Tudatos újévkezdés – Számtalan program vár Budapesten

Épphogy ráeszméltünk, hogy 2021. van, máris alig néhány napra vagyunk 2022-től. Lehet, hogy ez az év nem volt tökéletes, de a tudatos újévkezdés lehetőséget ad neked arra, hogy a következő igenis az legyen – vagy legalábbis boldog és nyugodt.
Tudatos újévkezdés – Számtalan program vár Budapesten

A tudatos újévkezdés nagy kihívás lehet, hiszen az év elején általában már a ránk váró feladatokra és nehézségekre koncentrálunk, emiatt pedig hajlamosak vagyunk stresszelni. Pedig ennek egyáltalán nem kell így lennie! Légy te is tudatos, nyugtasd le a tested és az elméd, hogy teljesen megújulva vethesd bele magad 2022 kihívásaiba!

Tudatos újévkezdés

Szerencsére 2021 utolsó és 2022 első napjain Budapest jógastúdióiban is számtalan olyan program vár, amelyekkel a tudatos újévkezdés nem csak álom marad. Böngészd végig a lehetőségeket, válaszd ki a programot, ami hozzá legközelebb áll!

december 30. (csütörtök) Előszilveszteri jóga flow

A táncszerű ladder flow jógaórán te is úgy érezheted magad, mintha egy szilveszteri buliban lennél! Irány az Indria Jógastúdiórája, és hangolódj a szilveszteri szórakozásra, miközben egy kellemesen hullámzó, pulzáló jógaórával búcsúztatod el az évet.Dátum: 2021. 12. 30.
Idő: 18.00-19.00
Helyszín: Indria Jógastúdió
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

december 31. (péntek) Évzáró különleges jóga

A Nandi jóga- és mozgásstúdió egy igazi luxusórával vár téged: a könnyed, teljes testet átmozgató ászanákat sok nyújtással végzitek majd, és közben labdákkal gyakoroltok. Ezek a labdák pedig arra valók, hogy megszüntessék a fasciákban keletkezett feszültségeket, blokkokat, így ruganyosan és teljesen megújulva kezdheted 2022-t!
Dátum: 2021. 12. 31.
Idő: 8.30-10.30
Helyszín: Nandi jóga- és mozgásstúdió
Az esemény linkje

december 31. (péntek) Szilveszteri jóga-jam

Ha már tudatos újévkezdés, akkor itt egy esemény, amellyel a szíved ritmusa összhangba kerülhet a zene ritmusával! Megpihenő légzés, megpihenő elme, befelé figyelés, lazítás és mozgás: ez vár rád!
Dátum: 2021. 12. 31.
Idő: 16.30-18.00
Helyszín: Barkan Jógastúdió, Budaörs
Az esemény linkje

január 1. (szombat) Hangfürdő és gongfürdő a tudatos pihenésért

Aligha találnál megfelelőbb évkezdést a JógaTér eseményénél! A békés elcsendesüléssel te is méltóképpen nyithatod meg az új évet, testi, lelki és szellemi harmóniában. Esőbot, kalimba, csengettyűk: csodás hangszerek biztosítják majd az elmerülést!
Dátum: 2022. 01. 01.
Idő: 19.00
Helyszín: JógaTér, Szentendre
Részvételi díj: adományos
Az esemény linkje

január 1. (szombat) Újévi jóga és meditáció – Yearcompass évtervezés

Ez a komplex program több mindent is kínál: egy lassabb, meditatív jógagyakorlást, amely során tudatosan is hátrahagyhatod az elmúlt évet. Ezután a meditáció következik, majd egy évtervező kitöltése, amellyel te is nyugodtabban és tisztább fejjel vághatsz neki az előtted álló kihívásoknak.
Dátum: 2022. 01. 01.
Idő: 18.00-21.00
Helyszín: Útközben Jóga
Az esemény linkje

január 2. (vasárnap) Újévi detox-jóga és wellness

Zárd le az év végi dőzsölés-dömpinget ezen a méregtelenítő jógaórán! A Mystery Hotelben tartott gyakorláson elkezdheted ledolgozni az ünnepek alatt felszaladt kilókat és visszanyerni a vitalitásodat, de a szilveszteri pezsgő kemikáliáit is kiűzheted magadból.
Dátum: 2022. 01. 02.
Idő: 17.30-18.45
Helyszín: Mystery Hotel Budapest
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

január 2. (vasárnap) Újévi 108 napüdvözlet

Mindenki másként üdvözli a 2022-es újévet. Vannak, akik szórakozással és pezsgővel, vannak, akik a családdal egy malacsült felett, és vannak, akik 108 napüdvözlettel. Megkezdődik ugyanis a bolygó újabb utazása, amelyről ezzel a különleges, mozgó meditációval is megemlékezhetsz. A gyakorlat feltölt, lecsendesít, ha kell, energetizál és tanít.
Dátum: 2022. 01. 02.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: Útközben Jóga
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

január 5. (szerda) Újévi bőségteremtő yin-jóga

A gondolatnak teremtő ereje van – élj ezzel az új év elején! A yin-jógáva kitisztíthatod a gondolataidat, megnyugtathatod az elméd és sokkal tudatosabbá válhatsz, ez által pedig megfogalmazhatod, te magad mire vágysz.
Dátum: 2022. 01. 05.
Idő: 19.00-20.30
Helyszín: SÓKER Sóbarlang & Relax Központ
Részvételi díj: 4000 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions