Lógj a saját bábodban: aerial jóga stúdiók

Lógj a saját bábodban: aerial jóga stúdiók

Ne aggódj, nem kell akrobatának lenned, hogy jó legyél ebben a jóga ágazatban. Bár extrémnek tűnik, hidd el: imádni fogod! Az aerial jóga Budapesten egyre népszerűbb módja a kikapcsolódásnak – itt vannak a legjobb órák!

Aerial Yoga Hungary

Ebben az ágban az egyik legjobb magyarországi jóga stúdió pont a város szívében helyezkedik el, könnyen megközelíthető helyen. Amikor azt mondjuk, minden féle aerial jóga órával rendelkeznek, akkor nem vicceltünk: egy „sima” kezdőknek szóló aerial jógától kezdve találhatsz trapézt használó órákat is, de olyanokat is, amik specifikusan a problémás területeket célozzák meg (mint például a gerinc). Ha hallottál már Gulyás Laráról és óráiról, akkor pontosan tudhatod, mire számíthatsz: egy olyan stúdiót, amit a profizmusra és hihetetlen aerial jóga tudásra építettek. Mi több, a honlapjukon van egy nagyon jól kigondolt tábla, ami segít megtalálni, hogy melyik antigravitációs jóga óra lesz a számodra megfelelő, a tudásod alapján. Az órarenden megtalálod, hogy milyen nyelven folyik az óra, elég sok angolul beszélő aerial jóga órát is tartanak. Valamint, gondolnak a jövőbeli anyákra is: van pár kismama aerial jóga órájuk is.

Az aerial jóga stúdiók rudas verziója: Akropoleisz

Hölgyek, ezt nézzétek! Ezt a helyet főként Nektek hozták létre, ugyanis itt rúdtáncot is oktatnak (gyerekeknek is, ez igen!), és sok-sok másfajta ágazatot is. (Amúgy, plusz infó: ha versenyszerűen akarsz foglalkozni ezzel a sporttal, arra is szívesen felkészítenek…) Szuper dolog, hogy ebből a szempontból nagyon tudják, mit csinálnak, és sok óra közül válogathatsz: aerial selyem, nyújtás, trapéz… csak válassz egyet és foglalj helyet az órára.

Az első alkalmad itt olcsóbb, hogy meg tudd nézni, tetszik-e vagy sem, de a hely kisugárzása olyan laza és barátságos, hogy biztos, hogy vissza akarsz majd ide térni! Egy másik dolog, amit egyenes imádunk, hogy nagyon jó tanácsot adnak arról is, hogy mit vegyél fel melyik órára (ezt is a honlapon találod). A stúdiót a Déli Pályaudvar környékén leled, így ha Budán laksz akkor már el is mondhatod magadról, hogy van egy aerial jóga stúdió a közelben – meg is találtad azt a helyet, ahonnan egy fittebb énnel fogasz távozni!

Aleskaaerial

Lehet, hogy a hely nevét nem egyszerű kimondani, a stúdiót megtalálni viszont az, mert pont a belvárosban van (nem túl messze az fent említett Aerial Yoga Hungary-től). A stúdiót és az órákat olyan emberek vezetik, akik nem egyszer voltak Európa bajnokok ebben a sportágban, sőt, vannak, akik belekóstoltak a cirkuszi előadások világába is.

Persze, ez azt jelenti, hogy karikában és trapézban egyértelműen ők a profik – ha ezeket szeretnéd megtanulni a legjobbaktól, akkor a választás egyszerű. Nemcsak itt jeleskedik ez a társaság; szívesen látnak vendégül, ha leánybúcsút vagy szülinapot tartanál, megtanítják a társaságot e művészi mozgásforma alapjaira. Az is rendben van, ha csak hobbiként szeretnéd gyakorolni az aerial jógát, de ha esetleg kedved szottyanna beszállni a ringbe és kipróbálni magadat, szívesen vesznek a szárnyaik alá és mentorálnak az utadon, hogy sikeres lehess. Tehát, ha új kihívásra vágysz, ne keress tovább: próbáld ki az aerial jóga valamennyi ágát!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions