NemcsakJóga Stúdió

Budapest, 2. kerület, Káplár utca 11-13., Hungary
- Mutasd a térképen
Ami jó:
Otthonos jóga stúdió, ahol a fókusz nem veszik el a túl nagy tömeg miatt.
Ami nem annyira jó:
Az órák foglalása néha egy szenvedés.
Om:
Ha tudsz előre tervezni és foglalni, akkor egy igazán családias légkörben tudsz majd jógázni!

Yoga Yogi Editor's Rating

4.6
  • Légkör5.0
  • Tisztaság5.0
  • Helyszín4.0
  • Ár-érték4.0
  • Kiszolgálás, személyzet5.0

Leírás NemcsakJóga Stúdió

Minden. Fajta. Óra. De komolyan: lehet, hogy nem a legnagyobb ez a Széll Kálmán téri jóga stúdió, de az biztos, hogy annyi fajta órát megtalálsz itt, hogy bele is fogsz szédülni. Ja, és nagyon nagy a tisztaság! A stúdiót nem hiába hívják Nem Csak Jógának, de semmi ok az aggódásra: semmi olyasmit nem kínálnak, ami túlságosan eltérne a fő profiltól, így a jótékony jóga hangulat megmarad a falakon belül.

Ahogy fent említettük, a hely nem túl nagy – igazából, elég picike, de semmi gond: a szigorúan megszabott óránkénti létszámnak köszönhetően sosem fogod azt érezni, hogy egy Aerosmith koncerten tolonganál. Előre lefoglalni a helyedet egyrészről nagyon sok előnnyel jár, más részről pedig eléggé korlátozó. A kis csoportoknak köszönhetően a jóga tanárod (majdnem) figyelmének 100%-át rád tudja majd fordítani, így nyugiban és a saját sebességednek megfelelően fogod tudni elsajátítani a pózok helyes kivitelezését. Másrészről, a nem-túl-szuper dolog a foglalósdiban az, hogy a népszerű órák nagyon (túlságosan is) hamar betelnek. A megoldás? Próbáld egy hétre előre eltervezni, hogy mikor fogsz jógázni.

Az órarend és az óratípusok úgy lettek össze rakva, hogy azért legyen fogalmad arról, milyen jóga szint szükséges minden alkalommal – bölcs dolog eszerint választani az órákat, amikre elmész, de ha kicsit le is vagy maradva a többiekhez képest, a tanárok szívesen segítenek. A tradicionális jóga ágazatokon kívül vannak baba-mama, gyermek, tini és nyugdíjas órák is, így minden korosztály kellemesen érezheti magát környezetében. 

Az egészséges elme és test szellemében olyan workshopjaik is vannak, amiket direkt olyan embereknek találtak ki, akiknek nagyon stresszes munkájuk van – a cél itt, hogy ezek az alkalmazottak sikeresen felvegyék a harcot az ülő életstílus káros hatásai ellen. Bár a budapesti jógastúdiók többségében megtalálhatóak az ilyesfajta workshopok, a Nemcsakjóga kurzusai is bőven megállják helyüket!

Tehát, ha tudsz előre tervezni, nem zavar a bensőséges légkör és Budán laksz, ez a stúdió egy jó megoldás lehet, hogy kielégítsed a jóga iránti szomjadat!

Studio features

Hasznos workshopok, amik célzottan segítenek - például azoknak, akik sokat ülnek számítógép előtt.
[yasr_visitor_votes size="medium"]

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions