Heti programajánló (augusztus 26-szeptember 1.)

Hihetetlen, de a heti programajánló máris a nyár utolsó hetének eseményeiről szól. Most még utoljára ebben az évben kiélvezhetjük a nyári napsugarakat, ha szabad téren programozunk.
Heti programajánló (augusztus 26-szeptember 1.)

Most épp az év azon időszakában járunk, amikor már nincs elviselhetetlenül meleg, de még nincs olyan hideg, hogy be akarnánk kuckózni. Éppen ezért a heti programajánló egy sor olyan eseményt tartalmaz, ami téged is rávesz, hogy meghódíts a természetet! Sétálj egyet, és merülj el az erdők mesés világában, cserélj növényeket, jógázz vagy tanulj meg főzni, kizárólag a növényi alapanyagokból!

Heti programajánló (augusztus 26-szeptember 1.)

augusztus 27. (péntek) A Vándorjógás: Hatha-jóga a Kopaszi-gáton

Havasi Sándor – vagy ahogyan sokan ismerik, a Vándorjógás – a Kopaszi-gáton vár ingyenes, szabadtári jógaórákkal. Légzőgyakorlatok, nyújtás, erősödés és belső csend: ezt mind megtapasztalhatod, ráadásul csodás természeti környezetben, a Duna partján!
Dátum: 2021. 08. 27.
Idő: 18.00-19.30
Helyszín: Kopaszi-gát
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

augusztus 28. (szombat) Növénycsere és -örökbefogadás – nyárbúcsúztató találkozó

Ki ne szeretné növényekkel feldobni az otthonát? Egy-egy kis palánta egészen más hangulatot kölcsönöz a lakásnak, tisztítja a levegőt és életet lehet bármelyik szobába. Ha te is szereted zöldíteni az otthonod, most mindezt ingyen teheted meg ezen a programon. Sőt, ha neked van néhány olyan növényed, ami túlszaporodott, vagy egyszerűen már csak nem tudod hová tenni, hozd magaddal, hátha valaki beleszeret!
Dátum: 2021. 08. 28.
Idő: 14.00-16.00
Helyszín: Terézvárosi Fesztivál
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

heti programajánló

augusztus 29. (vasárnap) Kezdő Vegán főzőtanfolyam

Ha vasárnap, akkor főzés és vasárnapi ebéd! De mi lenne, ha ezen a héten nem a szokásos húsleves-rántott hús lenne a menü, hanem egy teljes mértékben növényi alapokra épülő ételsor? Ha téged is érdekel a vegán konyha – és annak mindenféle jótékony hatása rád és a környezetre –, akkor mindenképp látogass el a kezdő vegán főzőtanfolyamra, és sajátítsd el az alapokat!
Dátum: 2021. 09. 29.
Idő: 09.00-13.00
Részvételi díj: 13 500 ft
Az esemény linkje

augusztus 29. (vasárnap) Bevezetés az Erdőmerülésbe

A tudatos életmód elengedhetetlen része a fókuszált relaxáció, amellyel elmerülhetünk magunkban és lenyugtathatjuk az elménket. Erre tökéletes alkalmat kínál az erdőmerülés, amely során megtapasztalhatod, milyen megnyugtató hatással van az emberre a fák illata, a csend és az egész zöld atmoszféra. A közös elcsendesedés során szinte úgy érezheted, te magad is a természet részévé válsz, amint belül is megteremted a csendet.
Dátum: 2021. 08. 29.
Idő: 11.30-14.30
Helyszín: Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont a Hiúz Házban
Részvételi díj: 5000/7000 ft/fő
Az esemény linkje

augusztus 30. (hétfő) Jóga élőzenével és hangtálterápiával

Azzal mindenki tisztában van, hogy a zene milyen erőteljes hatással tud lenni az ember lelki és mentális állapotára. Ez pedig különsen igaz akkor, ha éppen jógázol! Nyisd meg a lelked, és fogadd be ezt az élőzenés, hangtálterápiával fűszerezett jógaórát, ami garantáltan eljut egészen a zsigerekig!
Dátum: 2021. 08. 30.
Idő: 17.30-19.30
Helyszín: Budapest
Részvételi díj: 10 000 ft
Az esemény linkje

augusztus 27. (péntek) Feel Good Jóga Flow – 26° TwentySix Budapest

Úgy érzed, hogy mostanában újra csak a rohanós mindennapoknak élsz? Egyre inkább bedarál a mókuskerék? Nincs időd magadra, pedig semmi másra nem vágysz, mint hogy egy kicsit kikapcsolódj? Tudjuk, milyen érzés! Éppen ezért ajánljuk figyelmedbe a Feel Good Jóga Flow Vinyasa flo jógaóráját. A könnyed óra téged is kikapcsol majd, a lassú, áramló mozdulatok ellazítják a testedet és a lelkedet is. Ha lazítanál egyet, itt a helyed!
Dátum: 2021. 08. 27.
Idő: 19.00-20.00
Helyszín: Twentysix
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions