Heti programajánló (október 7-13.)

Beköszöntött az ősz, de nem ez nem jelenti azt, hogy a heti programajánló részeként ne ajánlhatnánk izgalmas eseményeket! Hiába, hogy esik az eső, és elbújt a nap, ezek a programok kirángatnak majd a szürkeségből.
Heti programajánló (október 7-13.)

A hidegebb évszakokban nem könnyű megtartani az egyensúlyt, gondozni a mentális egészségünket, a heti programajánló eseményei viszont ebben is segítenek! Nem hagyják, hogy teljesen bekuckózz és befordulj, kirángatnak, hogy jógázz, kincset keress a bolhapiacon és őszi, vintage darabok közül válogass. Böngészd végig a listát, biztosan találsz benne olyasmit, ami miatt érdemes elhagyni a meleg lakást!

Heti programajánló (október 7-13.)

október 7. (csütörtök) Navaratri, Navadurga 9 éjszaka

9 éjszaka, 9 nap jóga: ez vár rád, ha te is csatlakozol az Aranycsillag jóga eseményéhez. Ezalatt a kilenc nap alatt 9 különböző Durga erő minőséget tudsz aktiválni, nem mással, mint a jóga eszközeivel. Az órákat Kornhoffer Tünde tartja, neked pedig ki sem kell mozdulnod ahhoz, hogy megmozdulj, hiszen online követhetőek lesznek az alkalmak.
Dátum: 2021. 10. 07-től
Helyszín: online
Részvételi díj: 12000 ft
Az esemény linkje

október 7. (csütörtök) Női egészség jógája

Kétségtelen: nőként teljesen más törődést igényel a test. És ez nemcsak a mindennapi szokásokra és gyakorlatokra igaz, hanem a jógázásra is. Éppen ezért lehet annyira hatásos a női egészség jógája, amin kifejezetten olyan mozdulatsorokat gyakorolhat egy nő, amelyek támogatják, harmonizálják a szerveinek működését. Légzőgyakorlatokkal, ászanákkal és a vizualizációs relaxációval lazulhatsz el egy finoman áramló órán.
Dátum: 2021. 10. 07.
Idő: 8.30-9.30
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

 

heti programajánló

 

október 8. (péntek) Vegán péntek kihívás

Tudtad, hogy a vegán életmóddal milyen sokat tehetsz az állatokért, a természetért és a bolygó állapotáért? Lehet, hogy erről már hallottál. És arról is, hogy akár heti egy-két vegán nap beiktatása is sokat jelenthet? Ezt próbálja minél több emberhez eljuttatni a VegánFriday csapata, akik arra hívnak, hogy heti egyszer, péntekenként te is iktasd ki az állati eredetű élelmiszereket az étrendedből. És hogy hogyan? Ehhez ők minden segítséget megadnak. A péntek pedig – mint az a nap, ami a héten a legalkalmasabb a testi-lelki megtisztulásra – szintén támogat majd abban, hogy meg se kottyanjon ez a kihívás.
Dátum: 2021. 10. 08.
Idő: egész nap
Az esemény linkje

október 9. (szombat) Vintage Légy-Ott!

Október elején újra visszatér a jól ismert Vintage Légy-Ott a Szimplába, hogy te beszerezhesd a legmenőbb vintage őszi-téli cuccokat. És miután lecsapsz néhány szuper darabdra, még jól is érezheted magad a bőrödben, hiszen valami jó dolgot teszel a bolygóért azzal, hogy nem fast-fashion ruhákat vásároltál!
Dátum: 2021. 10. 09.
Idő: 12.00-18.00
Helyszín: Szimpla Kert
Az esemény linkje

október 9. (szombat) Újbudai Életmód és Reformpiac

A heti programajánló szombatra még egy szuper programra hív: az Újbudai Életmód és Reformpiacra! Itt megtalálsz majd mindent, ami életmód és életvezetés, reformélelmiszer és termelői vásár. Keresd itt az dalékanyagmentes, bió- és természetes összetevőket tartalmazó élelmiszereket, kozmetikumokat és immunerősítő termékeket.
Dátum: 2021. 10. 09.
Idő: 09.00-20.00
Helyszín: Kőrösy József utcai bazár
Az esemény linkje

október 10. (vasárnap) Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár

Ha voltál már hasonló bolhapiacon, akkor tudod, mire számíthatsz: színes, kincsekkel, ritkaságokkal, vintage holmikkal teli forgatagra, ahol mindenki találhat valamit, amivel szívesen kiegészítené az otthonát. Itt csak keresned kell, és meglesz, amire vágysz!
Dátum: 2021. 10. 10.
Idő: 07.00-14.00
Helyszín: ATNO Forge
Az esemény linkje

október 11. (hétfő) Dinamikus jóga & Stretching

A legjobb jógastúdiók Budapesten sokféle órát kínálnak, köztük néha olyanokat is, amelyeket kifejezetten kezdőknek állítottak össze. És ez most éppen olyan lesz, ráadásul egy mesés, zöld környezetben, a Twentysixben! Az első alkalom ingyenes, hogy megtapasztalhasd, neked való-e a jógázás… de mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy igen!
Dátum: 2021. 10. 11.
Idő: 18.00-19.00
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions