatók hétköznapi ruhadarabokkal is, így a várandósság egész ideje alatt használhatóak a maximális kényelem érzete érdekében. Ajánlott olyan semleges színeket vásárolni, mint a fekete vagy a szürke, amelyeket különféle ruhákkal nyugodtan lehet kombinálni.

Tartósság: A várandósság egy 9 hónapig tartó folyamat, ezért ruha vásárlásánál elengedhetetlen hogy olyan minőségi darabokat vásároljunk, amelyek tartósak lesznek és kiállják a gyakori használatot és megtartják formájukat és rugalmasságukat.

Kismama jógaruha

Milyen márkák körül válasszunk?

Decathlon jógaruházat: Kényelmes nadrágot keresel kismama jógához? Puha pamutból készült modellek közül válogathatsz a Decathlon kínálatában, melyeknek első derékpántja kiválóan tartja a hasizmokat és jól illeszkednek a folyamatosan növekvő pocakhoz, ráadásul az áruk is megfizethető.

Indi-Go kismamaruházat: Ahogy már fent is említettük, a stílus mellett elsődleges szempont kell hogy legyen a minőség és a kíváló alapanyagból készült ruházat. Az Indi-go kollekciójában található darabok azért készültek, hogy a pocakot és a melleket ne nyomja semmilyen gumi vagy varrás, de tartsanak és takarjanak ott ahol kell.  Emelett vidám színek és csinos vonalak is jellemezik a ruhákat, így  Te és a babád is jól érezhetitek magatokat mozgás közben. Válaszd  ki kedvenc fazonodat a hozzád legközelebb álló színben erre a linkre kattintva, hogy sportos kényelemben élhesd meg Te is a csodát!

Momrise kismama sportruházat: A Momrise kínálatában található darabok kifejezetten kismama jógához és további kismama sport tevékenységekéhez lettek fejlesztve. Kényelmesek, divatosak és pocakot támogató derékrész szabással készültek.

H&M (Hennes & Mauritz) Kismama és sport ruházat: Támaszd meg növekvő pocakodat a H&M kismamáknak készült sportruháival! Gyakorold a kedvenc jógapózaidat MAMA jóganadrágokban, melyek lehajtható derékrésszel alkalmazkodnak növekvő pocakodhoz. Az extra megtámasztásért válassz magadnak egy kismama melltartót is, így biztosan minden a helyén marad majd.

Összegezve

A megfelelő kismama jógaruha megkönnyíti a várandósság fizikai változásainak elfogadását a jóga gyakorlása közben. Amikor ilyen darabokat keresünk, helyezzük előtérbe a kényelmet, a támogatást, a rugalmasságot, a sokoldalúságot és a tartósságot. Az fentebb felsorolt márkák egytől egyik kiváló lehetőségeket kínálnak, amelyek kielégítik a várandós anyák igényeit és árban is megfizethetőek.

Ha pedig kipróbálnád a kismama jógát, de még nem tudod hol tedd ezt meg, nézd végig a legjobb budapesti jógastúdiók listáját oldalunkon, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb helyet és biztosítsd magad róla, hogy szakképzett oktatók segítenek majd neked. Mindenkinek kellemes gyakorlást és jó egészséget kívánunk!

Felhasznált képek: pexels.com 

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions