Heti programajánló (november 11-17.)

A heti programajánló nem hagyja, hogy a hideg idő elvegye a kedved a programozástól! Zene, jóga, meditáció, hangfürdő, különleges piacok: biztosan te is találsz majd kedvedre valót a felsorolásunkból.
Heti programajánló (november 11-17.)

Természetes, hogy most, ahogyan még hidegebbek lettek a napok, legszívesebben csak a négy fal között töltenénk az időnket. De nagy kár lenne a sok kihagyott, remek programért! Csak nézd végig a heti programajánló kínálatát, és te is megérted, hogy miért mondjuk ezt. Lassan, de biztosan beköszöntő tél, röpködő mínuszok és rövidülő nappalok ide vagy oda, az izgalmas eseményeket nem kell nélkülöznünk.

Heti programajánló (november 11-17.)

heti programajánló

november 11. (csütörtök) Meditatív hatha-jóga és hangfürdő

A heti programajánló egyik legkülönlegesebb eseménye egy egyórás meditatív hatha-jógaóra, amit egy szintén egyórás hangfürdős relaxáció követ. Szólnak majd különböző hangszerek és hangtálak, hogy te teljesen megújulva, kipihenve és ellazult állapotban, a mindennapok gondjait elengedve folytathasd a napod. Közben pedig megfigyelheted, hogy a hangtálak varázslatos rezgései hogyan futnak végig a sejtjeiden!
Dátum: 2021. 11. 11.
Idő: 19.00-21.00
Helyszín: Kolibri LélekĐojo
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

november 11. (csütörtök) TECHNO YOGA

És máris itt van még egy nem mindennapi esemény! Ha azt gondoltad, hogy a technót és a jógát nem lehet egymással ötvözni, akkor tévedtél! Ahogyan arról ebben a cikkben is írtunk, a jóga és a zene szorosan összekapcsolódnak, az pedig, hogy ki milyen zenére szereti végezni a gyakorlatokat, csak az ízlésétől és a hangulatától függ. Persze azt is minden esetben érdemes számításba venni, hogy az egyes jógatípusokhoz milyen tempójú zene illik – de ezt bízd az eseményt szervező profikra!
Dátum: 2021. 11. 11.
Idő: 18.00-20.30
Helyszín: Madam
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

november 12. (péntek) Jelenlét hangban és ritmusban

A foglalkozás célja a közös harmónia megteremtése, saját hangunk és közös ritmusunk megszólaltatása a jelen pillanatban, azaz spontán improvizációban. Itt a lehetőség, hogy megfigyeld, hogyan hatnak, milyen tapasztalásokat és meglepetéseket hoznak a különböző dallamok, ha elmerülsza zenében.
Dátum: 2021. 11. 12.
Idő: 18.00-21.00
Helyszín: Napalatt Közösségi Tér
Részvételi díj: 2000 ft, adományos
Az esemény linkje

november 12. (péntek) Yin yoga & Sound bath  meditation

Angol és magyar nyelvűek számára is fantasztikus kikapcsolódási lehetőséget biztosít a Dora Yoga eseménye. A yin jóga gyakorlás után élvezd a hangszeres hangfürdőt, egy ízletes teát, a gyertyafényt és az aromaterápiát. Hagyd, hogy elvarázsoljon a hangulat!
Dátum: 2021. 11. 12.
Idő: 19.30-21.00
Helyszín: Dora Yoga
Az esemény linkje

november 13. (szombat) Hike&Yoga – Autumn Edition

Aki járt már hasonló eseményen, az tudja mire számíthat: egy kellemes túrázásra, egy kis jógával – álló ászanákból –, felszabadult hangulatra, tibeti hangtálakra, hangfürdőre és egy szuper csapatra. Ezúttal Solymárt járhatod be az esemény során.
Dátum: 2021. 11. 13.
Idő: 11.00-15.00
Helyszín: Solymár
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

november 13. (szombat) Mini Tribal Market

Mindegy, hogy karácsonyi ajándékvadászatról van szó, vagy magadat lepnéd meg egy kis kinccsel, a Mini Tribal Marketen garantáltan megtalálod, amit keresen. A családias hangulatú vásáron olyan márkák jelennek meg, mint a Kamala Kaftan, a Tomaleti, a Selva-Be visionary, a HuruHuru hajbatollakról ismert Sziszatoth jewelryés még sokan mások!
Dátum: 2021. 11. 13.
Idő: 11.00-19.00
Helyszín: Jenő BÁR
Az esemény linkje

november 14. (vasárnap) Vegan Sunday Market

Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca újra megnyitja kapuit – persze az egészségügyi előírásoknak megfelelően. Ha már üresedik a kamra és a kong a hűtő, akkor itt helyed – de akkor is, ha hiányzik a fürdőszobádból néhány piperecikk vagy éppen ha meglepnéd magad valamilyen kézműves csodával.
Dátum: 2021. 11. 14.
Idő: 11.00-17.00
Helyszín: Stifler Ház
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions