Heti programajánló (november 18-24.)

Biztosan te is észrevetted: a tél már itt kopogtat az ajtónkon – de ez nem jelenti azt, hogy a heti programajánló ne lenne telis-tele izgalmas és színes programokkal, amelyek garantáltan feldobják a szürke hétköznapokat és hétvégéket.
Heti programajánló (november 18-24.)

Ha csütörtök, akkor heti programajánló – nem mindennapi programokkal! Hagyd, hogy felmelegítsen és ellazítson egy különleges környezetben elfogyasztott, ízletes tea, hogy átmozgasson egy wellness-jóga, hogy kikapcsoljon egy üdítő hangfürdő! Hogy mindezt hol és mikor élheted át, kiderül a cikkünkből: olvass tovább, és vesd bele magad a következő hétbe!

Heti programajánló (november 18-24.)

heti programajánló

november 18. (csütörtök) Wellness Yoga Night-yin jóga és spa a Mysteryben

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan jógaóra, ami ötvözi egymással a yin-jóga áldásos hatásait és a wellness-élményt? Igenis van ilyen, hiszen a legjobb jógastúdiók Budapesten télen is ugyanúgy üzemelnek! Gyakorolj egy különleges helyen, meghitt hangulatban, töltődj fel testileg és lelkileg a dinamikus flow és a meditatív yin gyakorlatokkal! Hidd el, az aktív jóga és más sportok tökéletes kiegészítője lesz ez a lazító élmény!
Dátum: 2021. 11. 18.
Idő: 20.00-21.00
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

november 19. (péntek) Sámánhangok – teliholdas hangutazás

Ezúttal egy szakrális, gyógyító térbe invitálunk, ahol a zene segítségével lehetőséged lesz arra, hogy beutazd a tudatalattid végtelenségét. Mozoghatsz térben és időben, dimenziók között, gyógyulhatsz és feltöltődhetsz – sőt, a hangszerektől még útmutatást is kaphatsz az életed nagy kérdéseivel kapcsolatban. Ezúttal az inka gyógyító kereszt, a Csakana lesz az útmutató, és a Hold tápláló energiája segít majd.
Dátum: 2021. 11. 19.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: Nomád Jóga
Részvételi díj: 4500 Ft
Az esemény linkje

november 20. (szombat) HANGTÁL meditáció és LEMangURIA Szabad tánc

Ha szeretnél igazán felszabadulni, és elengedni a mindennapok rutinját, akkor ez az az esemény a heti programajánló kínálatából, amit nem szabad kihagynod. A hangtálmeditáció ellazít, a szabad tánc pedig felszabadít, táplálja és élteti a testedet és a lelkedet egyaránt. Hagyd, hogy a zene átjárjon és a tánc által teljesüljön ki benned!
Dátum: 2021. 11. 20.
Idő: 16.00-19.30
Helyszín: India Szíve Jóga, Meditáció és Gyógyító Központ
Részvételi díj: 6000 Ft
Az esemény linkje

november 20. (szombat) Yoga Brunch upside down workshop – fejenállás kezdőtől a haladóig

Sok jógázó számára hatalmas kihívásnak tűnik, ezért bele sem fognak: mi ez? Természetesen a Sirsasana, avagy a fejenállás! Ha régóta nézegeted irigykedve a jógikat, és nem érted, hogyan tudják megcsinálni – sőt kitartani! – ezt a pózt, akkor most megtanulhatod és te magad is kipróbálhatod. A határaidat figyelembe véve gyakorolhatsz bátran, egy jófej csoportban, ahol semmi sem ciki, a lényeg a tanulás!
Dátum: 2021. 11. 20.
Idő: 10.00-12.00
Helyszín: Stretching Club Budapest
Részvételi díj: 6000 Ft
Az esemény linkje

november 21. (vasárnap) Simple Hike Budapest

Mivel is lehetne hasznosabban tölteni egy unalmas vasárnapot, ha nem túrázással? Indulj neki a Széll Kálmán térről induló csapattal, járd be Buda csodás, őszi színekben pompázó lankáit, és töltődj fel! A nap végére garantált a kellemes kimerülés!
Dátum: 2021. 11. 21.
Idő: 09.00
Helyszín: Széll Kálmán Tér
Részvételi díj: 1000 Ft
Az esemény linkje

november 24. (szerda) Sunrise Johanna Yoga @ Gödör

Indítsd jól a szerdai napod! Lehet, hogy első blikkre azt gondolod, hogy nincs kedved korábban kelni, hiszen akkor egész nap fáradt leszel. De higgy nekünk, ha végigcsinálod ezt a jógaórát, szó sem lesz semmiféle fáradtságról! Feltöltődhetsz és teljesen kicserélődhetsz, hogy szuperül induljon a hét közepe!
Dátum: 2021. 11. 24.
Idő: 07.00-08.00
Helyszín: Gödör
Részvételi díj: 800 Ft
Az esemény linkje

november 24. (szerda) Tea szertartás – meditáció

A tea és a meditáció kéz a kézben járnak, és ezt te is megtapasztalhatod a tea szertartás során. A kapcsolódás, az elmélyülés és az esztétika hármasa neked is megmutatja, milyen hatással tud lenni a lelkedre egy teázással egybekötött meditációs folyamat. Mélyülj el és tisztítsd meg az elméd!
Dátum: 2021. 11. 24.
Idő: 17.00-19.00
Helyszín: Flow Stúdió
Részvételi díj: 3000 Ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions