Heti programajánló (szeptember 9-15.)

A heti programajánló színes kínálata a bizonyíték arra, hogy hiába van vége a nyárnak, nem kell lemondanunk a jobbnál jobb programokról. Jóga, piacozás, stresszoldás, piknik vagy éppen vegán sajtkészítés: próbáld ki akár mindet a következő héten!
Heti programajánló (szeptember 9-15.)

Az ősz egy csodás időszak, és így a heti programajánló is jobbnál jobb hangulatú programokat kínál. A természet átalakul, így sok a dolgunk saját magunkkal is kívül és belül egyaránt. Erre pedig most lehetőséget is kapunk ezeken a programokon: figyelj befelé, tegyél néhány apró, de fontos lépést a környezetedért, erősítsd a tested és tisztítsd meg az elmédet!

Heti programajánló (szeptember 9-15.)

szeptember 9. (csütörtök) Sunday yin session-hétlevezető jin jóga a dzsungelben

A legtöbben már most elkezdték megérezni: elkezdődött az év végi hajtás. És bár még van három hónap az évből, már ilyenkor leterheltebbnek érezzük magunkat, mint a nyári hónapokban. Éppen ezért szükségünk lehet egy hétlevezető jin jógára! A kellemes, relaxáló órát ráadásul exkluzív, zöldnövényes környezetben, a Twentysixben élvezhetjük.
Dátum: 2021. 09. 09.
Idő: 20.00-21.00
Helyszín: Twentysix
Az esemény linkje

szeptember 9. (csütörtök) Női egészség jógája

Szintén a csütörtöki napon és szintén a Twentysix-be invitálunk, ha szeretnél részt venni egy kifejezetten női testre szabott jógaórán. Vannak ugyanis a jógában olyan pózok és mozdulatsorok, amelyek kifejezetten támogatják, harmonizálják a női szerveket. Nem hiszed, tégy egy próbát ezzel a lágy, finom, kihívásokat is tartogató órával!
Dátum: 2021. 09. 09.
Idő: 08.30-09.30
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

szeptember 10. (péntek) Vegán sajt kóstoló és készítő – workshop

Vegán sajt: neked is ellentmondásnak tűnik? Pedig nem az! Ha ellátogatsz erre a workshopra, te is megismerkedhetsz az olyan vegán és ízletes különlegességekkel, mint a köles sajtkrém, mandula-sajtgolyó, kesudió-sajtgolyó vagy éppen cukkinisajt. Ezek az ételek egytől egyig beilleszthetőek mind a vegán, mind a laktózérzékeny diétába, ráadásul sokkal kevésbé hizlalnak. Ha szeretnéd megtalálni az őszi ropogtatók és borok mellé tökéletesen illeszkedő kísérőt, akkor irány a workshop, ahol még elkészíteni is megtanulhatod őket!
Dátum: 2021. 09. 10.
Idő: 18.00
Helyszín: Pino Pince
Részvételi díj: 9900 ft
Az esemény linkje

szeptember 10. (péntek) Stresszoldó jóga

Hangolj a hétvégére nyugodt lélekkel, tiszta fejjel és stresszmentes gondolatokkal! És hogy hogyan érheted el mindezt? Persze alapvetően sok múlik rajtad és a hozzáállásodon, de remek kiindulópont lehet a György Orsolya péntek esti stresszoldó jógája. Engedd el a hétköznapokban felgyűlt feszültséget a jógaászanák, sorozatok, valamint a légző- és meditációs gyakorlatok segítségével!
Dátum: 2021. 09. 10.
Idő: 19.00-20.00
Helyszín: Twentysix
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

szeptember 12. (vasárnap) Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár

Ami neked kacat, az másoknak kincs lehet – és ez fordítva is igaz! Ez az oka annak, hogy a Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár egy igazán szuper kezdeményezés, itt ugyanis egymásra találhatnak azok, akik keresnek és kínálnak. Ha pedig itt leled meg a legújabb kempingcuccod, étkezőasztalod, játékot a gyerekeknek vagy bármilyen vintage kincset, amire mindig is vágytál, akkor máris levettél egy nagy terhet a környezet válláról, hiszen nem újat vásárolsz. Ráadásul részt veszel a heti programajánló legszínesebb eseményén!
Dátum: 2021. 09. 12.
Idő: 07.00-14.00
Helyszín: Népsziget
Az esemény linkje

szeptember 15. (szerda) Tantra jóga kurzus indul Budapesten

Ha szeretnél megismerkedni a Tantra évezredes hagyományával, elsajátítani a csakrákra épülő beavatási utat, feltárni a rejtett minőségeidet vagy egyszerűen csak kibontakoztatni a férfi vagy női belső lényedet, akkor itt a helyed! Vagy ha egyszerűen csak szeretnéd megtanulni, hogyan teheted boldogabbá a párkapcsolatod vagy derűsebbé a mindennapjaidat, ez a kurzus akkor is tökéletes lesz a számodra. Ünnepeld az életet a tantrikus jóga által!
Dátum: 2021. 09. 15.
Idő: 18.30
Helyszín: Kőrösi Csoma Jóga Egyesület
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions