Novemberi programajánló – 2023.10.30.-11.05.

Elérkezett a november, túl vagyunk az óraátállításon is. A napsütötte órák száma egyre rövidebb, azonban a szuper programok nem érnek véget! Kapcsolódj ki olyan programokkal, amelyek mind a testednek, mind a lelkednek jót tesznek. Következzen a novemberi programajánló október utolsó - és november első hetére!
Novemberi programajánló – 2023.10.30.-11.05.

Hamarosan elérkezik október utolsó hete és beköszönt a november. Mint minden héten, most is egy sor olyan eseményt szedtünk össze, ami nemcsak megszínesíti a hétköznapjaidat, de átmozgat, felpezsdít, vagy ha éppen arra van szükséged, lecsendesít, kikapcsol és összhangba hoz önmagaddal. Találd meg azt, ami igazán közel áll hozzád! Jöjjön hát, a novemberi programajánló.

 

Október 30. – Halloween-i jógaparti! 

Vegyél részt egy rémisztően izgalmas és jó hangulatú Halloween-i jógaórán! Október 30.-án, egy 60 perces alakformáló jógaórában lehet részed, nyújtó, lazító ászanákkal. Kezdő jógázók számára is ajánlott program! Ami még vár rád: Illóolajas relaxáció, meglepetés ajándék, boszorkánytea & szellemjárta finomságok. Ha van kedved, akár jelmezbe is beöltözhetsz. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött amit a [email protected] e-mail címen, vagy a @yoga_byvivien Instagram oldalán tehetsz meg.

Program menete:
– 17.45 -18.00 – érkezés
– 18.00- 19.00-Halloween-i jóga & illóolajos relaxáció
– 19.00 – 20.00 – Beszélgetés, evés & ivás

Dátum: 2023. 10. 30.
Idő: 18:00-20:00
Helyszín: The Private Rooftop (1146, Budapest, Hermina út 63.)
Részvételi díj: 3500 Ft, amelyet előre kell rendezni átutalással.
További részletek az esemény linkjén érhetőek el.
Novemberi programajánló

Október 31. – Pink Spirit jóga

Az október a mellrák hónapja. Ennek kapcsán az I think pink Budapest mozgalom, egy záró jóga órát szervezett a Sanará Budapesttel karöltve, ahol erőt adunk egymásnak és foglalkozunk kicsit a testünk és a lelkünk egyensúlyával. A program ingyenes, de regisztrációhoz között mivel a stúdiónak limitált a befogadóképessége.
Regisztrálni itt lehet: [email protected]. Tárgyba kérlek tüntessétek fel, hogy: Pink spirit jóga.

Dátum: 2023. 10. 31.
Idő: 19:00-20:00
Helyszín: Budapest, Szervita tér 3.
Részvételi díj: ingyenes, de regisztrációhoz kötött

November 1. – Jóga és hangfürdő

A holdfogyatkozás és az elkövetkező napok kiváló lehetőséget adnak a befelé figyelésre, érzéseink rendszerezésére. Ha szükségét érzed egy picit kilépni a napi teendők, gondok sűrűjéből, vegyél részt egy könnyű jógaórán és egy, a szokásos relaxnál hosszabb, elmélyülősebb hangfürdőre!

Dátum: 2023. 11. 01.
Idő: 09:30-11:00
Helyszín: Csobánka, Napsugár jógastúdió, Napsugár utca 11.
Részvételi díj: 3000 ft / fő

November 2. – Jóga móka Gyerekjóga

Ha segítenéd gyermeked hogy javuljon a mozgáskoordinációja, jobb legyen az egyensúlya, védje a gerincét és mindemellett nőjön az önbizalma és jobban tudja kezelni a stresszt, ez a program nektek szól!
Szeretettel várnak minden ovis és kisiskolás gyermeket csütörtökönként a Táncsics Mihály Művelődési Házban egy szuper gyerekjógára!
Dátum: 2023. 11. 02.
Idő: 16:30 – 17:15 ( 45 perc)
Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház
Részvételi díj: nincs feltüntetve

November 4.-  Zöld halmok – spirituális túra

Dr. Bükki Tamás Aila szeretettel vár mindenkit egy spirituális túrára a Bükkben.

“Az út során végig maunában, azaz csöndben leszünk. Ha úgy döntesz, hogy elkísérsz minket, akkor ezt vállalod. A mauna egy nagy erejű eszköz: segít megőrízni energiáinkat, és segítségével a benső folyamatokra, önmagunkhoz és a természerhez való kapcsolódásra sokkal jobban tudunk fókuszálni. ”

Ez a túra nem a teljesítményről szól. Hanem arról, hogy a táj segítségével mélyen kapcsolódhass önmagadhoz. A teljes út hossza, amit bejárunk majd kb. 15 km. A szintkülönbség kb. 680 m lesz, azaz jelentős. Az út végigjárása jó állóképességet kíván.

Ellenjavallatok: mozgásszervi, izületi betegség, szívbetegség, aszma, jelentős túlsúly, valamint pszichés zavarok és pszichiátriai betegségek esetén a túra nem javasolt.

Dátum: 2023. 11. 04.
Idő: 07:30
Helyszín: A Börzsöny lábánál
Részvételi díj: hozzájárulásos

Ez volt az első novemberi programajánló október utolsó- november első hetére. Jövő héten ismét jön majd a heti programajánló, addig is ha érdekel a tudatos életmód és szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pixabay

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions