Asram Jóga Buda

Budapest, 2. kerület, Ady Endre utca 1. 1. Floor em. 1. ajtó, Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Nagyon jó tanárok, profin vezetett órák és az első óra ingyenes (ha regisztrálsz).
Ami nem annyira jó:
Ez a budai jóga stúdió kicsit kijjebb van a városközpontból.
Om:
Nagyon szép környezet, és hozzáértés – a stúdió maga picit old school.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.4
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín3.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör5.0
  • Tisztaság4.0

Leírás Asram Jóga Buda

Amint belépünk, láthatjuk, hogy ezt a helyet nem jóga stúdiónak szánták eleinte. Azonban, mindenképpen meg kell említeni a gyönyörű helyszínt és környezetet: ez a jóga stúdió biztos, hogy több zölddel van körülvéve, mint a városközpontban elhelyezkedő társaik!

A stúdióban családias hangulat van, semmi túl modern, de az emberek akikkel itt fogsz találkozni mind nagyon barátságosak és segítőkészek. Itt nem a jóga ruha teszi az embert! Látni fogod, hogy itt nem a külső a lényeg – ahogy a stúdió vezetői mondják, abban hisznek, hogy segítsenek az embereknek megtalálni önmagukat a jógán keresztül és hogy terjesszék a tudást (például nem idegenkednek attól sem, hogy a Sziget Fesztiválon adjanak jóga órákat…)

Ennek szellemében készülj fel arra, hogy bármelyik órát választod (kismama-, hatha-, dinamikus-, vagy szülési póz jóga, esetleg tai chi stb.), a lehető legjobb irányítást fogod kapni. Ez nem azt jelenti, hogy ha teljesen kezdő vagy akkor folyamatosan ott lesznek és javítgatnak majd – inkább szelíden vezetnek majd rá a helyes tartásra, hogy ne feszülj be.

Az Asram Jóga Stúdió a meditáció fontosságát is igyekszik kiemelni, hiszen ez is módja annak, hogy megtaláld a belső központodat – ezért sok olyan órájuk van, ahol a cél az elme kitisztítása. Ha nehézséget okoz a meditálás, akkor próbáld ki ezeket az órákat mert az oktatók nagyon felkészültek abban, hogy hogyan oszlassák el a kétségeidet ezen a területen.

A sok óratípuson kívül olyan workshopjaik is vannak, amik a jóga életstílust népszerűsítik: indiai főzőkurzus, felkészülés a szülésre, iskola szülőknek, szem jóga, Hellinger-féle Családfaállítás, trance táncórák stb. Más szóval, minden olyan órát megtalálsz itt, ami szükséges lehet az egészséges önkép kiépítéséhez és az öngyógyításhoz.

Hogy megismerd a helyet, jó áron vehetsz egy próbabérletet, ami tíz napig és öt alkalomra érvényes (másfél órás órákra), ez egy jó lehetőség arra, hogy jógázz picit és megismerd a stúdiókat.

Studio features

Jógikus életstílus órák, mint indiai főzőkurzusok, szemjóga és meditáció.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions