Heti programajánló (július 22-29.) – Hangutazás és slow flow

A heti programajánló olyan eseményeket mutat be a július 22. és 29. közötti időszakból, amelyek között bárki talál kedvére valót. Szeretnél egy jót jógázni? Esetleg organikus termékeket vásárolnál egy hangulatos piacon? Hangmasszázsra vágysz? Itt megtalálod!
Heti programajánló (július 22-29.) – Hangutazás és slow flow

Kiszakadnál a mindennapok rohanásából? A heti programajánló egytől egyig olyan eseményeket sorakoztat fel, amelyekkel ezt megteheted. Legyen szó jógáról, hangutazásról vagy egy piacozás élményéről, itt biztosan találsz olyan elfoglaltságot, ami segít kikapcsolni, meditálni vagy éppen kilépni a komfortzónádból. Nem hiszed? Tégy egy próbát valamennyivel!

Heti programajánló

július 22. (csütörtök) Slooow Floow

A tapasztalt jógik biztosan tudják, de ezt még a laikusok is sejthetik: a jógának számtalan típusa és vállfaja van, amelyek közül az egyik a slow flow. Ez egyfajta lassú, mégis intenzív élmény nyújtó típus, amit most te is kipróbálhatsz, ráadásul szabadtéren! Regenerálódj a szabad ég alatt a Chillyoga oktatójával!

Dátum: 2021. 07. 22.

Idő: 19.00-20.00

Helyszín: Margitsziget, Parkmozi köz

Részvételi díj: adományalapú

Az esemény linkje

július 24. (szombat), Jóga a Ligetben

Indítsd a hétvégét méltóképpen, egy kellemes hangulatú, szabadtéri jógával! A Millennium Háza csodaszép Rózsakertjében Ilkó Péter étrend- és életmódtanácsadó, valamint jógaoktató tart egy kezdőknek és haladónak is tökéletes órát szombat reggel.

Dátum: 2021. 07. 24.

Idő: 8.30-10.00

Helyszín: Millennium Háza

Részvételi díj: 2500 Ft

Az esemény linkje

július 24. (szombat) JADE Spirit Fesztivál

Hiába a fesztivál-elnevezés, a JADE sokkal többet ad, mint egy egyszerű fesztiválélmény. Ez sokkal inkább az élet ünnepe, amelyben összejön egy csodálatos közösség. Egy közösség, ami összekapcsolódik önmagával és a természettel, miközben elfogadásra, reményre és szeretetre biztat. Érezd meg te is, mennyire könnyű és fantasztikus dolog a létezés a jóga, az illóolajok és a közösség ölelésében!

Dátum: 2021. 07. 24.

Idő: 10.00-23.00

Helyszín: Jade Beach Dunavarsány

Részvételi díj: 10.000 Ft

Az esemény linkje

július 24. (szombat) Hang Drum Koncert A Szentendrei-Szigeten

Halld meg te is a handpan hangját, hagyd, hogy történeteket meséljen neked, hogy ellazítson, inspiráljon és elrepítsen egy varázslatos belső utazásra! Az éteri hangok olyan meditatív zenét adnak ki, amelynek jótékony rezgései elcsendesítik az elmét, a lelket pedig befogadóbbá teszik. Több száz koncert tapasztalatai mondják: érdemes kipróbálni e módszert!

Dátum: 2021. 07.24.

Idő: 19.00-20.15

Helyszín: Sziget-Malom

Részvételi díj: 2500 Ft

Az esemény linkje

július 25. (vasárnap) kiskertpiac – ANKERmarket

Még mindig tart a műanyagmentes július! Tudjuk, a mai világban nem egyszerű tartani a teljesen zero waste életmódot, de mindig találhatunk lehetőséget arra, hogy elinduljunk a tudatos életmód felé vezető úton. Most például az ANKERmarkettel, ami egy gasztronómiai, virágos, növényes, igazi piaci hangulatú vásárolgatást hoz el a fővárosba a környezetvédelmi mozgalom jegyében. Vigyél haza csomagolásmentes termékeket, eszközöket városi kertészkedéshez, natúrkozmetikumokat és dizájntermékeket!

Dátum: 2021. 07. 25.

Idő: 10.00-16.00

Helyszín: Anker köz

Részvételi díj: ingyenes

Az esemény linkje

július 26. (hétfő) Szakrális Jóga szertartás

Te miért szeretsz jógázni? Amellett, hogy tökéletes arra, hogy formában maradj, számtalan más pozitív hatása van az elme tisztításától kezdve a stresszkezelésig. A szakrális jóga pedig még ennél is többre képes: ráébreszt önmagadra azáltal, hogy a körülötted és a benned lévő Isten feltétlen tiszteletére tanít. De ne feledd: csak attól lesz szakrális a jóga, ha megfelelő hozzáállással végzed!

Dátum: 2021. 07. 26.

Idő: 17.30-20.00

Helyszín: Napalatti Közösségi Tér

Részvételi díj: 4000 Ft

Az esemény linkje

július 28. (szerda) Dinamikus jóga & Stretching

A Twentysix kétségtelenül Budapest egyik legkülönlegesebb helye, hiszen amellett, hogy jókat lehet enni vagy éppen koccintani a barátokkal, még jógaórák megtartására is tökéletes. Az exkluzív környezetben vár egy teljes testet átmozgató és mélyen lazító jógaóra. Nem csak haladók számára ajánlott, a kezdők is könnyen tudják majd követni a mozdulatsort!

Dátum: 2021. 07.28.

Idő: 18.00-19.00

Helyszín: Twentysix

Részvételi díj: 2000 Ft (Az első alkalom ingyenes.)

Az esemény linkje

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions