A legjobb bioboltok Budapesten – Találd meg a kedvenced!

Ha te is a minőségi élelmiszerek híve vagy, akkor a legjobb bioboltok Budapesten nem fognak csalódást okozni! Széles termékkínálattal, egészséges alternatívákkal és 100%-ban bio összetevőkkel várnak.
A legjobb bioboltok Budapesten – Találd meg a kedvenced!

Kétségtelen, hogy a génmódosított, valamint a számtalan vegyszerrel kezelt és tartósított élelmiszerek korát éljük, hiszen egyre nehezebb ezeket elkerülni, ha szupermarketekben vagy akár kisboltokban vásárol az ember. Ezek a termékek azonban nemhogy táplálnák a testet, sok esetben kifejezetten károsak számára. Éppen ezért örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek a legjobb bioboltok Budapesten és szerte a világon – elsősorban a tudatos életmódot követők között. Ezekben az üzletekben ugyanis garantáltan olyan minőségű termékeket kapsz, amelyekkel szívesen ajándékozod meg a tested nap mint nap.

Ha te is szívesen vásárolnál ilyen helyeken, de egyelőre nem találtad meg a kedvenced, vagy azt sem tudod, merre indulj, akkor van egy tippünk. Böngészd végig az alábbi felsorolást, hiszen ezek a legjobb bioboltok Budapesten, azaz: garantáltan találsz majd köztük egy – de inkább több – új törzshelyet.

A legjobb bioboltok Budapesten

Hol találhatóak a legjobb bioboltok Budapesten? Mi minden van a kínálatukban? Csak élelmiszereket vásárolhatunk ezekben az üzletekben? (Spoiler-veszély: közel sem! A tudatos élet legtöbb kellékét megtalálhatod náluk.) Mindezekre a kérdésekre – és még sok másra! – választ kaphatsz, ha továbbgörgetsz.

Bio-Barát Bioboltok

Budapest-szerte immár nyolc különböző helyszínen találkozhatsz a Bio-barát Bioboltokkal. Élelmiszerkínálatukban megtalálható szinte minden a spagettitől kezdve a kókuszchipsen az alutasakos csomagolásban érkező, minestrone levesig – természetesen mindez bio-kivitelben. (Egyes termékeik nem rendelkeznek bio-minősítéssel, ám ez csak formaság, a valóságban mindegyik termékük készítési módja megfelel a bio-elvárásoknak.)

Azonban nemcsak élelmiszereket kínálnak a vásárlóknak! A polcaikon számtalan étrendkiegészítő, gyógyhatású készítmény, natúr- és biokozmetikum és illóolaj sorakozik. Nem is csoda, hogy ennyi termék nem fért el csak 1-2 boltban!

Itt elérhető az üzlet weboldala és webshopja.

Multi-Vitamin

A Multi-Vitamin is a legnépszerűbb bioboltok közül, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma már öt helyen találhatóak meg a fővárosban. A két budai és három pesti üzlet, illetve a webshop minden tudatos életmód-rajongó igényeit kielégíti. Az élelmiszerek mellett itt is találhatók étrendkiegészítők, gyógynövények és vitaminok. Emellett pedig kínálnak biomegoldásokat diétázóknak, van számtalan szépségápolási termékük, sőt a vírusmegelőzésre is gondoltak egy termékcsoporttal.

És ha ez nem lenne elég, ahhoz is hozzásegítenek, hogy zöld háztartást vezethess, hiszen számtalan tisztítószer és mosószer vár rád. Ha most indulnál el egy tudatos úton, akkor legyen ez az első állomásod!

Itt elérhető az üzlet weboldala.

legjobb bioboltok Budapesten

Bio Forrás Biobolt & Webshop

A fővárosban már két fizikai helyen – a XVII. és a XIV. kerületekben – vár téged is a Bio Forrás Biobolt & Webshop. És hogy miért is gondoltuk úgy, hogy ez egy olyan üzlet, amelynek mindenképpen szerepelnie kell a legjobb bioboltok Budapesten-listán? Azért, mert kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a különböző átlagostól eltérő diétát folytatókra. Gluténmentes táplálkozás, paleo étrend, cukor-, laktóz- vagy éppen tejmentes étkezés: itt mindent megtalálsz hozzájuk! Azaz, ezt az üzletet bátran ajánljuk a vegánoknak, vegetáriánusoknak is.

És még nem is ejtettünk szót a bolt másik különlegességéről, a bio kenyerekről, pékárukról és süteményekről, pedig ezek is mind megtalálhatók a kínálatban. Élesztő nélküli tönkölybúzakenyér, bioisler, bio csíráztatott búzás pogácsa, bio graham kalács és magvas snack: próbáld ki mindet, tényleg megéri!

Itt elérhető az üzlet weboldala.

Sárkányfű Biobolt

Ha szereted a gyakorlatias megoldásokat, és szeretsz mindent egy helyben, gyorsan megoldani – így a (nagy)bevásárlást is –, akkor a Sárkányfűben a helyed! A csillaghegyi bolt egy kicsit kívül esik a belváros vonzáskörzetén, de tényleg mindent megtalálhatsz itt, ami a bio életmódhoz szükséges. Bio élelmiszerek, élesztő nélküli pékáruk, sütemények, tej- és cukormentes édességek, reformcukrászati termékek – csak hogy néhányat említsünk.

De itt is vannak bioteák, gyógynövények, organikus és biokozmetikumok, illóolajok és táplálékkiegészítők. Kihagytunk volna valamit? Egészen biztosan, a termékeknek ugyanis olyan széles skáláját sorakoztatják fel, hogy szinte lehetetlen lenne mindent felsorolni.

Itt elérhető az üzlet Facebook-oldala.

Bioda

A Bioda, csak úgy, mint a többi hasonló üzlet, kizárólag bio termékeket árusít. Amiben kitűnik a többi közül, az az, hogy különös figyelmet fordít a kismamákra és a babákra. Megtalálhatóak itt a kismama-vitaminok, a bébiételek és snackek, valamint a legkülönbözőbb babaápolási termékek. A gyerekvizektől kezdve a törlőkendőkön át a bőrvédő krémekig, itt tényleg mindent meglelhetsz. Mindezt ráadásul házhoz szállítással vagy személyes átvétellel is kérheted.

Itt elérhető az üzlet weboldala.

Bulkshop

Egy másik listánkban, ami Budapest vegán boltjait veszi sorra, már szót ejtettünk a Bulkshopról, a vegánbarát bioboltról. Budapesten már három helyen megtalálod őket, de online is tudsz tőlük rendelni. És hogy mi mindent? Nos, magokat, aszalványokat, mindent, amire a sütés-főzéshez szükséged lehet, készételeket, snackeket, táplálékkiegészítőket, kávékat, teákat… felsorolni is lehetetlen lenne a teljes kínálatot!

A kézzel fogható termékek mellett ráadásul mást is ajánlanak neked: a vegán főzőtanfolyamaikon elsajátíthatod a vegán konyha alapjait, de blogbejegyzéseikben szuper recepteket is hoznak, amiket bátran kipróbálhatsz otthon.

Itt elérhető az üzlet weboldala.

Termelői piacok

És ha még mindig van egy kis hiányérzeted, akkor íme még egy tipp: látogass el a budapesti és Budapest-környéki termelői piacokra! Itt hazai gazdák árulják a saját termékeiket, így egy laza csevej során kikérdezheted őket az előállítási és termelési folyamatokról. Nem tudod, hogy hol találsz ilyen piacokat? Kattints ide, és nézd meg az erről szóló gyűjtésünket!

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkatmég több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions