Hangtál terápia: így harmonizáld a csakráidat

Hangtál terápia: így harmonizáld a csakráidat

Az indiai vallás szerint az egész univerzum keletkezése egyetlen hangból indult ki. A hangtál, mint eszköz, szorosan kapcsolódik ehhez a hiedelemhez. Napjainkban is számos meditációhoz, relaxációs gyakorlatokhoz használják. Nézzünk meg, miért…

A hangtál eredete egészen az ősi időkig nyúlik vissza Tibetbe. Használatukról nem áll rendelkezésünkre túl sok írásos bizonyíték, azonban India legrégebbi irodalmi emlékei, a Védák már tesznek róla említést. Napjainkban is számos meditációs gyakorlat előtt használják, ugyanis segíti a tudat lecsendítését, az önvalóban való elmélyülést, növelve a meditáció eredményességét és annak a testre való jótékony hatásait.

A hangtál mint eszköz

Minden hang egy rezgés, amelyet a víz  négyszer olyan jól vezet, mint a levegő. Az emberi szervezet 70%-át, agyunknak pedig 90%-át víz alkotja. A hangtál jótékony hatású rezgései így gyorsan és hatékonyan jutnak el testünk minden pontjára.

Ahogy már fentebb említettük, kezdetben a hangtálak a meditációk szerves részét képezték, manapság azonban felhasználásuk már egyre széleskörűbb. Segítségével különböző terápiás kezelések végezhetők el, így a természetgyógyászatban betöltött szerepe is egyre nő. A hangtál segítségével akár még az ivóvizünk is könnyedén energetizálható, amelyet a mellékel videón be is mutatnak, de használhatjuk tértisztításra, növények, állatok kezelésére is.

[youtube v=”uQWBA8q8JEs”]

 

Harmonizáld a csakráidat!

Amellett hogy a hangtálak kellemes és vibráló érzés keltenek bennünk, rezgései képesek beállítani szervezetünket, helyreállítva így energetikai rendszerünket. A hangtál által kibocsátott rezgések a testünkbe jutva végighaladnak az egész testben. Amennyiben jól vagyunk és nincsenek energetikai blokkokjaink, akkor a hangrezgések könnyedén áramlanak. A hangterápiás kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, az ellazulást, a harmóniát, valamint felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét. Rendszeres alkalmazásuk során erősítik az immunrendszert, növelik a kreativitást és a koncentrálóképességet. Gyermekek megnyugtatására is kiválóan alkalmazható.

Hantál terapia
A csakrák bölcsessége kártya megrendelhető ezen a linken.

Amennyiben még nincs hangtálad, szerezz be egyet és tapasztald meg jótékony hatásait. További tudatos életmód tippekért olvasd el többi hírünket is.

 

A Yogayogi részt vesz a Libri ajánlói programban. A vásárlót semmilyen extra költség nem terheli. 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions