Heti programajánló (december 9-15.)

Még alig kezdődött el ez az év, máris itt tartunk: a heti programajánló eseményei december közepét ölelik fel! Ez azt jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony és itt az új év, de addig is, mutatunk néhány olyan programot, amelyeken testben és lélekben is felkészülhetsz erre az időszakra.
Heti programajánló (december 9-15.)

A heti programajánló eseményeit ezúttal úgy válogattuk össze, hogy legyen benne minden, amire most szükséged lehet: egy kis – vagy nagy – mozgás, egy kis karácsonyi hangulat, egy kis meditáció, lelassítás. Az utóbbi években ugyanis a karácsony lényege eléggé átalakult – biztosan te is észrevetted. Így ez az időszak már nem arról szól, hogy békésen együtt legyünk a családunkkal, inkább arról, hogy rohanva próbáljuk magunkat utolérni mind a munkahelyünkön, mind a karácsonyi ajándékvásárlásban.

Éppen ezért te is megérdemled, hogy egy kicsit magadra figyelj, a heti programajánló pedig pontosan ebben segít majd!

Heti programajánló (december 9-15.)

heti programajánló

december 9. (csütörtök) Techno Yoga

Nem jutottál el az előző, nagy sikert aratott Techno Yoga eseményre? Semmi gond, itt a ráadás! Ha te magad is a techno-ütemek rajongója vagy, és emellett szívesen jársz a legjobb budapesti stúdiók jógaóráira, akkor itt a neked való lehetőség, hogy összekösd a két szenvedélyedet. Pörgős gyakorlatok, testfestés és minőségi zene: hagyd, hogy elragadjon Berlin hangulata itt, Budapesten!

Dátum: 2011. 12. 09.
Idő: 18.00-20.30
Helyszín: Akvárium Klub
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

december 10. (péntek) Karácsonyi menü vegán módra workshop

Ha te magad is vegán életmódot követsz, akkor biztosan jól tudod, hogy nem mindig egyszerű betartani a „szabályait”, főleg most, az ünnepek környékén. De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy workshop, ahol igazi, karácsonyi hangulatú vacsorát tanulhatsz meg elkészíteni, teljes mértékben növényi alapanyagokból? Algaleves, töltött káposzta és csokis-mézeskalácsos kenyér: jól hangzik, ugye?

Dátum: 2012. 12. 10.
Idő: 16.00
Helyszín: Magora Vegán Étterem
Részvételi díj: 13800 ft
Az esemény linkje

december 11. (szombat) Jóga&Spa Mandala Oriental Holistic Space

A Yogaheaven jógaoktatói vallják, hogy nemcsak ajándékvásárlásból áll a karácsonyra való felkészülés, hanem abból is, hogy a lelkünket ráhangoljuk az ünnepre. Mi pedig tökéletesen egyetértünk velük! Éppen ezért a heti programajánló eseményei közül nem maradhatott ki a szívcsakrák harmonizálására koncentráló esemény, ami segít, hogy idén szeretetet adhassunk és kaphassunk az ünnepek során. Jóga, fürdőzés, szauna: kell ennél több?

Dátum: 2021. 12. 11.
Idő: 16.00-20.00
Helyszín: 1113 Budapest, Ipoly utca 8.
Részvételi díj: 9000 ft
Az esemény linkje

december 12. (vasárnap) Vegán Bejgli- és Zserbókészítő Workshop és Sütivásár

Ha idén nemcsak a hagyományos finomságokkal örvendeztetnéd meg a családot, akkor itt a helyed! Vegánoknak, környezettudatosaknak, sőt, akár húsevőknek: a Pöttyös Bögre vegán bejgli- és zserbókészítő tanfolyama mindenkit levesz a lábáról, aki szereti az édes finomságokat. Karácsonykor pedig az egész családnak megmutathatod majd, mit tanultál.

Dátum: 2021. 12. 12.
Idő: 10.00-12.00
Helyszín: Pöttyös Bögre Kávézó
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

december 12. (vasárnap) Karácsonyi Jógavásár

Ha vasárnap, akkor piacozás! De ezúttal nem feltétlenül a hagyományos formában: a Bikram Jóga Központ vásárán csodás ajándékokra lelhetsz a jógaimádó szeretteidnek – vagy akár magadnak is. Jógamatracok, jógaruhák, kulacsok, málák, emellett forró tea és karácsonyi atmoszféra vár rád is, ha betévedsz.

Dátum: 2021. 12. 12.
Idő: 11.00-18.00
Helyszín: Bikram Jóga Központ
Az esemény linkje

december 12. (vasárnap) Vegan Sunday Christmas Market

A megszokott Vegan Sunday Market ezúttal ünnepi kiadásban köszön vissza! Válogass a karácsonyi finomságok, kézműves apróságok, házi készítésű szappanok és egyéb illatos fürdőszobai kiegészítők, ékszerek és sok más termék között! Magadnak, a szeretteidnek, vagy csak úgy, a nézelődés kedvéért!

Dátum: 2021. 12.12.
Idő: 10.00-18.00
Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions