A legjobb budapesti fitneszstúdiók, ahol elérheted az álomalakot 2022-ben

Te is megfogadtad, hogy 2022-ben töretlenül fogsz edzeni, amíg el nem éred az álomalakot? Akkor nincs mit tenni, fel kell keresned a legjobb budapesti fitneszstúdiók egyikét, és elkezdeni a munkát! Mi pedig abban is segítünk, hogy merre indulj.
A legjobb budapesti fitneszstúdiók, ahol elérheted az álomalakot 2022-ben

A legkülönbözőbb órákat kínáló stúdiók egész évben elérhetőek a magyar fővárosban, viszont általában az év eleje a legforgalmasabb időszak számukra. Ilyenkor ugyanis mindazok, akik megfogadták, hogy az új évben elkezdenek edzeni, megrohamozzák a termeket. De mi lenne, ha nem csak az év legelején lenne így? Mi lenne, ha mindenki kitartó lenne és folytatná az edzést? Ehhez kétségtelenül az kell, hogy szeressünk eljárni edzeni – ehhez pedig a legjobb budapesti fitneszstúdiók közül kell választanunk!

De mégis merre érdemes indulni, ha az ember fittebbé szeretne válni? Melyik helyszín milyen edzéseket kínál? És a legjobb budapesti fitneszstúdiók közül melyik igazán neked való? Böngészd végig az alábbi gyűjtést, és kiderül!

Az edzés előtt

Ha korábban nem nagyon edzettél, vagy nem rendszeresen, illetve kevésbé ismered a mai edzéstrendeket, akkor van néhány dolog, amit át kell gondolnod, mielőtt belefognál az álomalakért folytatott harcba. Először is, meg kell határoznod, hogy mi a célod. Erősebb szeretnél lenni vagy vékonyabb, esetleg mindkettő? Feszesítenél? Szálkásítanál? Ezeket előre fontos leszögezni, hiszen ehhez kell választanod edzéstípust – úgy, hogy közben figyelembe veszed a korlátaidat. (Például túlsúly esetén nem ajánlott minden mozgásforma, ha van valamilyen betegséged vagy kondíciód – például térdfájás –, akkor ezeket is mind-mind számításba kell venned.)

Ha az edzéstípust megtaláltad, akkor a legjobb budapesti fitneszstúdiók közül keresd meg azokat, amelyek kínálnak ilyen órákat, és vágj bele! Ne feledd, nagyon fontos a rendszeresség: nem elég heti egy-egy alkalommal mozognod, ennél többet kell beiktatnod. De az is fontos, hogy ne terheld túl magad, nehogy idő előtt feladd. A mozgás mellett pedig – mindegy, hogy mi a célod –, elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás is. Ezt sokan elfelejtik, és csodálkoznak, hogy nem érnek el változást – te ne tartozz közéjük!

A legjobb budapesti fitneszstúdiók

Most pedig, hogy lefektettünk néhány alapot, bemutatunk néhányat a legjobb budapesti fitneszstúdiók közül: ezek között garantáltan találsz majd olyan helyszínt, ahol neked való edzésekkel és hangulattal várnak. Így már nem is lesz másra szükséged, csak a kitartásodra!

legjobb budapesti fitneszstúdiók

She Fitness

Sok nő nem szeret koedukált edzőterembe járni, elsősorban önbizalomhiány miatt. Ha te is közéjük tartozol, és szívesebben járnál egy olyan terembe, ahol rajtad kívül kizárólag nők edzenek, akkor a She Fitnesst neked találták ki. A felmérés során figyelembe veszik az állapotodat és az esetleges sérüléseidet, így a számodra tökéletes gyakorlatsort fogják összeállítani. Van náluk funkcionális jóga, funkcionális köredzés, kardióedzés és még sok más.

Egyéni női fitnesz, személyi edzők, személyre szabott programok, és akár már az első hónap után látható eredmények várnak! A filozófiájuk pedig egyszerű: szerethető edzést biztosítanak, ami egyszerűen beépül majd a hétköznapjaidba!

Smartfit

Budapesten egyedülálló okos fitneszgépek várnak a Smartfitben. Ezekkel egy teljes testedzést elvégezhetsz mindössze 36 perc alatt – így az elfoglalt életvitelbe is könnyen beilleszthető. A zsírégetés ráadásul 15x hatékonyabb, mint a hagyományos edzésmódszerek esetén. Így ez a terem tökéletes azok számára, akiknek az edzéssel a fő céljuk a fogyás. Emellett persze erősíteni is tudsz náluk, és különböző csoportos órákat is kínálnak, például TRX-et, Core Traininget, Body Pumpot és jógát is.

Bliss & Body

Ha mára legjobb budapesti finteszstúdiók, akkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Bliss & Bodyt. Ebben a teremben számtalan klasszikus kardió- és erősítőgép közül választhatsz, de vannak különböző csoportos edzéseik, sőt, személyi edzést is kérhetsz. De nem ez a legjobb az egészben! A mozgást az edzés végeztével lezárhatod a wellness-részlegen, ahol medencék, szaunák és masszázs is vár, hogy tényleg teljesen megújulhass.

River Fitness

A River Fitness azoknak kedvez, akik sokféle edzést szeretnének kipróbálni, mire meglelik az igazit, de azoknak is szimpatikus lehet, akik a szokásostól eltérő időben szeretnek mozogni, a terem ugyanis nonstop nyitva tartással rendelkezik. Rengeteg kardiógépük van, az elliptikus trénerektől kezdve a kerékpárokon át a futópadokig minden, amit el tudsz képzelni. De van funkcionális termük is, ahol TRX, HotIron és cross is vár. Emellett választhatsz pilatest, deepworköt, de még erősítő gépek között is pakolhatsz magadra egy kis izmot. Ezek mellett már csak hab a tortán a japán masszázs, amit az edzés után élvezhetsz!

Jóga

Azt már több cikkünkben is kifejtettük részletesen, hogy a jógázásnak milyen áldásos hatásai vannak – nemcsak az ember testére, hanem a lelkére is. Éppen ezért, most nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a legjobb budapesti jógastúdiókat sem! Ezeken a helyszíneken ugyanis bárki megtalálhatja a számára tökéletes jógaórákat – legyen az bikram, flow vagy női jóga –, a saját igényeihez igazítva.

A Bikram Yoga Budapest például a legjobb választás, ha forró jógára vágysz, ráadásul egy békés menedéket is nyújt a belváros forgatagában. Az Antaranga Jógaközpont azoknak való, akik már edzettebbek és valamilyen fizikai kihívást keresnek az edzéssel. Az AUM Jóga olyanokat vár, akik különböző panaszaik miatt nem tudnak teljes életet élni: álmatlanság, emésztési panaszok, stressz… itt megtalálod a választ! A Sankalpa Jógastúdió pedig abban segít minden betérőnek, hogy maradéktalanul hátrahagyja a külvilágot és csak befelé figyeljen.

Hajrá!

Végezetül nem is maradt más, mint hogy sok sikert kívánjuk ahhoz, hogy a legjobb budapesti fitneszstúdiók segítségével te is elérd a 2022-es alak-céljaidat!

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Unsplash

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions