Téli sportlehetőségek Budapesten – Hidegbiztos edzés télen is

Sokan nem tudják, hogy merre induljanak, ha szeretnének mozogni, de kint röpködnek a mínuszok. Itt jönnek képbe a téli sportlehetőségek Budapesten – ezekből ugyanis van jó pár, amit mindenképpen érdemes kipróbálni!
Téli sportlehetőségek Budapesten – Hidegbiztos edzés télen is

Ha téli sportlehetőségek Budapesten, akkor egyrészt jó szívvel ajánljuk a figyelmedbe a legjobb jógastúdiókat a városban. Számtalan típusú, nehézségű és hangulatú órán vehetsz részt, miközben teljesen átmozgatod magad – és nem is kell megküzdened az időjárás viszontagságaival. Azonban, ha az idei télen valami más jellegű mozgásformára is vágynál, akkor is rengeteg opciód van a fővárosban.

Falmászás, lézerharc, különböző ügyességi játékok vagy éppen küzdősportok: ma már mindegyiket megtalálod Budapesten! Ráadásul mindegyik a négy fal között történik, így télen is formában maradhatsz velük.

Edzés télen

Biztosan te is észrevetted – és idén a hideg hónapok beköszöntével te is felkészültél rá –, hogy télen egész egyszerűen nehezebb megmozdulni. Az egyik oka ennek egyértelműen az időjárás, hiszen amikor röpködnek a mínuszok, természetes, hogy kevésbé van kedvünk elhagyni a meleg szobát. Így persze könnyen elhanyagoljuk a sportolást is. Nemcsak a szabadban való futást, hanem még az edzőtermet is – hiszen ahhoz is ki kell lépnünk a lakásból. Ilyenkor ráadásul még a kedvünk is nyomottabb a sok sötét óra és a hideg levegő miatt.

Ennek az időszaknak a másik nehezítése az, hogy ilyenkor alapvetően többet is eszünk, így megnő a kalóriabevitelünk. Ez pedig egy ördögi körként még nehezebbé teszi azt, hogy együnk valamit az egészségünkért. Éppen ezért, most abban reménykedünk, hogy a téli sportlehetőségek Budapesten a te kedvedet is meghozzák a mozgáshoz. Így egy kicsit kiránthatod magad a téli melankóliából és elkezdhetsz dolgozni a nyári álomalakért is.

Téli sportlehetőségek Budapesten

Most pedig nézzük, hogy melyek azok a téli sportlehetőségek Budapesten, amelyek annyira csábítóak és érdekesek, hogy képesek lesznek kilendíteni az otthon, lustálkodással eltöltött napokból!

Téli sportlehetőségek Budapesten

Cyberjump

Te hogyan képzelnél el egy olyan játszóteret, amit kimondottan felnőtteknek terveztek meg? Ha megvan már a lelki szemeid előtt a kép, akkor valószínűleg valami olyasmit láthatsz, mint a budai Cyberjump. Ebban a trambulinparkban ugyanis 3000 méteren élheted ki a gyermeki vágyaidat – felnőtt létedre!

Dodge ball, bossaball, nyílt trambulinpálya, slackline, slamball pálya, szivacsmedence és interaktív fal – ez csak néhány lehetőség a rengeteg sportopció közül, amit kipróbálhatsz náluk. Ráadásul a Cyberjump mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek remek móka, hiszen a különböző pályák mindenkinek kínálnak izgalmakat. A végére az izzadás garantált ­– persze, csak ha jól csinálod!

Cyberjump Trambulin Park

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

2900 forinttól/óra

 

Falmászás – Spider Club Óbuda

A falmászás egy remek sport, hiszen a teljes testet átmozgatja, ráadásul rendesen megdolgoztatja az izmokat is, így igencsak megerősít – akár már az első edzéssel! Ha nem félsz a garantált izomláztól, akkor érdemes ellátogatnod például az óbudai Spiderbe, ahol megtanulhatod a falmászás alapjait és kipróbálhatod az újdonsült tudásodat. De a különböző órák között a gyakorlottabb mászók is találnak maguknak edzést.

Spider Club Óbuda

1036 Budapest, Fényes Adolf str. 19-21. / 31. Building

2290 forinttól

 

FlashKart

Ha valami egészen más élményre vágysz, ami valahol sport, de közben ugyanannyira kikapcsolódás is, akkor irány go-kartozni! Ehhez ráadásul nem is kell messzire menned, elég a belvárosi Blaha Lujza tér felé venned az irányt, ahol elektromos autókkal vár a FlashKart! A kikapcsolódás, a versengés, az izgalom és az élmények garantáltak – és persze az is, hogy emiatt érdemes elhagynod az otthon melegét!

FlashKart Turbo Electric Gokart

1088 Budapest, Blaha Lujza square 5., Europeum shopping mall floor -5..

3000 forinttól.

 

Lézerharc – Laserforce

Amerikában már évek óta hatalmas divat, de egy ideje hozzánk is betört a lézerharc, így nem hagyhattuk ki a téli sportlehetőségek Budapesten-listából sem. Az olyan helyszínek, mint például a LaserForce Budapest igazi lézerharc-élményt biztosítanak, ami nemcsak mozgásnak, hanem igazi közösségi élménynek is tökéletes. Tégy egy próbát vele!

Laserforce Budapest

1138 Budapest, Váci út 178 Duna

From 2400 Huf/hour

 

Küzdősportok – Kiscelli Küzdősport Club

Hatalmas állóképesség és erő kell ahhoz, hogy az ember valamilyen küzdősportot végezzen. Ha viszont azt érzed, hogy épp valami ilyen erőteljes, pörgős edzés kell ahhoz, hogy kirántson a téli álmodból, akkor egyértelműen ki kell próbálnod vagy egy thai vagy egy kick-box edzést! A Kiscelli Küzdősport Clubban több szinten és többféle edzésen is kipróbálhatod magad, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő mozgásformát.

Kiscelli Martial Arts Club

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.

2100 forinttól.

 

Rázd fel magad!

Most már láthatod, hogy téli sportlehetőségek Budapesten igenis vannak – csak rá kell szánnod magad, hogy kipróbáld őket! Tudjuk, hogy jelenleg sok szól az edzés ellen, de hidd el, a tavasz beköszöntével nagyon fogsz örülni neki, hogy nem hanyagoltad el egész télen a mozgást!

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions