Októberi jógás programok – (Okt 23-29.)

Beköszöntött az október, a napsütötte órák száma egyre rövidebb, azonban a szuper programok nem érnek véget! Kapcsolódj ki olyan programokkal, amelyek mind a testednek, mind a lelkednek jót tesznek. Ezek közül az októberi jógás programok közül választhattok október harmadik hetében.
Októberi jógás programok – (Okt 23-29.)

Mint minden héten, most is egy sor olyan eseményt szedtünk össze, ami nemcsak megszínesíti a hétköznapjaidat, de átmozgat, felpezsdít, vagy ha éppen arra van szükséged, lecsendesít, kikapcsol és összhangba hoz önmagaddal. Találd meg azt, ami igazán közel áll hozzád! Jöjjenek hát, az októberi jógás programok, október harmadik hetére.

Októberi jógás programok ( Október 23. -29.)

Szuper októberi jóga programok várnak október harmadik hetén is. Nézzük, miből válogathatunk!

Október 23. – Hangfürdő Újbudán

Kovács Nóri egy 50 perces hangfürdőre invitál minden pihenésre vágyót, aki szeretne kiszakadni a stresszes hétköznapokból és igazán pihentetően szeretné tölteni az ünnepnapot. A hangfürdő garantáltan segít megtapasztalni a meditatív állapotot, annak jótékony hatásaival együtt. Az esemény kis létszámú, ezért a regisztráció mindenképpen szükséges, amelyet ezen a linken keresztül tudtok megtenni.

Dátum: 2023. 10. 23.
Idő: 18:00-19:00
Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3. emelet  ( lift nincs)
Részvételi díj: 3000 Ft vagy 5 alkalmas bérlet 13.000 Ft, ami 2 hónapig használható fel

Október 24. – Jóga Péteri Esztivel

Az ArtMed Motion Tánc- és Mozgásstúdióban, Péteri Eszti szeretettel vár minden kezdő jógázni vágyót, egy teljes testet átmozgató órára. Gerincfókuszú gyakorlatokon keresztül kompenzáljuk az ülő életmód hatásait, de akkor is ajánlott, ha csak szimplán felfrissülésre vágysz egy hosszú nap után. Fontos hogy vigyél magaddal egy nagy méretű törölközőt amit. padlóra teríthetsz, vagy saját jógamatracodat, ugyanis ez. helyszínen nem biztosított.

Bejelentkezés szükséges, amelyet megtehettek a +3630-502-5197 telefonszámon, vagy a  [email protected] email címen.

Dátum: 2023. 10. 24.
Idő: 18:00-19:00
Helyszín: Budapest, Szondi utca 61.
Részvételi díj: nincs feltüntetve

Október 25. – Jóga a Városligetben

Október 25.-én Gerincjógán vehetünk részt a Néprajzi múzeum egyik légkondicionált termében. Amellett, hogy egy különleges helyszínen kerül megrendezésre az esemény, az ára is nagyon kedvező, csupán 500 Ft/ fő. Figyelem, azonban mindenkinek magával kell vinnie a saját jógamatracát, ugyanis ezt nem tudják biztosítani. A relaxációhoz ajánlott vinni egy melegebb pulcsit is. Jegyek ezen a linken keresztül válthatóak.

Dátum: 2023. 09. 25.
Idő: 18:00-19:00
Helyszín: Néprajzi Múzeum
Részvételi díj: 500 ft / fő

Október 26. – Jóga móka Gyerekjóga

Ha segítenéd gyermeked hogy javuljon a mozgáskoordinációja, jobb legyen az egyensúlya, védje a gerincét és mindemellett nőjön az önbizalma és jobban tudja kezelni a stresszt, ez a program nektek szól!
Szeretettel várnak minden ovis és kisiskolás gyermeket csütörtökönként a Táncsics Mihály Művelődési Házban egy szuper gyerekjógára!
Dátum: 2023. 09. 26.
Idő: 16:30 – 17:15 ( 45 perc)
Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház
Részvételi díj: nincs feltüntetve
Októberi jógás programok

Október 28 – Ayurvéda főző workshop

Fedezd fel az ízek és az egészséges étkezés világát egy izgalmas és interaktív főzőműhely keretében. Mi vár rád az eseményen?

Indiai Kenyerek Elkészítése: Ismerd meg a gluténmentes indiai kenyerek titkait, és saját kezűleg készítsd el ezeket a finom pékárukat. Őszi Kencék és Magvajak Készítése: Fedezd fel az őszi idény ízeit és különleges kencéket, amelyekkel felüdítheted étrendedet. Részletes útmutatást kapsz arról, hogyan készítsd el őket egyszerűen otthon.
Hüvelyesekből Készült Tofu Elkészítése: A tofu egy kiváló fehérjeforrás, amelyet könnyedén otthon is elkészíthetsz.
Kóstolás és Tapasztalatcsere: Természetesen az elkészített finomságokat is megkóstolhatod, és lehetőséged lesz beszélgetni más résztvevőkkel, tapasztalatokat cserélni, és inspirációt meríteni az egészséges étkezés terén.
Ne maradj le erről az izgalmas alkalomról, hogy új ízeket fedezz fel, és megtanuld, hogyan készítsd el otthon a finom gluténmentes ételeket.
A menüsor a következő lesz:
  • Karamellizált sült sütőtök krémleves
  • Vöröslencse Wrap
  • Indiai csicseriborsó palacsinta (sós)
  • Vöröslencse és csicseriborsó tofu
  • Guacamole-Avokádó krém
  • Sült salsa krém
  • Sült cékla krém
  • Mandulavaj
  • Tökmagvaj
  • Csokoládé szalámi
Dátum: 2023. 09. 28.
Idő: 14:00 – 18:00
Helyszín: Maitri Életminőség Javító Ayurveda Központ
Részvételi díj: nincs feltüntetve

Október 28. – Transzcendentális meditáció tanfolyam

Olgyay Ádám transzcendentális meditációs tanfolyamot indít október 28.-án. A tanfolyam 4 napon keresztül tart. A tanfolyam nem egész napos, mindössze 4*90 percet vesz igénybe! A TM egy remek, egyszerűen megtanulható meditációs technika, amely hatékonyan oldja a stresszt és nagyon mély ellazulást tesz lehetővé. Gyakorlása könnyű és élvezetes, mert más hasonló meditációktól különbözik abban, hogy nem igényel erőfeszítést vagy koncentrációt, és nem szükséges hozzá előképzettség.
Amennyiben szívesen megtanulnátok ezt a módszert, keressétek Ádámot a +3620 501 7726 telefonszámon a részletekért.
Dátum: 2023. 10. 28- 31.
Idő: 9 óra
Helyszín: 1149, Kövér Lajos utca 6.
Részvételi díj: nincs feltűntetve

Ezek voltak az októberi jógás programok, október harmadik hetére. Jövő héten ismét jön majd a heti programajánló, addig is ha érdekel a tudatos életmód és szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pixabay

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions