Heti programajánló (szeptember 30-október 6.)

A heti programajánló, most is, mint mindig, egy sor színes, izgalmas és egyedi programmal készült. Ezek garantáltan feldobják majd október első hetét, és kimozdítanak a lakásból még most is, hogy az idő egy kicsit hidegebbre fordult.
Heti programajánló (szeptember 30-október 6.)

A célunk, hogy a heti programajánló segítségével mindenki megtalálja a számára ideális elfoglaltságot. Sőt! A legjobb, ha szinte minden napra találsz legalább egy olyan eseményt, ami miatt alig várod a reggeleket. Ez most, hogy a nappalok rövidebbek és szürkébbek, a levegő csípősebb, a napsütéshez pedig csak néha van szerencsénk, fontosabb, mint az év többi szakában. Úgyhogy itt az idő, vesd bele magad a programokba!

Heti programajánló (szeptember 30-október 6.)

szeptember 30. (csütörtök) Kismama jóga Birthlight módszerrel

Azok, akik nem várandósak, most ugorjanak a következő programra, akik viszont épp gyermeket várnak, mindenképpen fontolják meg ezt a programot. A 14. héttől személyesen vagy online látogatható óra a gyengéd születés módszeren alapul. Célja, hogy fitten tartsa a testet, hogy ráhangoljon a gyermekáldásra, hogy harmóniát alakítson ki a benned növekvő magzattal. Segít megbirkózni a testi-lelki változásokkal és felkészít a szülésre a hatha jógából vett ászanákkal.
Dátum: 2021. 09. 30.
Idő: 08.30-10.00
Helyszín: Milana Jógastúdió
Az esemény linkje

október 1. (péntek) Vegán sajt kóstoló és készítő – workshop

A tökéletes pénteki program: vegán sajtkészítés egy finom bor mellé! Ha te is azok közé tartozol, akik egy tudatos, vegán életmódot követnek, akkor ez a workshop szinte kötelező. Természetesen a boltban is meg tudod vásárolni a köles-, kesudió, vagy éppen cukkinisajtokat, de nem jobb, ha sajátot készítesz? Ebben egyetértünk!
Dátum: 2021. 10. 01.
Idő: 17.00-
Helyszín: Biatorbágy
Részvételi díj: 9900 ft
Az esemény linkje

október 2. (szombat) Gyógyító fák – tematikus szakvezetés a Füvészkertben

Ha jártál már valaha a Füvészkertben, akkor tudhatod, hogy mennyire varázslatos hely. Képzeld el, hogy most ráadásul még különlegesebb látványt nyújtanak az őszi díszbe öltözött növények. De nemcsak a látvány miatt érdemes ellátogatni, hanem azért is, hogy megismerhesd a különböző gyógyító fákat és egyedi tulajdonságaikat egy botanikus segítségével. Ismerd meg őket, és alkalmazd egy tudatos életmód részeként!
Dátum: 2021. 10. 02.
Idő: 11.00-
Helyszín: Füvészkert
Részvételi díj: 3900 ft
Az esemény linkje

október 2-3. (szombat-vasárnap) Jóga- és gyógyító nap Gaurangával

Szánj egy teljes napot a jógára és a gyógyulásra! Ebben nem más lesz a segítségedre, mint Gauranga Das, aki jelenleg Budapesten tanít és kezel. Az egésznapos program során lesz detox-jóga gyakorlás, transzlégzés zenére, gyógyító- és energiagyakorlatok is. Hidd el, megérdemled, hogy egy teljes napon át csak magadra figyelj!
Dátum: 2021. 10. 2-3.
Helyszín: Tardona patak völgye jógakör
Részvételi díj: 12000 ft
Az esemény linkje

október 3. (vasárnap) Jóga az emésztésért

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy milyen jótékony hatásai vannak a rendszeres jógázásnak. Ez a mozgásforma ugyanis szinte mindenre hatással van, így az emésztésre is. De ezen az eseményen nemcsak azt tudhatod meg, hogy egyes ászanáknak milyen hatása van erre a rendszerre, hanem szó lesz a jógikus táplálkozásról, technikákról, filozófiáról és energetikáról is. Az egészet egy jóga-flow óra koronázza majd meg.
Dátum: 2021. 10. 03.
Idő:10.00-
Helyszín: AUM Jógaközpontok
Részvételi díj: 5990 ft
Az esemény linkje

október 6. (szerda) Révülő hangszertartás

A tudatos életmód szerves része a meditáció, amelynek egy igen különleges módja az, ha hangszertartással kötik egybe a gyakorlatot. A hangfürdő során a jelenlévők kényelmes relaxált állapotban fekszenek, miközben intuitív hangszerek szólalnak meg. Hallhatunk gongot, sámándobot, hangtálakat, furulyát… hagyd, hogy feloldják a benned rejlő feszültséget!

Dátum:2021. 10. 06.
Idő: 18.00-19.30
Helyszín: Etele – lélek kísérő
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions