Heti programajánló (szeptember 2-8.)

A heti programajánló arra buzdít, hogy használd ki az utolsó meleg, napsütötte órákat a szabadban. Jógázz, kajakozz, táncolj, zenélj: a lényeg, hogy mindezt a kint tedd, a szabad levegőn! Mi pedig most tippeket adunk hozzá, hogy mindezt hol teheted meg.
Heti programajánló (szeptember 2-8.)

A heti programajánló ezúttal is izgalmas eseményeket hoz, ráadásul szeptember hónap első hetére. Kétségtelen, hogy ez az év egyik legkülönlegesebb hónapja: még nem igazán ősz, hiszen kellemesen meleg az idő, de már nem is az elviselhetetlen nyári hőségben kell élnünk a mindennapjainkat. Eközben a természet a szemünk előtt alakul át, a változást pedig mi is érezhetjük magunkban. Változások, új szokások, új rutinok: próbálj ki most valami újdonságot!

Heti programajánló (szeptember 2-8.)

szeptember 2. (csütörtök) Nomád Jóga nyílt nap

Ha ismered a legjobb budapesti jógastúdiókat, biztosan találkoztál már a Nomád Jógastúdióval, ami most ünnepli első születésnapját. Ezalkalomból pedig megjutalmaznak minden jógarajongót: egy nyílt nap keretein belül mutatják be a stúdió oktatóit és óratípusait, emellett pedig egy közös zenés-gyógyító szertartásra is invitálnak. Detox-jóga, ashtanga kezdő, vinyasa flow, inka szertartás: válaszd ki a neked érdekes órát, és próbáld ki!

Dátum: 2021. 09. 02.
Idő: 14.00-19.00
Helyszín: Nomád Jógastúdió
Részvételi díj: adományos
Az esemény linkje

szeptember 02. (csütörtök) Nyárzáró Sunset Flow a város felett

Zárd a nyarat helyesen! A naplementével összekötött jógagyakorlásnál méltóbb módja ennek nem is lehetne: gyönyörködj a lemenő nap utolsó fényeiben és a város szépségében, miközben egy kellemes, dinamikus mozdulatokból álló gyakorlásban veszel részt! A heti programajánló kihagyhatatlan eleme ez az ízig-vérig nyarat búcsúztató, kezdőknek és haladóknak is tökéletes foglalkozás.
Dátum: 2021. 09. 02.
Idő: 18.30-20.00
Helyszín: Filozófusok kertje
Az esemény linkje

szeptember 4. (szombat) Jóga, kajak-kenu, Dunakanyar

Dunára fel! Idén utolsó alkalommal szállhatsz vízre Nagymaroson, hogy részt vegyél egy kajak-kenu túrával egybekötött jóganapon. Ismerd meg a Dunakanyar természeti csodáit, tudj meg többet a jóga elméleti hátteréről és gyakorlatairól! Regenerálódj és tisztítsd meg az elmédet! Mindezt egy, a természet által körbeölelt, gyógyító energiái által szegélyezett környezetben teheted meg.
Dátum: 2021. 09. 04.
Idő: 09.00-14.00
Helyszín: Nagymaros
Részvételi díj: 8000 ft
Az esemény linkje

szeptember 4. (szombat) Jóga és vegetáriánus/vegán főzés

A tudatos élet fontos része a testmozgás – például jógázás – mellett a helyes táplálkozás is. Sokan emiatt térnek át a vegetáriánus vagy vegán életmódra – vagy sokan szeretnének emiatt rátérni, de nem tudják, hogy kezdjenek neki. Ehhez nyújt tökéletes kiindulópontot ez az esemény, ahol feltöltődhetsz egy mesés természeti környezetben, jógázhatsz, sőt, megismerkedhetsz a vegetáriánus/vegán ételek elkészítésével is. Sőt: meg is kóstolhatod a legfinomabb falatokat! Emésztést támogató jóga, beszélgetések, ajurvéda, főzés: minden egy helyen!
Dátum: 2021. 09. 04.
Idő: 10.00-16.00
Helyszín: Velencefürdő
Az esemény linkje

szeptember 4. (szombat) Hello Szeptember – Őszindító piacozás a Rómain!

A Római piacokat egyszerűen nem lehet nem imádni. Számtalan apró kincs, finom, jó minőségű termelői élelmiszerek, alapanyagok és kézműves alkotások várnak minden alkalommal. A díjnyertes lángosokról nem is beszélve! A forró nyári hétvégék után itt az idő, hogy egy kellemes, őszies piacozásra is kilátogass a Rómaira, hogy mindent beszerezz az őszies sütés-főzéshez.
Dátum: 2021. 09. 04.
Idő: 08.00-13.00
Helyszín: Római parti Piac
Az esemény linkje

szeptember 5. (vasárnap) Tánc a hegyen

Szabad tánc, szabad tér, szabad levegő: a 5Ritmus foglalkozásokon garantáltan megmozgatják minden porcikádat, most pedig egy különleges helyen teszik ezt, a budapesti Gellért hegyen. A hangulatos szabadtéri, természetközeli foglalkozáson kapcsolódhatsz a földhöz, a szélhez, a naphoz, az éghez, sőt mi több: önmagadhoz is. Tégy egy próbát, mozgasd át magad, hogy kikapcsolhass!
Dátum: 2021. 09. 05.
Idő: 10.30-12.00
Helyszín: Gellért hegy
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions