Legjobb spirituális könyvek

Legjobb spirituális könyvek

Olvasni jó és ha már olvasunk, miért ne olvasnánk olyan könyveket, amelyek segítik a spirituális fejlődésünket? Mivel a yogayogi csapata imádja a könyveket, így készítettünk nektek egy összeállítást amelyben a legjobb spirituális könyvek kerülnek bemutatásra. 

A spiritualitás útját járva gyakran jól jön egy kis segítség, hogy merre menjünk tovább. Mára rengeteg könyv íródott ebben a témában így nagyon nehéz kiválasztani, hogy melyek segíthetik leginkább a további lelki fejlődésünket illetve melyek döbbenthetnek rá eddig nem ismert belső igazságainkra. Jöjjön hát 5 a legjobb spirituális könyvek közül, amelyek a legközelebb kerültek hozzánk.

Ezek a legjobb spirituális könyvek

1. ) Sadhguru : Inner Engineering – A belső átalakulás – Egy jógi útmutatója az örömhöz

A jóga nem csak sport, hanem tudomány, amely által aktiválhatod saját belső energiádat, hogy a tested és az elméd a legjobb teljesítményt nyújtsa. Sadhguru ebben a könyvében nem csak hogy utat mutat egy jobb és örömteli élet felé, hanem mindenki számára érthető gyakorlati tanácsokat is ad, valamint egy új gondolkodásmódot tanít emberségünkről, hogy elérhessük a mindenki számára legvágyottabb célt, a boldog és kiegyensúlyozott, egészséges életet.

Sadhguru Inner Engineering című könyvét ezen a linken rendelhetitek meg!

 

2.) Narada Kush : A Védák bölcsessége mindenkinek

Ebben a könyvben a szerző, Narada Kush rövid, mégis közérthető módon adja át ismereteit az emberiség legrégebben keletkezett írott forrásairól, a Védákról. A mű figyelmes elolvasása után garantáltan helyükre kerülnek bennünk a keleti kultúra nevei és fogalmai. Minden minden tudatos életmódot folytató jógázónak ajánljuk!

3.) Osho: Öröm – A belülről fakadó boldogság

Ha depresszióról, szomorúságról és szenvedésről hallunk, az természetes. A boldogság már nehezebben hihető el. Osho szerint az öröm a boldogság spirituális dimenziója, amelyben végre megérthetjük belső értékeinket és helyünket a világegyetemben. Kiválóan ösztönzi az olvasót arra, hogy nézzen szembe sötét oldalával, mi az, amit a legjobban igyekszik elkerülni, ugyanis ez a szembenézés valódi felismerésekhez vezet.

Az elme mindig valami új után sóvárog. Ezzel kötöz ki valahová a jövőbe. Folyamatosan fenntartja benned a reményt, de sosem szállítja le az árut.

Részlet Osho – Öröm c. könyvéből

4.) Bernadette von Dreien: Christina – Fényként született ikrek

Ezt a különleges könyvet egy édesanya, Bernadette von Dreien írta lányáról, Christináról, aki ikertestvérével, Elenával együtt az emberi fejlődés új fokának előhírnökeként inkarnálódott a Földre, hogy fényt és békét közvetítsen. Christina azt vallja:  “A fények már itt vannak világszerte. Csak meg kell nyomnia valakinek az indítógombot.” Mielőtt elárulnánk az egész történetet, javasoljuk hogy inkább olvasd el, hiszen valóban egy lebilincselő történet került nyilvánosságra.

Bernadette von Dreien: Christina című könyvét ezen a linken rendelhetitek meg

Plusz egy alapmű

5.) Rhonda Byrne: A titok
A Titok című könyv kétség nélkül az egyik legnépszerűbb és legjobb spirituális könyvek közé tartozik. Világszerte bestsellerré vált és rengeteg ember életét változtatta meg. Az eddig szájhagyomány útján terjedő “titkok” a gondolat erejéről és teremtőerejéről most írott formában is olvasható. Aki kellőképpen alkalmazza az ebben leírt folyamatot,  megváltoztathatja életét. A könyvből a megjelenés óra már film is készült.
Reméljük hasznodra válik legalább az egyik könyv az előbb felsoroltak közül. Mindenkinek jó olvasást és eredményes önfejlesztést kívánunk.
A Yogayogi részt vesz a Libri ajánlói programban. A vásárlót semmilyen extra költség nem terheli. 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions