Októberi jóga programok – Okt. 09. -15.

Beköszöntött az október, a napsütötte órák száma egyre rövidebb, azonban a szuper programok nem érnek véget! Kapcsolódj ki olyan programokkal, amelyek mind a testednek, mind a lelkednek jót tesznek. Ezek közül az októberi jóga programok közül választhattok október második hetében.
Októberi jóga programok – Okt. 09. -15.

Mint minden héten, most is egy sor olyan eseményt szedtünk össze, ami nemcsak megszínesíti a hétköznapjaidat, de átmozgat, felpezsdít, vagy ha éppen arra van szükséged, lecsendesít, kikapcsol és összhangba hoz önmagaddal. Találd meg azt, ami igazán közel áll hozzád! Jöjjenek hát, az októberi jóga programok, október második hetére.

Októberi jóga programok ( Október 09. -15.)

Szuper októberi jóga programok várnak október második hetén is. Nézzük, miből válogathatunk!

Október 10. – Kezdő gerincbarát jóga Gyálon 

Horváth Kriszti kezdő gerincbarát hatha jógaórát tart kedden este Gyálon, az Árpád u 24-ben a gyáli oktatási központban. Kezdőket is szeretettel várnak. Az órán a gyakorlatok segítségével a gerinc védelmét és rugalmasságát javítjuk, célunk a fizikai egészség helyreállítása, melynek alapfeltétele a helyes légzés gyakorlása.
Bejelentkezés szükséges, amelyet megtehettek aznap 15 óráig a [email protected] email címen vagy sms-ben +3630-366-6799 telefonszámon.Fontos: Saját jógamatracod vidd magaddal!

Dátum: 2023. 10. 10.
Idő: 19:00-20:00
Helyszín: Árpád utca 24, Gyál 2360
Részvételi díj: 1400 Ft vagy 4 alkalmas bérlet 6000 Ft

Október 11. – Kismama jóga 

Forró-Török Tünde-okleveles kismama jóga, hatha és babás jóga oktató szeretettel vár minden kismamát a Pacsirta mozgás és készségfejlesztő kuckóban egy jó hangulatú kismama jógával. Ha szeretnél biztonságos közegben megfelelő mozgást végezve kapcsolódni a kisbabáddal és egy közösséghez tartozni, mindenképpen próbáld ki!

Bejelentkezés szükséges, amelyet megtehettek a +3630-502-5197 telefonszámon, vagy a  [email protected] email címen.

Dátum: 2023. 10. 11.
Idő: 11:00-12:00
Helyszín: Pacsirta mozgás és készségfejlesztő kuckó
Részvételi díj: 3500 Ft

Október 12. – Jóga móka Gyerek jóga 

Ha segítenéd gyermeked hogy javuljon a mozgáskoordinációja, jobb legyen az egyensúlya, védje a gerincét és mindemellett nőjön az önbizalma és jobban tudja kezelni a stresszt, ez a program nektek szól!
Szeretettel várnak minden ovis és kisiskolás gyermeket csütörtökönként a Táncsics Mihály Művelődési Házban egy szuper gyerekjógára!
Dátum: 2023. 10. 12.
Idő: 16:30 – 17:15 ( 45 perc)
Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház
Részvételi díj: nincs feltüntetve
Októberi jóga programok

Október 13. – Jóga és Dietetika a XVI. kerületben

Mindenkit szeretettel vár Trudics Mária  jógaoktató és Eberhardt Hajnal dietetikus pénteken a XVI. kerületben! Ha szívesen jógáznátok egyet és részt vennétek egy 30 perces dietétikai tanácsadáson is, mindenképpen ott a helyetek!

Dátum: 2023. 10. 13.
Idő: 18:00-19:30
Helyszín: Jógaliget és fitness studió XVI. kerület 
Részvételi díj: Az első óra ingyenes, amennyiben még nem voltál náluk

 

Október 14. – Stresszoldó hangfürdő

A mindennapokban folyamatos ingereknek, stressznek vagyunk kitéve, túlterheljük idegrendszerünket. A hangtálak hangja különleges hatást gyakorol ránk, egy kis oázist teremt a pihenésre és a teljes kikapcsolódásra.
Testünk nagy része víz, így nagyon jól vezeti a hangtálak által létrehozott vibrációt, melynek köszönhetően fürdőzhetünk jótékony hatásaiban. Az eseményre kényelmes, és az időszakhoz képest kicsit melegebb viseletben érkezz, mivel jógamatracon fogsz feküdni. Csak Magadat hozd, pokrócot és minden mást, amire szükséged lehet a terem biztosít.
Fontos! A részvétel bejelentkezéshez kötött, ami a következő linken érhető el.
Dátum: 2023. 10. 14.
Idő: 19:30 – 20:30
Helyszín: Downdog Oktogon, 1063 Budapest, Eötvös utca 26/c. 2. emelet (17. kapucsengő)
Részvételi díj: 3300 Ft

Jövő héten ismét jön majd a heti programajánló, addig is ha érdekel a tudatos életmód és szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pixabay

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions