Monsoon Yoga és Pilátesz

Budapest, 2. kerület, Pasaréti út 49., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Gyönyörű környezet – egy igazi jóga menedékhely, ahol kora délután is találsz órákat.
Ami nem annyira jó:
Kicsit messzebb van a belvárostól, a budai dombok között.
Om:
Egy rendes, világos és vidám hely a város szívétől messzebb.

Yoga Yogi Editor's Rating

4.8
  • Ár-érték5.0
  • Helyszín4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0

Leírás Monsoon Yoga és Pilátesz

Egy budapesti jóga stúdió, ahol azért nagy számban megtalálhatóak más óratípusok is, mint a BodyArt, a Pilátesz, vagy a TRX. A hangulat nagyon fesztelen és barátságos, ami egy csodás kiegészítése a környezetnek: egy igazi jóga szentély ez a hely! Ha a belvárosban laksz és hajlandó vagy megtenni az utat Buda szívébe, gyönyörű zöld környezettel leszel körülvéve egy stúdióban, amit nyilvánvalóan lakásnak szántak, de ezért nagyon otthonos a hangulat.

A napos, meleg időben a nagy ajtók egy lélegzetelállító teraszra nyílnak, a napsugarak megtöltik a termet, más szóval: a tökéletes hely jógázáshoz és ahhoz, hogy közel érezd magad a természethez. Ne várj semmi extravagánsat: ez egy tiszta, majdnem-modern hely ahol nem látsz majd giccses dekorációkat: egyszerű és elbűvölő. Az öltözők sem túl hatalmasak, így adj magadnak időt a nyugodt átöltözésre óra előtt és után!

Egy budapesti jóga stúdió, ahol a tulajok is oktatnak

A Monsoon Yoga stúdió tanárai, tulajdonosai hihetetlenül kedvesek és segítőkészek amikor megérkezel a helyre, mindent elmagyaráznak és kedvességgel, tisztelettel szólnak hozzád, amitől akkor is otthon fogod érezni magad, ha vadiúj vagy itt. Egy kis bukkanó: a Facebookos üzenetekre való válaszolás néha picit akadozik (tehát ha valami időérzékeny dolgot akarsz megkérdezni, akkor jobb, ha telefonálsz).

A Monsoon Yogában privát jóga órák is elérhetőek, maximum három főig, viszont a saját teret eléggé drágán mérik, így ha csak nem az van, hogy nem bírod magad körül elviselni az embereket, sokkal pénztárca-barátabb, ha a csoportos órákon veszel részt. A közösség nagyon sokszínű, minden nem és korosztály (mint a nyugdíjasok és a tinik) képviselteti magát, így kellemesen fogod érezni magad, újként sem fogsz kilógni! Csak magadra kell majd odafigyelned, és arra, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni az órákból – az oktatók segíteni fognak a helyes formák és légzés végrehajtásában is. Másrészről pedig csak lélegezd be a friss budai levegőt és élvezd az órákat! 

Fontos: ha nincs jóga matracod, vagy otthon hagytad, akkor 200 Forintért bérelhetsz!

Studio features

Csodás terasz és környezet!
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions