Heti programajánló (december 2-8.)

Beköszöntött a december, a heti programajánló a programjaival ezért arra vállalkozik, hogy egy kicsit ellazítson. Felejtsd el egy kicsit az ajándékvásárlást, az év végi hajtást és a mindennapi rohanást az alábbi szuper eseményeken!
Heti programajánló (december 2-8.)

Nem elég, hogy egyre hidegebb az idő, most már érezhetjük magunkon az ünnepek körüli nyomást is. Éppen ezért érdemes a heti programajánló eseményeit végigböngészni: egytől egyig olyan ajánlatokat mutatunk, amelyekkel garantáltan kikapcsolódhatsz. Jógázás a legjobb budapesti stúdiókban, túrázás, meditáció… sőt: még az ünnepekre is elkezdhetsz készülődni!

Heti programajánló (december 2-8.)

heti programajánló

december 3. (péntek)  Yin yoga & Sound bath meditation

Mi kapcsolhat ki jobban, mint egy jógaóra? Szerintünk az, ha a gyakorlás kiegészül egy hangszeres hangfürdővel, egy ízletes kombucha teával, gyertyafénnyel, aromaterápiával és a meghitt, családias hangulattal, ami a Dora Yoga eseményén vár. Merülj el a lelkedben, mielőtt belevetnéd magad az ünnepi előkészületekbe!
Dátum: 2021. 12. 03
Idő: 19.30
Helyszín: Dora Yoga
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

december 3. (péntek) Vegán Bejgli sütő Workshop a Magorában

Tény, hogy az ünnepek alatt még nehezebb betartani a vegán étrendet, mint az év többi szakában – de közel sem lehetetlen! Most a Magora jóvoltából az egyik legnagyobb karácsonyi kedvencet, a bejglit készítheted el vegán változatban, hogy a család minden tagja ehessen a finomságból az ünnepek alatt!
Dátum: 2021. 12. 03.
Idő: 16.00
Helyszín: Magora Vegán Étterem
Részvételi díj: 13800 ft
Az esemény linkje

december 4. (szombat) Hike&Yoga – Winter edition

Vándorold be a három legszebb budai hegyet, Nyéket, Szépvölgyet, Kővárat egy szuper csapattal! A könnyed, légtisztító túra végén pedig részt vehetsz a Shivananda Jóga Center jógaóráján és hangfürdős meditációján is, hogy teljes legyen a testi-lelki megtisztulás.
Dátum: 2021. 12. 04.
Idő: 11.00-16.00
Helyszín: Tram Bisztró
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

december 5. (vasárnap) Yoga meets hiking

Ha vasárnap, akkor túrázás! Ha a szombati menet nem volt elég, akkor nevezz be vasárnapra is a Shivananda Jóga Center eseményére. Ezen az alkalmon elsajátíthatod a légzőgyakorlatok alapjait, részt vehetsz egy csendes sétán, gyakorolhat az egyensúlyozást, végül pedig jógázhatsz. Az eseményteli napot egy mély meditációval zárhatod le, ami garantáltan felkészít az előtted álló hétre.
Dátum: 2021. 12. 05.
Idő: 13.00-17.00
Helyszín: Shivananda Jóga Center
Részvételi díj: 10000 ft
Az esemény linkje

december 5. (vasárnap) Jóga & Hála workshop Dorkával

Az ünnepekhez közeledve egyre többet beszélünk a háláról – de tudjuk ezt valóban gyakorolni? Ezen a workshopon egy hálanapló segítségével biztosan sikerül majd! Az eseményt a flow jóga, a meditáció és a relaxáció teszi majd teljessé.
Dátum: 2021. 12. 05.
Idő: 10.00-12.30
Helyszín: Yoginside Studio
Részvételi díj: 5900 ft
Az esemény linkje

december 5. (vasárnap) Télköszöntő családi jóga

Ha már ünnepek: ez az időszak arra is tökéletes, hogy a családunkra koncentráljuk. Éppen ezért a heti programajánló felsorolásából nem maradhatott ki a Tulasi Jóga családi jóga eseménye. Ez egy olyan program, amibe a szülők bevonhatják a gyerekeket, együtt csinálhatnak valami újat és izgalmasat – azaz: minőségi időt tölthetnek együtt, még mielőtt beindul az ünnepi rohanás.
Dátum: 2021. 12. 05.
Idő: 15.00-16.30
Helyszín: Tulasi Jóga
Részvételi díj: létszámonként változó
Az esemény linkje

december 8. (szerda) Jóga az Impact Hubban

Mindegy, hogy kezdő vagy haladó vagy, hogy magyarul vagy angolul beszélsz, a belvárosi Impact Hubban minenkit szeretettel várnak egy átmozgató hatha/hatha flow jógára! Nincs is másra szükséged, csak a matracodra, egy kényelmes ruhára – na és persze a lelkesedésedre – a többit náluk megtalálod!
Dátum: 2021. 12. 08.
Idő: 18.30-19.30
Helyszín: Impact Hub Budapest
Részvételi díj: 1300 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions