Szeptemberi programajánló (Szept. 15. -22.)

A nyár ugyan véget ért, de az ősz beköszöntét is ünnepelheted jógával, meditációval és más olyan programokkal, amelyek mind a testednek, mind a lelkednek jót tesznek. A szeptemberi programajánló által most nem is neked kell ezeket megtalálnod – összeszedtük neked!
Szeptemberi programajánló (Szept. 15. -22.)

Mint minden héten, most is egy sor olyan eseményt szedtünk össze, ami nemcsak megszínesíti a hétköznapjaidat, de átmozgat, felpezsdít, vagy ha éppen arra van szükséged, lecsendesít, kikapcsol és összhangba hoz önmagaddal. Találd meg azt, ami igazán közel áll hozzád! Jöjjön hát, a szeptemberi programajánló.

Szeptemberi programajánló ( Szeptember 15. -22.)

Néhány remek program, amiből az elkövetkezendő héten választhatsz:

Szeptember 15. – Kisbabás jóga

Hozd formába magad jógával a szülés után! Sóhajtsd ki az új élethelyzet okozta feszültséget, az alváshiány okozta fáradtságot! Az órához 6 -10 hónapos kisbabáddal lehet csatlakozni. Ha még nincs programod péntek reggelre, ne keresgélj tovább, ugyanis ez az óra remek alkalmat nyújt arra, hogy ne csak szervezeted regenerálódását segítsd elő, hanem hogy egy olyan közösség részévé válj, aminek tagjai hasonló élethelyzetben vannak. Aggódnod sem kell a pólus csere és az etetés miatt, ugyanis az óra teljesen baba barát!

Dátum: 2023. 09. 15.
Idő: 10:45
Helyszín: Budapest, Kaszásdűlői Kulturális Központ
Hozzájárulási díj: 3500 ft vagy  5 alkalmas bérlettel 3150 Ft/alkalom, melyet átutalással tudsz rendezni.
Jelentkezni ezen a linken tudsz.

szeptemberi programajánló

Szeptember 16. – Jóga DunaFokon

Remek idő ígérkezik szombatra, így miért is ne élvezhetnéd a jó levegőt és egyben jógázhatnál is egyet? A Völgy Fitnesz szervezésében kerül megrendezésre a hétvégén a szabadtéri jógaóra a Dunafok szabadidőparkban.

Dátum: 2023. 09. 16.
Idő: 8:00-9:00
Helyszín: Budapest, Dunafok szabadidőpark 
Részvételi díj: 2500 Ft vagy bérlet.

Az esemény linkje itt érhető el

Szeptember 17. – Jóga Extra Trixivel

A Mantra Jógastúdió eseményével Trixi egy szuper Yin Jógára invitál titeket. A passzívan kitartott ászanák gyakorlása által megengeded magadnak a létezést és elengeded a csinálást. Jelen lehetsz önmagaddal és csak szemlélődsz. Emellett nem csak testi, hanem szellemi tanítást is kaphatunk, ugyanis az óra keretében szó lesz a meridiánokról és az öt elem tanáról is, amelyek a min jóga szerves részét képezik.

Dátum: 2023. 09. 17.
Idő: 10:00
Helyszín: Budapest, Mantra Jógastúdió
Részvételi díj: 4500 Ft vagy bérlet

Jelentkezni a stúdió órarendjén keresztül lehet, amely ezen a linken keresztül érhető el.

Szeptember 18. – Tantra jóga kurzus

A tantra egy szellemi út, amely megtanít igazán élni, és igent mondani az élet minden jellegére. Segít, hogy ihletetté váljunk, hogy gazdagítsuk az életszemléletünket, és kifejlesszük mindazokat a tehetségeket, melyekkel a természet megáldott bennünket. Megtanít élvezni a pillanatot éber tudatossággal és kötetlenül.

A kurzusra kezdőket és haladókat is szeretettel várnak, nemtől függetlenül bárki részt vehet rajta. Egyedülállók és párok jelentkezését is várják. A program időtartama 2-3 óra.

A tanfolyam szeptembertől júliusig tart, minden héten egy alkalom kerül megrendezésre.

Dátum: 2023. 09. 18.
Idő: 18:45
Helyszín: Kőrösi Csoma Jóga Egyesület
Részvételi díj: nincs feltüntetve

Jelentkezni a stúdió weboldalán keresztül lehet, amely ezen a linken keresztül érhető el.

Szeptember 20. – Jóga a Városligetben

Szeptember 20.-án Yin jógán vehetünk részt a Néprajzi múzeum egyik légkondicionált termében. Amellett, hogy egy különleges helyszínen kerül megrendezésre az esemény, az ára is nagyon kedvező, csupán 500 Ft/ fő. Figyelem, azonban mindenkinek magával kell vinnie a saját jógamatracát, ugyanis ezt nem tudják biztosítani. A relaxációhoz ajánlott vinni egy melegebb pulcsit is.

További változatos órák is megrendezésre kerülnek majd, ugyan ezen a helyszínen:

  • Szeptember 20: Yin jóga
  • Szeptember 27: Yin-Yang jóga
  • Október 11: Stresszoldó jóga
  • Október 25: Gerincjóga
  • November 08: Yin jóga
  • November 22: Yin-Yang jóga

Dátum: 2023. 09. 20.
Idő: 18:00-19:00
Helyszín: Néprajzi Múzeum
Részvételi díj: 500 ft / fő

A jegyek ezen a linken keresztül vásárolhatóak meg

Szeptember 21. – Kóka móka Gyerek Jóga

Ha segítenéd gyermeked hogy javuljon a mozgáskoordinációja, jobb legyen az egyensúlya, védje a gerincét és mindemellett nőjön az önbizalma és jobban tudja kezelni a stresszt, ez a program nektek szól!
Szeretettel várnak minden ovis és kisiskolás gyermeket csütörtökönként a Táncsics Mihály Művelődési Házban egy szuper gyerekjógára!
Dátum: 2023. 09. 21.
Idő: 16:30 – 17:15 ( 45 perc)
Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház
Részvételi díj: nincs feltüntetve

szeptemberi-programajánló

Szeptember 22. – Hangfürdő 

Azért, hogy ne csak jógás, hanem más relaxációs programot is ajánljunk nektek, 22.-én egy remek hangfürdőn vehettek részt a XII. kerületben. Csendesítsétek el az emlékeket és oldjátok a feszültséget ezzel az ősi módszerrel. hangfürdőnek negatív hatásai nincsenek, de elővigyázatossági okból ellenjavallott epilepsziásoknak, pacemakerrel élőknek, a várandósság első trimeszterében, műtét utáni első
6 hétben, akut gyulladásos folyamatoknál.

Dátum: 2023. 09. 22.
Idő: 19:00-20:15
Helyszín: Magicca – Egységben Nő ( 1126 Bp., Böszörményi út 3/b 4/4.)
Részvételi díj: 3500 Ft / fő

Az esemény linkje itt található 

Jövő héten ismét jön majd a heti programajánló, addig is ha érdekel a tudatos életmód és szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pixabay

 

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions