Heti programajánló (november 25-december 1.)

Nézzük, mit tartogat a heti programajánló november utolsó hétvégéjére! Jóga, vegán tanfolyam, meditáció és csakraharmonizáció: találd meg köztük a kedvencedet te is!
Heti programajánló (november 25-december 1.)

Tudjuk, hogy már mindenki karácsonyi lázban ég, de a heti programajánló egyelőre nem erről szól. Sokkal inkább arról, hogy testben és lélekben is felkészülj az ünnepekre, hogy tökéletesítsd a benned élő harmóniát – így készen állhatsz minden kihívásra és örömre, amit az az időszak tartogat. De nézzük, hogy milyen programokat ajánlunk, amelyek segíthetnek ebben!

Heti programajánló (november 25-december 1.)

heti programajánló

november 25. (csütörtök) JÓga

Mit ígér Deák Enikő jógaórája? Azt, hogy a gyakorlás során megismerheted önmagad, hogy kapcsolódhatsz a legbelső éneddel, hogy a tested, a lelked és a szellemed egységbe kerülhet. Fejlődj, miközben egyszerűen végezhető ászanákat gyakorolsz!
Dátum: 2021. 11. 25.
Idő: 11.00-12.00
Helyszín: 20-22 Fitness
Az esemény linkje

november 25. (csütörtök) Jóga-gong est

Ha úgy érzed, szükséged lenne egy kétórás, aktív kikapcsolódással és megpihenéssel töltött estére, akkor itt a helyed! Nemcsak a jógagyakorlás fog kiszakítani a napi rutinból, hanem az azt követő gongos meditáció is, ami felteszi az i-re a pontot. Figyelj a hangtálak hangjára, és frissítsd fel a szellemed!
Dátum: 2021. 11. 25.
Idő: 19.00-21.00
Helyszín: Fénypont (Ajka)
Részvételi díj: 5000 ft
Az esemény linkje

november 26. (péntek) 100% vegán karácsonyi szappankészítő workshop

Be kellene már szerezned a karácsonyi ajándékokat, de közben szükséged van egy kis aktívan pihenős énidőre is? A heti programajánló összeállításánál erre is gondoltunk! Az ismert zero-waste blogger, Antal Éva, azaz a Vászonzsákoslány most egy teljesen vegán és zero-waste szappankészítő workshopra invitál. Itt nemcsak kikapcsolhatsz és készíthesz egy személyes karácsonyi ajándékot, de hasznos tudással is gyarapodhatsz, ami a szappankészítést illeti. Nem éri meg kihagyni!
Dátum: 2021. 11. 26.
Idő: 17.00-19.00
Helyszín: Kozák Téri Közösségi Ház
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

november 27. (szombat) Spiritual Hike – from Sződliget to Vác

Ha hétvége, akkor kirándulás! Ezeket a csodás őszi hétvégéket kár lenne a négy fal között tölteni, és még a lelkednek sem tesz jót – éppen ezért érdemes egy spirituális túrán részt venni! Juss el Sződligetről Vácra egy szuper csapattal és kapcsolj ki a természet közelségében!
Dátum: 2021. 11. 27.
Idő: 11.00-15.00
Az esemény linkje

november 27. (szombat) Winter is Coming Yoga Workshop a Yoga Labor Studioban

Ahogyan kezdtük a cikket: közeleg a karácsonyi időszak és ezzel maga a tél is. Éppen ezért itt az idő egy szuper workshopra, ami a tökéletes ászanákkal fűti fel a testeket! Felejtsd el a bezárkózást, a szorongást és a téli álom-közeli állapotot! Ezzel a jógaworkshoppal garantáltan feloldhatod a benned élő szorongást és a hideg sem fog fogni rajtad!
Dátum: 2021. 11. 27.
Idő: 15.00-17.00
Helyszín: Yoga Labor Studio
Részvételi díj: 6500 ft
Az esemény linkje

november 28. (vasárnap) Kenyérsütő workshop

Vegánok és gluténmentes táplálkozást követők, figyelem! Töltsétek hasznosan a vasárnapotokat, és tanuljátok meg, hogyan készíthettek isteni péktermékeket a saját otthonotokban. A karantén alatt egyébként is felértékelődött az otthoni kenyérsütés, de ezzel az eseménnyel egy új szintre emelik az élményt. Aszalt áfonyás, fokhagymás és más ínyenc kenyerek, tökmagos humusz és egyéb isteni kencék, lilahagyma dzsem és lenmagos bébispenót saláta: csak győzd kivárni a vasárnapot!
Dátum: 2021. 11. 28.
Idő: 10.00-14.00
Helyszín: online esemény
Az esemény linkje

november 28. (vasárnap) Eco-friendly city hike

Ahogyan már az előző eseménynél is írtuk: ha vasárnap, akkor túrázás! Ha nincs kedved túl messzire menni, mert félsz a hidegtől vagy mert kezdő túrázó vagy, akkor fedezd fel Budapestet – ráadásul környezettudatosan! Garantáltan olyan arcát mutatja majd a város, amilyet még nem láttál tőle, csak észre kell venned!
Dátum: 2021. 11. 28.
Idő: 11.00
Helyszín: Budapest
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pexels, Unsplash

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions